Rituals Cadeaubon

Rituals Cadeaubon

  • Te besteden aan het gehele assortiment van Rituals in Nederland!

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Onbeperkt geldig

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€ 25,00

Vind je het moeilijk om het juiste cadeau te vinden? De Rituals Cadeaubon zal bij iedereen in de smaak vallen! Met deze cadeaubon kan de ontvanger zijn of haar perfecte cadeau kiezen uit een luxueuze collectie gezichtsverzorging en home & body-producten. Deze giftcard is meer dan alleen een cadeautje, het helpt een ander bewust te genieten van de kleine momenten in het leven. Bestel op werkdagen voor 17.00 uur en wij verzenden jouw cadeaubon dezelfde dag nog!

De Rituals Cadeaubon is in alle Rituals winkels en in de webshop te besteden en is onbeperkt geldig. 

Let op: Deze cadeaubon is niet in België te besteden. Bezoek cadeaubon.be voor de Belgische variant.

Veelgestelde vragen

Waar is de Rituals Cadeaubon te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Rituals Cadeaubon. Je bepaalt zelf het bedrag dat je erop wilt zetten, kiest vervolgens optioneel een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Hoe werkt de Rituals Cadeaubon?

De ontvanger wisselt de Rituals Cadeaubon in bij één van de fysieke winkels of online in de webshop. Bij online aankopen betaal je met deze cadeaukaart door de cijfercode op de kaart in te voeren als er om een vouchercode wordt gevraagd. Het volledige bedrag dat op de cadeaukaart staat kan in één keer of in delen besteed worden.

Waar is de Rituals Cadeaubon te besteden?

De Rituals Cadeaubon is te besteden in de Rituals webshop en in alle Rituals winkels aan het gehele assortiment. De winkels zijn verspreid door heel Nederland. Er is dus altijd wel een Rituals winkel in de buurt.  

Hoe lang is de Rituals Cadeaubon geldig?

De Rituals Cadeaubon is onbeperkt geldig. Het saldo kan in één keer of in delen besteed worden.

Wat is het saldo op mijn Rituals Cadeaubon?

Benieuwd naar het saldo op jouw Rituals Cadeaubon? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo check op de website van Rituals.

Hoe kan ik een Rituals Cadeaubon bestellen?

Op cadeaubon.nl kun je eenvoudig een Rituals Cadeaubon bestellen door de gewenste waarde te kiezen en de bestelling te plaatsen. Als je op een werkdag voor 17.00 uur bestelt, zal de cadeaukaart nog op dezelfde dag verzonden worden. Wil je de Rituals Cadeaubon snel ontvangen? Kies dan voor de digitale variant en ontvang de cadeaubon binnen enkele minuten in je mailbox!

 

 

Een Rituals Cadeaubon bestellen

Ook al heeft het merk een Aziatische look & feel, Rituals is van Nederlandse bodem. Daarom kun je vertrouwen op producten waarbij niet alleen erg goed aan het design is gedacht, de kwaliteit van de producten is minstens zo goed! Het ideale cadeau om te geven aan je dochter, moeder, aan vriendinnen of juist aan werknemers, om hen te bedanken voor de hoogtepunten die je met je bedrijf hebt bereikt.
Wie gun jij een ultiem verwenmomentje met producten van Rituals? Met een cadeaukaart kunnen er tal van heerlijke producten worden gekocht voor het budget dat jij in gedachten hebt. Denk hierbij aan een douche foam die heerlijk schuimt zodra het in contact komt met water, maar ook body butters en geurstokjes in verschillende geuren. Dit maakt de producten erg geliefd onder zowel heren als dames.

Waar aan te besteden?

Met een cadeaukaart van Rituals kan de ontvanger een keuze maken uit de complete collectie van het merk. Dit kan bijvoorbeeld een los product zijn, maar het merk biedt ook diverse leuke giftsets aan. Hierdoor kan er op een leuke en laagdrempelige manier kennis worden gemaakt met het assortiment. Daarnaast heeft het merk ook een heerlijke collectie aan geurkaarsen, een complete set aan nachtkleding en huisparfums die makkelijk via een spray door het huis kan worden verspreid. Bestel je cadeaukaart Rituals via Cadeaubon.nl. Overtuigd geraakt van de voordelen die een cadeaukaart Rituals je te bieden heeft? Plaats je op werkdagen voor 17.00 uur een bestelling, dan verzenden wij jouw bestelling dezelfde dag nog! Als bedrijf bestel je eenvoudig op factuur en de cadeaubonnen zijn te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-.