Nationale Dinerbon

Nationale Dinerbon

  • Voor een etentje bij de lekkerste restaurants van Nederland!

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen met de

keuze cadeaubon

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

De Nationale Dinerbon is de leukste dinerbon van Nederland! Met deze vrolijke cadeaukaart kun je iemand trakteren op een geheel verzorgde avond of middag uit eten. Uiteraard mag de ontvanger zelf een restaurant kiezen waar dit culinaire feest plaats gaat vinden. De Nationale Dinerbon is landelijk te besteden bij vele verschillende restaurants. Van luxe sterrenrestaurant tot de Italiaan om de hoek! Bestel dus snel de Nationale Dinerbon online en je hebt dit zeer gewilde cadeau snel in huis. 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de Nationale Dinerbon besteden?

De Nationale Dinerbon kan besteed worden bij meer dan 500 restaurants in heel Nederland. Meer informatie kun je vinden op de website van de Nationale Dinerbon.

Wat zijn de deelnemende restauants van de Nationale Dinerbon?

Er kan gekozen worden uit meer dan 500 restaurants verspreid over het hele land. Welke restaurants er mee doen kun je vinden op de website van de Nationale Dinerbon.

Wat is de geldigheid van de Nationale Dinerbon?

De Nationale Dinerbon is geldig tot 2 jaar na uitgifte.

Waar en hoe kan ik mijn nationale dinerbon inleveren?

De Nationale Dinerbon kan ingewisseld worden bij één van de aangesloten restaurants. Voor meer informatie over deze restaurants ga naar https://www.nationaledinerbon.nl/

Welke dinerbon heeft de meeste aangesloten restaurants?

De Dinerbon waarbij de meeste restaurants zijn aangesloten is Diner Cadeau.

Waar is de Nationale Dinerbon te koop?

Waar is de Nationale Dinerbon te bestellen?

Op cadeaubon.nl kun je de Nationale Dinerbon eenvoudig online bestellen in bedragen van €10,- tot €150,-. Wanneer je je bestelling plaatst vóór 17.00 uur, wordt de cadeaubon nog dezelfde dag verzonden! Als je de voorkeur geeft aan ontvangst per e-mail, is er ook een digitale optie beschikbaar. De digitale variant zal binnen enkele minuten in je mailbox verschijnen.

Wat is de Nationale Dinerbon?

De Nationale Dinerbon is een leuk en feestelijk cadeau! Een avond uit eten in een restaurant met vrienden of familie staat voor de meeste mensen gelijk aan ontspanning en gezelligheid. Een diner is daarom een leuk cadeau om te geven en om te krijgen. Het kan echter soms lastig zijn om te weten wat voor restaurant iemand leuk vindt en wanneer hij of zij tijd heeft. Je kunt nu een dinerbon geven waarmee de ontvanger een avond uit eten kan, waar en wanneer hij/zij wil. Dit kan namelijk met de Nationale Dinerbon! Met deze leuke en veelzijdige dinerbon kan de ontvanger eten in één van de vele restaurants die zijn aangesloten. Deze restaurants bevinden zich verspreid door heel Nederland, waardoor er altijd wel een leuk restaurant bij de ontvanger in de buurt is. Bovendien zijn er vele verschillende soorten restaurants aangesloten, van chique Michelin restaurants tot knusse eetcafés, hippe bars en vrolijke strandtenten. Voor iedereen is er dan ook wel een perfecte avond (of middag) te creëren met de Nationale Dinerbon. Het is daarom een cadeau dat bij iedereen in de smaak zal vallen.

Waar te besteden?

De Nationale Dinerbon is te besteden bij diverse restaurants, lunchrooms, hotels, eetcafés, tapasbarretjes en nog veel meer. Op de website van de Nationale Dinerbon kun je het volledige aanbod raadplegen. De acceptanten van de Nationale Dinerbon zijn verspreid over heel Nederland. Er zit dus altijd wel een lekker diner om de hoek. De ontvanger mag helemaal weten wat voor keuken en sfeer het gaat worden. Zo kun je genieten van een viergangendiner met bijpassend wijnarrangement en verrassende smaken. Maar ook een goede burger of kipsaté behoren tot de mogelijkheden. Is iemand een weekendje weg? Er zijn ook restaurants aangesloten die zich bevinden op populaire vakantiebestemmingen. Zo kun je neerploffen bij een strandtent in Scheveningen, maar ook even bijkomen na een fietstochtje in de Veluwe. Ook in bruisende steden zoals Amsterdam en Rotterdam zijn leuke restaurants te vinden. De Nationale Dinerbon is te besteden bij restaurants voor ieder budget. Je kan dus zowel een dinerbon als kleinigheidje als een groter cadeau geven! Deze cadeaubon is ook als digitale cadeaubon beschikbaar en is daarom terug te vinden in ons overzicht van Digitale Cadeaubonnen.