Nationale Bioscoopbon

Nationale Bioscoopbon

  • Online en in de bioscopen / filmtheaters te besteden

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 5 jaar na uitgifte

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen met de

keuze cadeaubon

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Nationale Bioscoopbon kopen voor de leukste bioscoop films? Deze gewilde cadeaubon bestel je gemakkelijk en snel bij cadeaubon.nl. Hier kun je de Nationale Bioscoopbon online bestellen met een waarde naar keuze (tot €150). Maak nu een filmliefhebber blij met het leukste cadeau in het donker! Te besteden aan de nieuwste films bij alle bioscopen en de meeste filmtheaters in heel Nederland. Bestel de Nationale Bioscoopbon vandaag nog en je hebt het cadeau morgen al in huis!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 5 jaar na uitgifte bij alle aangesloten bioscopen en filmtheaters.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de Nationale Bioscoopbon inleveren?

Met de Nationale Bioscoopbon kun je terecht bij alle bioscopen en filmtheaters in Nederland, inclusief jouw favoriete bioscoop. Of je nu wilt genieten van een filmavondje bij Pathé, Kinepolis, of een andere bioscoop in de buurt, de keuze is aan jou!

Waar is de Nationale Bioscoopbon te koop?

Op cadeaubon.nl bestel je moeiteloos jouw Nationale Bioscoopbon. Via onze website kun je zelf het gewenste bedrag bepalen, ergens tussen €10 en €150. Daarnaast kun je optioneel een leuke verpakking kiezen en een persoonlijke boodschap toevoegen. En als je vóór 17.00 uur bestelt opwerkdagen, wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden. Gemakkelijk en snel geregeld!

Moet ik de Nationale Bioscoopbon activeren?

De Nationale Bioscoopbon wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren.

Hoe werkt de Nationale Bioscoopbon?

Ga binnenkort lekker genieten van je favoriete film in de bioscoop! Gebruik het saldo op je cadeaukaart voor een avondje entertainment. Bij een online reservering kun je moeiteloos met de Nationale Bioscoopbon betalen door de 19-cijferige code op de kaart in te voeren tijdens het bestelproces. Het volledige bedrag dat op de giftcard staat, hoef je niet in één keer te besteden. Natuurlijk kun je jouw Nationale Bioscoopbon ook fysiek inleveren bij de bioscoop wanneer je daar een kaartje koopt. Kortom, beleef een leuke bioscoopervaring met jouw cadeaukaart!

Hoe lang is de Nationale Bioscoopbon geldig?

De Nationale Bioscoopbon is geldig tot 5 jaar na uitgifte en is te besteden bij alle aangesloten bioscopen en filmtheaters of online.

Waar kan ik het saldo van mijn Nationale Bioscoopbon checken?

Benieuwd naar het saldo op je cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo check op de website van de Nationale Bioscoopbon.

Nationale Bioscoopbon kopen?

Met de Nationale Bioscoopbon geef je iemand een actievolle, grappige of juist een romantische avond uit cadeau. De Nationale Bioscoopbon is geldig bij alle bioscopen én de meeste filmtheaters in Nederland en in te leveren voor elke gewenste film, op elke gewenste dag! De Nationale Bioscoopbon is te verkrijgen met een open waarde. Dat betekent dat je zelf een waarde tussen de €10,00 en € 150,00 kunt kiezen. De Nationale Bioscoopbon is vervolgens in een keer of in delen te besteden bij de bioscoop of het filmtheater. De Nationale Bioscoopbon is alléén te besteden aan bioscoopkaartjes.

Kijk voor de acceptatiepunten bij de ‘Bioscoopzoeker’ op www.bioscoopbon.nl 


De Nationale Bioscoopbon
Het leukste cadeau in het donker

Waar is de bioscoopbon te besteden?

De Nationale Bioscoopbon is landelijk bekend als de leukste bioscoopbon. Het opent de deuren van maar liefst 175+ verschillende bioscopen en filmtheaters. Deze locaties zijn verspreid over heel het land van Amsterdam tot aan Enschede, van Groningen tot Maastricht. Het leuke is dat er ook kleine bioscopen zijn aangesloten bij de Nationale Bioscoopbon, naast alle bekende ketens. Door het geven van deze cadeaubon geef je echt een steuntje in de rug van de culturele sector. Je slaat dus twee vliegen in één klap! Afhankelijk van de waarde die je kiest, kan de ontvanger één of meerdere keren naar de bios. Natuurlijk kunnen er ook meerdere kaartjes tegelijk gekocht worden in ruil voor de Nationale Bioscoopbon. Zo geef je misschien wel een heel gezin een filmavondje cadeau! Alle soorten genres zijn vertegenwoordigd in de aangesloten bioscopen en filmhuizen. Zo is het zowel mogelijk om te genieten van een komische blockbuster als een ontroerende internationale art-house film. Weg zwijmelen bij een romantisch drama? Griezelen bij een bloederige horrorfilm? De beste films uit binnen- en buitenland worden afgespeeld. Een avondje naar de bioscoop met de Nationale Bioscoopbon is dé manier om even helemaal te onthaasten. Al helemaal in combinatie met een bak popcorn, een lekker drankje en een goed gezelschap. Wil je ook zo’n ervaring cadeau geven? Ga dan nu naar de bestelpagina. Deze cadeaubon is ook als digitale cadeaubon beschikbaar.