League of Legends Giftcard

League of Legends Giftcard

  • Ontsluit een universum van ervaringen.

  • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

  • Te bestellen in een waarde van €10,- en/of €20,-.

  • Deze cadeaukaart is geldig tot 10 jaar na de aankoopdatum.

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€10,00

Ontdek een universum van te gekke ervaringen. Meet jouw krachten met een wereldwijde community van miljoenen mensen op de slagvelden van Riot Games. Bestel deze digitale cadeaukaart meteen en haal hiermee een cadeau in huis waar een gameliefhebber blij van wordt. Kan worden ingewisseld in League of Legends, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra en VALORANT.

Instructies over het inwisselen vind je op prepaidcards.riotgames.com.

Deze cadeaubon is te bestellen in een waarde van €10,- en/of €20,-. En is alleen online te besteden.

Veelgestelde vragen

Waar bestel ik de League of Legends Gift card?

Hier op cadeaubon.nl kun je jouw League of Legends Giftcard bestellen. Het is een digitale cadeaukaart met een vaste waarde van €10 en/of €20. Via jouw gekozen e-mail wordt de e-voucher naar je toegestuurd!

Waar kan ik de League of Legends Gift card besteden?

Jouw League of Legends Giftcard is alleen online te besteden. Deze giftcard kan worden ingewisseld in League of Legends, Teamfight, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra en VALORANT.

Meer instructies over het inwisselen vind je op prepaidcards.riotgames.com.

Wat houdt de League of Legends Gift card in?

Met deze giftcard kun je in-game valuta kopen van Riot Games ter waarde €10 en/of €20. Het is niet mogelijk om deze waarde in te wisselen voor contant geld.

Hoelang is de League of Legends Gift card geldig?

De League of Legends Giftcard is 10 jaar geldig na aankoopdatum.

Algemene Voorwaarden

Met deze kaart (deze "Kaart") voor Virtuele Valuta ("VV") van Riot Games ("RG") kunt u VV kopen ter waarde van het bedrag dat is afgedrukt op de voorkant van deze Kaart, uitsluitend voor gebruik in de online winkels van Riot Games en bij klanten van Riot Games die zijn vermeld op prepaidcards.riotgames.com. Met VV kunt u het gebruik van premium virtuele items voor uw RG-account verkrijgen. Uw pc moet aan bepaalde minimumeisen voldoen om een RG-game te kunnen spelen. Deze Kaart is niet inwisselbaar voor contant geld of equivalenten daarvan (behalve wanneer dit wettelijk is verplicht), heeft geen afkoopwaarde en kan niet worden geretourneerd. Tenzij de wet dit voorschrijft, wordt de waarde van deze Kaart niet vervangen bij verlies, diefstal, vernietiging of gebruik zonder toestemming. Bewaar uw originele kassabon. Ongebruikte saldi zijn niet overdraagbaar. Bij het inwisselen van deze Kaart moet u de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid (op www.riotgames.com) accepteren die van toepassing zijn op uw gebruik van deze Kaart en RG. De volledige waarde van deze Kaart wordt in mindering gebracht wanneer u de code inwisselt. Kras de code niet af totdat dit online wordt gevraagd en doe geen aankopen als deze al is afgekrast. Alle fondsen verbonden aan deze Kaart worden uitsluitend aangehouden door of namens Riot Games Ltd, en Riot Games Ltd en filialen geven geen enkele garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze Kaart of enig aspect van de games vermeld op prepaidcards.riotgames.com, en wijzen alle garanties expliciet en impliciet af voor zover toegestaan door de wet. Uw enige beschikbare rechtsmiddel is de vervanging van deze Kaart. In sommige rechtsgebieden zijn bepaalde disclaimers niet toegestaan en het is mogelijk dat deze beperkingen niet op u van toepassing zijn. Riot Games, Ltd. kan elk van deze voorwaarden van tijd tot tijd wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Deze Kaart is alleen inwisselbaar op de Europese Riot-servers

© 2020 Riot Games, Inc. LEAGUE OF LEGENDS, TEAMFIGHT TACTICS, LEGENDS OF RUNETERRA en VALORANT zijn handelsmerken, dienstmerken en/of geregistreerde handelsmerken van Riot Games, Inc.

De veelzijdigheid van een League of Legends gift card

In League of Legends speel je samen met vrienden tegen een ander team. Het doel is de 'nexus' van het andere team te veroveren. Maar… het andere team is uit op die van jou. Om te winnen kan je gebruikmaken van veel verschillende spreuken, wapens en tactieken. Met Riot Points van jouw League of Legends gift card kan de ontvanger extra spreuken, wapens en skills kopen voor deze heroïsche strijd. 

Jouw speciale skill is: cadeautjes uitzoeken

Jouw cadeautje verdwijnt niet in een hoekje of achterin een kast. De Riot Points op een League of Legends cadeaukaart kun je op honderden manieren inzetten. Jouw cadeau komt dus zeker goed terecht en kan zelfs leven redden in de wereld van LoL.

Inwisselen van een League of Legends cadeaukaart is simpel:

1. Log in op League of Legends (of maak een nieuw account aan)
2. Klik op Store
3. Klik op Purchase RP
4. Kies Prepaid Cards
5. Klik op Submit

Dat is alles. Je Riot Points staan nu in je account. Veel gameplezier

Meer cadeaukaarten voor gamers

Speelt de ontvanger ook graag andere games? Kijk dan ook eens naar onze andere game-cadeaukaarten!