Een diner naar keuze
Een diner naar keuze
Verpakkingen naar keuze
Verpakkingssuggestie

Een diner naar keuze

  • Keuze uit meer dan 3250 verschillende restaurants

  • Themakaart van Diner Cadeau

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 36 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Op zoek naar een cadeau voor iemand die graag uit eten gaat? Verras diegene dan met ‘Een diner naar keuze’. Dit is een speciale themakaart van Diner Cadeau, waarmee de ontvanger lekker uit eten kan gaan. Er doen maar liefst 3.250+ restaurants verspreid over heel het land mee. De term ‘een diner naar keuze’ is dus niet overdreven!

Gastronomische driegangendiners, Griekse vleesschotels, pannenkoeken met kaas en spek, kipsaté met frietjes… Met Diner Cadeau kan het allemaal! Bestel deze leuke tegoedbon voor een diner nu bij Cadeaubon.nl.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is Een diner naar keuze?

Deze cadeaukaart, onderdeel van de bekende Diner Cadeau reeks, biedt de gelukkige ontvanger de kans om te genieten van 'Een diner naar keuze'. Maar dat is niet alles: Diner Cadeau heeft ook andere thematische opties zoals 'Heerlijk dineren in de buurt' en 'Uitgebreid dineren'.

Waar kan ik Een diner naar keuze besteden?

Deze cadeaukaart kan je inzetten bij meer dan 3.250 uitstekende restaurants! Bezoek de Diner Cadeau website om te zien welke eetgelegenheden meedoen.

Hoe werkt Een diner naar keuze?

Met deze cadeaukaart kun je betalen bij de deelnemende restaurants. Selecteer een bedrag tussen €10 en €150 en voeg een persoonlijke boodschap toe om het nog specialer te maken.

Hoe lang is Een diner naar keuze geldig?

'Een diner naar keuze' is niet alleen een traktatie voor je smaakpapillen, maar biedt ook flexibiliteit: het blijft tot 2 jaar na uitgifte geldig. Ideaal voor degenen die houden van spontane etentjes!

Waar kan ik het saldo van Een diner naar keuze checken?

Je kunt gemakkelijk zelf het saldo van deze cadeaukaart checken met de saldo checker op de Diner Cadeau website. Zo ben je altijd op de hoogte van wat je nog kunt besteden tijdens je culinaire avonturen!

Verras met een cadeaubon voor een etentje

Een goed cadeau verzinnen kan soms best lastig zijn, maar we’ve got your back! Bij Cadeaubon.nl vind je oneindig veel cadeaubonnen voor ieder type persoon. En zeg nou zelf: iederéén houdt toch van lekker eten?

Een cadeaubon voor een etentje is dan ook het perfecte cadeau voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar. Met deze cadeaubon kun je heerlijk eten bij één van de 3.250 aangesloten restaurants door heel Nederland. Je geeft niet ‘gewoon een cadeaubon’, maar een heerlijke avond cadeau.

Het saldo checken van een diner naar keuze

Wil je het saldo van jouw diner cadeau checken? Dat doe je makkelijk via de saldochecker van Diner Cadeau. Vul het 19-cijferige kaartnummer in en klik op ‘check je saldo’. Vervolgens kun je het saldo én de geldigheid van je Diner Cadeau zien.

Het saldo ligt altijd tussen de €5 en €150 en kun je zelfs in delen besteden, al kunnen wij ons voorstellen dat je heerlijk uitgebreid van een avond uit eten wil genieten…

Een diner naar keuze cadeaubon zakelijk geven

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau om je klanten, leveranciers of medewerkers te geven? We snappen dat niet elke cadeaubon daar geschikt voor is. Het Diner Cadeau is dat natuurlijk wel.

Zakelijk een cadeaukaart geven is heel makkelijk via Cadeaubon.nl. Wist je dat je zelfs je logo kunt laten bedrukken op de kaart of de verpakking? Vraag vrijblijvend een offerte aan, zodat wij alle mogelijkheden aan je voor kunnen leggen. Verras je zakelijke contacten met een cadeaukaart voor een diner en laat een onvergetelijke indruk achter!