Wellness & Beauty Cadeau

Wellness & Beauty Cadeau

  • Te besteden bij meer dan 300 sauna's!

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 37 opties

Gratis

Kosten

Even een momentje voor jezelf en genieten van een heerlijke beautybehandeling of een ontspannen dagje in de sauna. Dat gun je eigenlijk iedereen. De Wellness & Beauty Cadeaubon voorziet in die behoefte. Wie is volgens jou wel toe aan een beetje me-time? Er is keuze uit 550 arrangementen bij 300 beautycentra en sauna’s in heel Nederland. Genoeg keuze dus om vrienden, waar ze ook wonen in Nederland, voor hun verjaardag, met een feestdag of tijdens speciale gelegenheid te verwennen met deze heerlijke cadeaubon. Maar wist je dat ze met deze cadeaubon ook een lekker parfum of Rituals pakket kunnen kopen? Zo creëren ze ook heel eenvoudig eigen thuisspa. Gun een ander wat je ook zelf wel zou willen ontvangen en kies voor deze Wellness & Beauty cadeaubon.

De Wellness & Beauty Cadeau is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is bij de aangesloten wellnessresorts te besteden.

Geef een ontspanmomentje cadeau

Ziet je vriendin er de laatste tijd wat moe uit, heeft je moeder wel behoefte aan een beetje me-time of ben je op zoek naar een ultiem cadeau voor je vrienden die gaan trouwen? De Wellness & Beauty cadeaubon geeft bij elke gelegenheid lekker weg.

Je geeft er namelijk heerlijke rustmomentjes mee en die kan iedereen op z’n tijd wel gebruiken. Van een dagje of een heel weekend ontspannen naar de sauna tot een gezichtsbehandeling voor de gestreste huid: de ontvanger van deze cadeaubon is er zeker heel blij mee!

Voor grote en kleine verwenmomentjes

De Wellness & Beauty Cadeaubon is er voor de grote en kleine verwenmomentjes tussen de € 10,- en € 150,-. Daarom kan deze unieke kaart ook gewoon ingewisseld worden voor een heerlijk parfum en een van de lekkere producten van Rituals. Of gebruikt worden bij wel 550 arrangementen bij 300 beautycentra en sauna’s. Voor elk budget en voor elk zen moment dus!

De cadeaubon is tot 2 jaar na uitgifte te besteden en is zowel als fysieke cadeaubon als digitale cadeaukaart verkrijgbaar. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, betekent dat de fysieke cadeaubon nog dezelfde dag verstuurd wordt. De digitale variant ontvang je direct in je mailbox. Als dat geen relaxt cadeau is!