lastminute.com Giftcard

lastminute.com Giftcard

  • Keuze uit talloze fantastische aanbiedingen!

  • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte en alleen digitaal verkrijgbaar

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Met de digitale lastminute.com Giftcard heeft de gelukkige ontvanger de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 400 luchtvaartmaatschappijen en 2,5 miljoen accommodaties over de hele wereld! Elke dag biedt lastminute.com honderden deals aan en kan de ontvanger van deze giftcard, onder begeleiding van lastminute.com, precies zijn/haar ideale reis samenstellen. Deze cadeaukaart is uitsluitend geldig voor hotelboekingen of de combinatie van een hotelboeking met een vlucht. 
Verras nu iemand met dit originele cadeau en bezorg een vriend(in) of familielid een onvergetelijke ervaring met de lastminute.com Giftcard!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is online te besten op lastminute.com

*Op vouchersamenvoegen.lastminute.com kunnen meerdere cadeaukaarten samengevoegd worden tot een maximale waarde van €4.000.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de lastminute.com Giftcard bestellen

Hier op cadeaubon.nl natuurlijk! Het is een digitale kaart, dus wanneer je hebt besteld vind je deze binnen enkele minuten terug in je mailbox. Verras nu iemand met dit originele cadeau!

Waar is de lastminute.com Giftcard te besteden?

De gelukkige ontvanger heeft de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 400 luchtvaartmaatschappijen en 2,5 miljoen accomodaties over de hele wereld! Deze cadeaukaart is uitsluitend geldig voor hotelboekingen of de combinatie van een hotelboeking met een vlucht.

Hoe lang is de lastminute.com Giftcard geldig?

De lastminute.com Giftcard is geldig tot 2 jaar na uitgifte.