Nationale Entertainment Card
Nationale Entertainment Card
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Nationale Entertainment Card

  • Te besteden bij vele multimedia winkels en webshops

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Zoek je het ideale cadeau voor de liefhebber van games, films of muziek, maar weet je niet precies wat je moet geven? Dan is de Nationale Entertainment Card precies het geschenk dat je zoekt. Onder andere te besteden bij bol.com, MediaMarkt en Luisterboeken.nl. De Nationale Entertainment Card is echt een persoonlijk cadeau, terwijl de ontvanger er toch alle kanten mee op kan. Het is dus een leuke cadeaukaart om te geven en te krijgen! Bestel nu de Nationale Entertainment Card in onze webshop.

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar na uitgifte en te besteden bij alle aangesloten fysieke winkels én online bij meerdere webshops.

Veelgestelde vragen

Waar is de Nationale Entertainment Card te koop?

Bij cadeaubon.nl kun je moeiteloos en snel jouw Nationale Entertainment Card bestellen. Je hebt de vrijheid om zelf het gewenste bedrag te kiezen, en optioneel kun je een aantrekkelijke verpakking selecteren en zelfs een persoonlijke boodschap toevoegen. Als je vóór 17.00 uur op een werkdag bestelt, wordt de Entertainment Card nog dezelfde dag verzonden.

Waar is de Nationale Entertainment Card te besteden?

Je kunt op de website van de Nationale Entertainment Card uitzoeken waar je jouw kaart kan besteden.

Hoe werkt de Nationale Entertainment Card?

Met het saldo op de Nationale Entertainment Card kun je aankopen doen zoals dvd's, cd's, games en tickets bij de deelnemende (online) entertainmentwinkels, evenals bij de ticketshop Eventim. Bij bepaalde deelnemende winkels is het tevens mogelijk om andere producten ermee aan te schaffen. Helaas hebben wij geen controle over deze mogelijkheden. Raadpleeg de betreffende winkel of videotheek voor meer informatie over de beschikbare opties.

Hoe lang is de Nationale Entertainment Card geldig?

De Nationale Entertainment Card is tot 3 jaar geldig na moment van uitgifte.

Welk saldo staat er op mijn Nationale Entertainment Card?

Benieuwd naar welk saldo er op jouw Nationale Entertainment Card staat? Raadpleeg de website van Nationale Entertainment Card en gebruik hiervoor de saldo check.