NR1 Met het gezin op stap

NR1 Met het gezin op stap

  • 40+ leuke uitjes voor jong en oud

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor een gezin met kinderen? De ‘Met het gezin op stap’ belevenis van NR1Cadeau is dan het perfecte cadeau. Laat de ontvanger er met zijn gezin op uit trekken. De ontvanger heeft een keuze uit meer dan 40 leuke uitjes, verspreid over heel Nederland. Zo weet je zeker dat er voor iedereen een leuk uitstapje tussen zit. Bestel nu gauw de ‘Met het gezin op stap’ belevenis van NR1Cadeau!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave voor één of meerdere dagjes uit naar keuze.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

Zoekt u een cadeau dat lang bijblijft? NR1 Cadeau heeft wat u nodig heeft. Van een dagje vol spanning en avontuur tot een rustgevend saunabezoek of een intrigerend boek voor een ontspannen avond thuis; de cadeauboxen van NR1 bieden onvergetelijke ervaringen.

Wat houdt NR1 Met het gezin op stap in?

Als je een leuk cadeau zoekt om te doen met de hele familie, dan ben je bij 'NR1 Met het gezin op stap' aan het juiste adres. Voor elke leeftijd is er wel wat leuks te ondernemen. Je kunt namelijk kiezen uit wel 40 verschillende uitjes!

Waar kan ik NR1 Met het gezin op stap besteden?

Met dit NR1 Cadeau kun je van alles doen! Naar pretparken, dierentuinen, musea en nog veel meer. Je kunt het volledige uitjesaanbod vinden op de website van dagjeuit-cadeaukaart.nl.

Hoe lang is NR1 Met het gezin op stap geldig?

De 'NR1 Met het gezin op stap' blijft maar liefst 2 jaar na aankoop geldig. Hierdoor heeft de ontvanger alle tijd om een ideaal moment te selecteren voor een gezellig dagje uit met het gezin bij diverse attracties en locaties.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Met het gezin op stap?

Wil je het resterende saldo van je 'NR1 Met het gezin op stap' inzien? Ga dan naar de NR1 Cadeau website en raadpleeg de saldo checker.