Nationale Bioscoopbon
Nationale Bioscoopbon
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Nationale Bioscoopbon

  • Online en in de bioscopen / filmtheaters te besteden

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 5 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

De Nationale Bioscoopbon is een erg gewild cadeau. Een ervaring geven is in meerdere opzichten leuker én origineler dan een materieel cadeau. Een ervaring blijft de ontvanger altijd bij en iemand een fijne dag of avond bezorgen, is goud waard.

Een herinnering aan een spannende, ontroerende, of juist een grappige film in een bioscoop of filmtheater blijft voor altijd bestaan. Draait er momenteel geen goede film of weet je niet precies waar de ontvanger van houdt? Dan is de Nationale Bioscoopbon de perfecte oplossing!

Hiermee kan de ontvanger namelijk zelf kiezen wanneer en naar welke film hij of zij gaat.

Bij cadeaubon.nl koop je de Nationale Bioscoopbon eenvoudig online met een waarde die je zelf kiest. Je kunt ‘m zelfs gezellig in laten pakken, inclusief een persoonlijke boodschap én kiest de verzendmethode die jou het beste uitkomt.

Deze cadeaubon is te besteden tot 5 jaar na uitgifte bij alle aangesloten bioscopen en filmtheaters.

Veelgestelde vragen

Waar kan je de Nationale Bioscoopbon inleveren?

De Nationale Bioscoopbon is geldig bij alle bioscopen en bijna alle filmtheaters in Nederland. Of hij geldig is bij het filmtheater waar jij graag naartoe gaat, kun je checken bij het filmtheater.

Bij bekende bioscopen als Pathé en Kinepolis kun je sowieso genieten van een filmavondje met de bioscoopbon.

Nationale Bioscoopbon waar te koop?

Op cadeaubon.nl bestel je moeiteloos de Nationale Bioscoopbon. Via onze website kun je zelf het gewenste bedrag bepalen (tussen €10,00 - €150,00). Daarnaast heb je de optie om de bon feestelijk in te laten pakken en kun je een persoonlijke boodschap toevoegen.

Als je op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, wordt de bon dezelfde dag nog verzonden. Gemakkelijk en snel geregeld!

De Nationale Bioscoopbon activeren; hoe werkt dat?

Wij verzenden de Bioscoopbonnen geactiveerd. Jij of de ontvanger hoeft ze zelf dus niet meer te activeren.

Hoe werkt de Nationale Bioscoopbon?

Het saldo op de Bioscoop cadeaukaart kun je inwisselen bij alle bioscopen en de meeste filmtheaters in Nederland om een filmkaartje te kopen.

Bij een online reservering kun je moeiteloos betalen met de 19-cijferige code op de giftcard. Natuurlijk kun je jouw Nationale Bioscoopbon ook fysiek inleveren bij de bioscoop wanneer je daar een kaartje koopt.

Je hoeft het volledige bedrag niet in één keer te besteden.

Hoe lang is de Nationale Bioscoopbon geldig?

De Nationale Bioscoopbon is geldig tot 5 jaar na uitgifte.

Nationale Bioscoopbon saldo checken?

Benieuwd naar jouw Nationale Bioscoopbon saldo? Je kunt het saldo snel zelf controleren via de saldo check op de website van Bioscoopbon.

Bioscoopbon kopen?

De Bioscoopbon is een zeer populair cadeau voor alle gelegenheden. Zo kun je de cadeaukaart geven als je iemand wil bedanken of als sinterklaas- of kerstcadeau. Maar ook voor het halen van een examen, het vieren van een jubileum of bij het belonen van een belangrijke prestatie is de Nationale Bioscoopbon perfect geschikt.

Ideaal voor de echte filmliefhebber én voor de sporadisch bioscoopbezoeker.

Het leukste cadeau in het donker

De Nationale Bioscoopbon is landelijk bekend als de leukste Bioscoopbon. Het opent de deuren van maar liefst 175+ verschillende bioscopen en filmtheaters. Deze locaties zijn verspreid over heel het land van Amsterdam tot aan Enschede, van Groningen tot Maastricht.

Het leuke is dat er ook kleine bioscopen zijn aangesloten bij de Nationale Bioscoopbon, naast alle bekende ketens. Door het geven van deze cadeaubon geef je echt een steuntje in de rug van de culturele sector. Dat zijn dus twee vliegen in één klap! Afhankelijk van de waarde die je kiest, kan de ontvanger één of meerdere keren naar de bios.

De veelzijdigheid van de Nationale Bioscoopbon

Alle soorten genres zijn vertegenwoordigd in de aangesloten bioscopen en filmhuizen. Zo is het zowel mogelijk om te genieten van een komische blockbuster als een ontroerende internationale art-house film. Weg zwijmelen bij een romantisch drama? Griezelen bij een bloederige horrorfilm? De beste films uit binnen- en buitenland worden afgespeeld.

Een avondje naar de bioscoop met de Nationale Bioscoopbon is dé manier om even helemaal te onthaasten. Al helemaal in combinatie met een bak popcorn, een lekker drankje en een goed gezelschap. Wil je ook zo’n ervaring cadeau doen? Bestel de Bioscoopbon dan hierboven.

Bioscoopbon als zakelijk geschenk

De Bioscoopbon is ook een leuk zakelijk cadeau. Zo kun je bijvoorbeeld jouw werknemers belonen met een avondje ontspanning in de bioscoop. Er zijn maar weinig mensen die niet blij worden van een avondje naar de film.

Bij cadeaubon.nl bieden we verschillende aantrekkelijke zakelijke mogelijkheden aan wanneer het gaat om het bestellen van Bioscoopbonnen of andere cadeaubonnen. Denk hierbij aan de mogelijkheid om te bestellen op factuur, het personaliseren van de kaarten met een bedrijfslogo, tekst of afbeelding, etc.

Wij zorgen ervoor dat jouw cadeau netjes en op professionele wijze bezorgd wordt. Check de zakelijke mogelijkheden voor meer informatie.

De Nationale Bioscoopbon kopen

Je kunt de Bioscoopbon eenvoudig en veilig online bestellen op cadeaubon.nl. Met een klik op de knop voeg je de cadeaubon toe aan je winkelmandje. Voor welk bedrag de ontvanger naar de film gaat, dat bepaal je zelf!

Een losse film of een hele marathon?

Je kunt ieder bedrag vanaf €10,00 op de kaart laten zetten. Een standaard bioscoopkaartje kost gemiddeld tussen de €8,00 en €15,00. Met een waarde van €10,00 kan de ontvanger dus een keer naar de film.

Wil je iemand een hele filmmarathon schenken? Dan kun je bijvoorbeeld €100 op de kaart laten zetten.

Op deze manier is de Bioscoopbon eenvoudig aan te passen aan jouw geschenk. Zowel grote als kleine cadeaus zijn mogelijk.

Levering waar jij wil

De levering van de Nationale Bioscoopbon is snel en je kunt zelf een keuze maken waar je ‘m wil laten afleveren. Bijvoorbeeld bij je thuis, zodat je ‘m zelf kunt overhandigen aan de ontvanger.

Zie je de ontvanger niet zo vaak? Dan kan de cadeaubon ook direct bij hem of haar thuis worden geleverd. Vergeet in dat laatste geval niet om een persoonlijke boodschap toe te voegen waarin je vertelt dat het geschenk van jou komt!

Ook kun je een leuke suggestie geven voor een film die in de bioscoop draait of binnenkort uitkomt.

De Nationale Bioscoopbon: leuk om te krijgen, makkelijk om te geven

Met meerdere aangesloten bioscopen en filmtheaters is er altijd wel een leuke film in de buurt! De Bioscoopbon is leuk om te krijgen en makkelijk om te geven. Betalen kan namelijk gewoon met IDEAL of creditcard.

Bestel vandaag voor 17:00 uur en wij verzenden jouw cadeaubon vandaag nog!