Sony Playstation Cadeaubon

Sony Playstation Cadeaubon

  • Te besteden bij het PlayStation Network

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen met de waarde €20,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Onbeperkt geldig

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Kosten

Geldig voor alles in de PlayStation™Store: games, add-ons, abonnementen en meer. Voeg in eenvoudige stappen geld toe aan je account voor PlayStation™Network (PSN) en koop er van alles mee uit het grote contentaanbod van PlayStation Store (PS Store), zoals:
- PlayStation Plus (PS Plus)-abonnement* met toegang tot online multiplayergames, elke maand games, exclusieve kortingen en meer
- Games
- Virtuele valuta en add-ons
- En meer...

Uitgever vouchercode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (registratienummer: 06020283), 10 Great Marlborough St, London, W1F 7LP, UK. Deze kaart kan alleen worden ingewisseld bij de uitgever ervan.
"PlayStation Family Mark” en “PlayStation Plus icon” en “PlayStation” zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Sony Interactive Entertainment Inc.

Inwisselen werkt zo:
Meld je aan op PSN of maak een account op playstation.com
Ga in de PS Store naar ‘Codes inwisselen’ en voer de 12-cijferige vouchercode (Code) in
Als je met het tegoed van deze Code een PS Plus-abonnement wilt kopen, selecteer je het gewenste abonnement en rond je de aankoop af*

*Je moet je creditcard-/betaalkaart- of PayPal-gegevens opslaan in je account voor PSN om een maandelijks PS Plus-abonnement te kopen.

Deze cadeaukaart is onbeperkt geldig en alleen online in de PlayStation Store te besteden.

Veelgestelde vragen

Waar is de Sony Playstation Cadeaukaart te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je gemakkelijk jouw Sony Playstation e-voucher. Je bepaalt zelf het gewenste bedrag op de cadeaukaart tussen €10 en €150. Vervolgens kan je optioneel een persoonlijke boodschap aan de cadeaukaart toevoegen. Bestel je de cadeaukaart voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden.

Moet ik de Sony Playstation Cadeaukaart activeren?

De Sony Playstation Cadeaukaart wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren. 

Waar kan ik de Playstation Cadeaukaart aan uitgeven?

Het tegoed op de e-voucher kan worden uitgegeven aan alles in de Playstation™Store. Zoals aan o.a. games, add-ons en abonnementen.

Hoe werkt het toevoegen van Playstation tegoed aan je online portemonnee?

Met de voucher voeg je geld toe aan je portemonnee. Vervolgens gebruik je het geld uit je portemonnee om content en services in de PlayStation Store aan te schaffen. Als je een aankoop doet, wordt het geld in je portemonnee als eerste uitgegeven. Om voucher tegoed toe te voegen aan je portemonnee volg je de volgende stappen:

1. Ga naar Instellingen > Gebruikers en accounts.
2. Selecteer Account > Betaling en abonnementen > Codes inwisselen.
3. Voer de code in en selecteer Inwisselen
 

Hoe lang is de Sony Playstation Cadeaukaart geldig?

De Sony Playstation Cadeaukaart is onbeperkt geldig.

Waar kan ik het saldo van mijn Sony Playstation Cadeaukaart checken?

Benieuwd naar het saldo op je Sony Playstation Cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo check op de website van PlayStation.

Wat kan je allemaal met een Playstation kaart?

Met het PlayStation tegoed kan de ontvanger aankopen doen in de PlayStation Store. Zoals:
- In-game content en virtuele valuta
- Games en exclusieve demo's
- Pre–order aankomende games
- Add-ons (uitbreidingspakketten) 
- PSN abonnement afsluiten of verlengen

Je PlayStation kaart komt vandaag nog naar je inbox

Als je vandaag je PlayStation gift card bestelt, krijg je ‘m vandaag nog in je inbox! Bestellen is easy. Kies welke kaart je cadeau wil geven: 10, 20, 25, 50, 60 of 100 euro. Vul je gegevens in, betaal met iDEAL en je PlayStation cadeaubon is onderweg naar je inbox!

Playstation tegoed is altijd goed

Op zoek naar een leuk cadeau voor fanatieke gamer? Zoek niet verder. Jouw PlayStation gift card komt zéker van pas. Want elke gamer heeft wel een game of uitbreiding op het verlanglijstje staan. Bestellen is snel en veilig, en je hebt je cadeautje razendsnel in huis.

PlayStation en het PlayStation Network (PSN)

Zelf geen gamer? Goed om te weten dat met PSN tegoed en PlayStation tegoed hetzelfde wordt bedoeld. De PlayStation kaart is een tegoed voor de PlayStation Store. Hier kan de ontvanger nieuwe content downloaden en abonnementen afsluiten of verlengen. 

De algemene voorwaarden

Voorwaarden: 
- Alleen in te wisselen door gebruikers van 18 jaar of ouder met een PSN-account voor volwassenen dat is geregistreerd in Nederland.
- PSN-portemonnee-tegoed kan worden gebruikt door de accounthouder (en zijn of haar kinder-familieleden-accounts) om te betalen voor items in de PS Store die beschikbaar zijn voor accounthouders in Nederland.
- Het gebruik van de Code is onderhevig aan deze voorwaarden, de servicevoorwaarden, het privacybeleid, de voorwaarden van de tegoedboncode, de voorwaarden voor softwaregebruik en aanvullende content-/servicespecifieke voorwaarden op www.playstation.com/legal/PSNTerms. 
- Annuleer de aankoop als je deze voorwaarden niet aanvaardt. 
- Afhankelijk van de geldende lokale wetten kan de Code niet worden ingewisseld voor contant geld, doorverkocht of op andere wijze geruild. De Code wordt niet vervangen indien deze na aankoop verloren gaat, gestolen wordt, beschadigd raakt of anderszins gebruikt wordt zonder jouw toestemming. Kan eenmalig worden gebruikt.
- Je hebt een compatibel systeem en een internetverbinding nodig. 

Playstation Plus:
- Je hebt een compatibel systeem en een internetverbinding nodig. 
- WAARSCHUWING: PS Plus is een doorlopend abonnement met een terugkerend abonnementsbedrag dat automatisch in rekening wordt gebracht (voor de op dat moment geldende prijs in PS Store) tot het abonnement wordt opgezegd. Als er te weinig tegoed in je portemonnee zit, wordt het bedrag in rekening gebracht via de standaardbetaalmethode van je account. Je kunt PS Plus op elk gewenst moment -opzeggen, zodat je abonnement beëindigd wordt aan het eind van de lopende factureringsperiode.
- Games (en hun functies) en voordelen die inbegrepen zijn bij PS Plus zijn onderhevig aan wijzigingen.
- Er gelden aanvullende voorwaarden. Raadpleeg https://www.playstation.com/legal/ps-plus-usage-terms/.
- PS Plus is alleen beschikbaar voor gebruikers van 7 jaar en ouder en de beschikbaarheid van content en diensten kan afhankelijk zijn van de leeftijd van de gebruiker.