Nationale Dinerbon
Nationale Dinerbon
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Nationale Dinerbon

  • Voor een etentje bij de lekkerste restaurants van Nederland!

  • Van luxe sterrenrestaurant tot de Italiaan om de hoek!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 36 opties

Gratis

Kosten

€25,00

De Nationale Dinerbon is de leukste dinerbon van Nederland! Met deze vrolijke cadeaukaart kun je iemand trakteren op een geheel verzorgde avond of middag uit eten. Uiteraard mag de ontvanger zelf een restaurant kiezen waar dit culinaire feest plaatsvindt. De Nationale Dinerbon is landelijk te besteden bij veel verschillende restaurants. Van luxe sterrenrestaurants tot de Italiaan om de hoek! Bestel dus de Nationale Dinerbon online en je hebt dit zeer gewilde cadeau snel in huis. 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

De Nationale Dinerbon waar te besteden?

De Nationale Dinerbon kan besteed worden bij meer dan 500 restaurants in heel Nederland. Meer informatie kun je vinden op de website van de Nationale Dinerbon.

Wat zijn de deelnemende restaurants van de Nationale Dinerbon?

Je kunt kiezen uit meer dan 500 restaurants verspreid over het hele land. Welke restaurants er mee doen, vind je op de website van de Nationale Dinerbon.

Wat is de geldigheid van de Nationale Dinerbon?

De Nationale Dinerbon is geldig tot 2 jaar na uitgifte.

Waar en hoe kan ik mijn nationale dinerbon inleveren?

De Nationale Dinerbon kan ingewisseld worden bij één van de aangesloten restaurants. Meer informatie over deze restaurants vind je op nationaledinerbon.nl

Welke dinerbon heeft de meeste aangesloten restaurants?

De Dinerbon waarbij de meeste restaurants zijn aangesloten is Diner Cadeau.

Waar is de Nationale Dinerbon te koop?

De Nationale Dinerbon is te koop bij cadeaubon.nl.

Waar is de Nationale Dinerbon te bestellen?

Op cadeaubon.nl kun je de Nationale Dinerbon eenvoudig online bestellen in bedragen van €10 tot €150. Wanneer je je bestelling plaatst vóór 17.00 uur, wordt de cadeaubon nog dezelfde dag verzonden. Als je de voorkeur geeft aan ontvangst per e-mail, is er ook een digitale optie beschikbaar. De digitale variant zal binnen enkele minuten in je mailbox verschijnen.

Wat is de Nationale Dinerbon?

De Nationale Dinerbon is een leuk en feestelijk cadeau! Een avond uit eten in een restaurant met vrienden of familie staat voor de meeste mensen gelijk aan ontspanning en gezelligheid. Een diner is daarom een leuk cadeau om te geven en om te krijgen. 

Het kan soms lastig zijn om te weten wat voor restaurant iemand leuk vindt en wanneer hij of zij tijd heeft. Je kunt nu een dinerbon geven waarmee de ontvanger een avond uit eten kan, waar en wanneer hij/zij wil. Dit kan namelijk met de Nationale Dinerbon! 

Voor iedereen is er dan ook wel een perfecte avond (of middag) te creëren met de Nationale Dinerbon. Het is daarom een cadeau dat bij iedereen in de smaak zal vallen.

De Nationale Dinerbon: waar ga jij deze besteden?

De Nationale Dinerbon is te besteden bij diverse restaurants, lunchrooms, hotels, eetcafés, tapasbarretjes en nog veel meer. Op de website van de Nationale Dinerbon kun je het volledige aanbod zien.
 
De acceptanten van de Nationale Dinerbon zijn verspreid over heel Nederland. Er zit dus altijd wel een lekker diner om de hoek. Zo kun je genieten van een viergangendiner met bijpassend wijnarrangement en verrassende smaken, maar ook een goede burger of kipsaté behoren tot de mogelijkheden.

Dinerbon besteden op jouw vakantiebestemming

Is iemand een weekendje weg? Er zijn ook restaurants aangesloten die zich bevinden op populaire vakantiebestemmingen. Zo kun je neerploffen bij een strandtent in Scheveningen, maar ook even bijkomen na een fietstochtje in de Veluwe.

De dinerbon voor ieder budget

De Nationale Dinerbon is te besteden bij restaurants voor ieder budget. Je kan dus zowel een dinerbon als kleinigheidje als een groter cadeau geven! Deze cadeaubon is ook als digitale cadeaubon beschikbaar en is daarom terug te vinden in ons overzicht van Digitale Cadeaubonnen.