Een diner naar keuze

Een diner naar keuze

  • Keuze uit meer dan 3250 verschillende restaurants

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 29 opties

Gratis

Kosten

€ 25,00

Verras iemand met ‘Een diner naar keuze’. Dit is een speciale themakaart van Diner Cadeau, waarmee de ontvanger lekker uit eten kan gaan. Er doen maar liefst 3250+ restaurants verspreid over heel het land mee. De term ‘een diner naar keuze’ is dus niet overdreven! Gastronomische driegangendiners, Griekse vleesschotels, pannenkoeken met kaas en spek, kipsaté met frietjes… Met Diner Cadeau kan het allemaal! Bestel deze leuke themabon nu online. 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is Een diner naar keuze?

Deze cadeaukaart, onderdeel van de bekende Diner Cadeau reeks, biedt de gelukkige ontvanger de kans om te genieten van 'Een diner naar keuze'. Maar dat is niet alles: Diner Cadeau heeft ook andere thematische opties zoals 'Heerlijk dineren in de buurt' en 'Uitgebreid dineren'.

Waar kan ik Een diner naar keuze besteden?

Deze cadeaukaart kan je inzetten bij meer dan 3.250 uitstekende restaurants! Bezoek de Diner Cadeau website om te zien welke eetgelegenheden meedoen.

Hoe werkt Een diner naar keuze?

Met deze cadeaukaart kun je betalen bij de deelnemende restaurants. Selecteer een bedrag tussen €10 en €150 en voeg een persoonlijke boodschap toe om het nog specialer te maken.

Hoe lang is Een diner naar keuze geldig?

'Een diner naar keuze' is niet alleen een traktatie voor je smaakpapillen, maar biedt ook flexibiliteit: het blijft tot 2 jaar na uitgifte geldig. Ideaal voor degenen die houden van spontane etentjes!

Waar kan ik het saldo van Een diner naar keuze checken?

Je kunt gemakkelijk zelf het saldo van deze cadeaukaart checken met de saldo checker op de Diner Cadeau website. Zo ben je altijd op de hoogte van wat je nog kunt besteden tijdens je culinaire avonturen!