NR1 Heerlijk dagje sauna

NR1 Heerlijk dagje sauna

  • Keuze uit 210+ sauna's in Nederland

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€ 25,00

Weet je iemand die wel wat rust kan gebruiken? Met de ‘Heerlijk dagje sauna’ belevenis van NR1Cadeau laat je de ontvanger volledig tot rust komen in de sauna. Want de sauna is hier natuurlijk de meest ideale plek voor! De ontvanger kan kiezen uit meer dan 210 sauna’s verspreid over heel Nederland. Geef dus nu ‘Heerlijk dagje sauna’ van NR1Cadeau en krijg de cadeaubox er gratis bij.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

NR1 Cadeau is dé specialist in het aanbieden van bijzondere cadeauboxen. Met zo'n box geef je de ontvanger een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Of je nu gaat voor een avontuurlijke dag, een ontspannen dagje sauna, of een meeslepend boek voor een gezellige avond thuis, NR1 Cadeau heeft de ideale box voor iedere gelegenheid.

Wat houdt NR1 Heerlijk dagje sauna in?

Kent u iemand die behoefte heeft aan een dag vol ontspanning en rust? 'NR1 Heerlijk dagje sauna' is precies wat u zoekt. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger genieten van een welverdiende dag in diverse top-saunacomplexen in Nederland. Een dag waarin welzijn en pure verwennerij centraal staan.

Waar kan ik NR1 Heerlijk dagje sauna besteden?

De ontvanger heeft de keuze uit meer dan 210 sauna's, thermen en wellnesscentra om weer helemaal tot rust te komen. Neem een kijkje op de website van NR1 Cadeau om te kijken welke wellnessfaciliteiten dit zijn.

Hoe lang is NR1 Heerlijk dagje sauna geldig?

De 'NR1 Heerlijk dagje sauna' is tot wel 2 jaar na aankoop te gebruiken. Dit biedt de ontvanger ruimschoots de gelegenheid om het perfecte moment uit te zoeken voor een ontspannen dag in een van de vele sauna's en wellnesscentra in Nederland.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Heerlijk dagje sauna?

Wil je het overgebleven saldo van jouw NR1 Heerlijk Dagje Sauna cadeaukaart weten? Check het eenvoudig op de NR1 Cadeau website via de saldo checker.