NR1 High Tea Time

NR1 High Tea Time

  • Smul van zoete en hartige lekkernijen!

  • Te besteden bij meer dan 3250 restaurants, mits zij een high tea aanbieden

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Is jouw moeder, goede vriendin of nichtje een echte theeliefhebber en wil je haar verrassen? De High Tea Time van NR1 Cadeau is dan de perfecte cadeautip. Met deze veelzijdige high tea cadeaubon geef je een gezellige belevenis cadeau.

Geniet samen met je favoriete theeliefhebber van een grote pot thee, minisandwiches, muffins, scones en nog veel meer lekkernijen. Of geef twee theeliefhebbers deze fantastische ervaring cadeau.

Een high tea is natuurlijk gelijk een goede gelegenheid om bij te kletsen. Onder het genot van allemaal lekkere hapjes is dit een onwijs leuke ervaring. De High Tea Time Cadeaubon is landelijk te besteden bij meer dan 3.250 restaurants, waaronder meerdere high tea locaties.

Let op: deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

Zoekt u een cadeau dat indruk maakt? NR1 Cadeau heeft voor ieder moment de perfecte cadeaubox. Of je nu kiest voor een dag vol avontuur, een kalmerend dagje sauna of een meeslepend leesavontuur voor thuis, met deze cadeaus geef je een herinnering voor het leven.

Wat houdt NR1 High Tea Time in?

Zoekt u een uniek cadeau voor een echte theeliefhebber? Met 'NR1 High Tea Time' zit u helemaal goed. Hiermee bezorgt u de ontvanger een sfeervolle middag vol heerlijke theesoorten en lekkernijen in diverse toptearooms in Nederland, waar de traditie en finesse van de high tea centraal staan.

Waar kan ik NR1 High Tea Time besteden?

De NR1 High Tea Time is landelijk bij meer dan 3.250 restaurants te besteden, waaronder meerdere tearooms. Op de website van NR1 Cadeau vind je een overzicht van welke tearooms dit zijn.

Hoe lang is NR1 High Tea Time geldig?

De 'NR1 High Tea Time' cadeaukaart is tot wel 2 jaar na aankoop te gebruiken. Dit biedt de ontvanger ruimschoots de gelegenheid om het perfecte moment te kiezen voor een gezellige high tea in een van de vele tearooms en restaurants in Nederland.

Welk saldo staat er op mijn NR1 High Tea Time?

Om te achterhalen welk saldo er nog op je 'NR1 High Tea Time' staat, kun je de saldo checker op de NR1 Cadeau website gebruiken.

High Tea bon geven?

De High Tea Time Cadeaubon van NR1 Cadeau is een zeer gewild cadeau. Want wie houdt er nou niet van zoete lekkernijen, hartige snacks, een grote pot thee en vooral een hoop gezelligheid?

Een high tea is voor veel mensen een ideaal moment om echt weer eens bij te praten met elkaar. Dit maakt de High Tea Time Cadeaubon geschikt voor iedereen die wel zo’n gezellige middag heeft verdiend.

Deze cadeaukaart is te besteden bij meer dan 3.250 restaurants in Nederland, waaronder meerdere locaties met high tea. Heeft de ontvanger toch meer zin in een diner of lunch? Dat kan ook! Met zo’n groot aanbod zit er altijd wel een leuke locatie in de buurt.

Hoe werkt de High Tea Bon?

Het is heel eenvoudig om de High Tea Time Cadeaubon in huis te halen. Deze kun je namelijk direct bestellen op Cadeaubon.nl. Tijdens het bestellen bepaal je zelf de waarde die op de cadeaukaart moet komen te staan.

Dit mag een bedrag van minimaal €10 en maximaal €150 zijn. De High Tea Time Cadeaubon is dus geschikt als kleinigheidje, maar ook als groter cadeau. De High Tea Time Cadeaubon wordt standaard geleverd in de mooie cadeaubox.

Wil je het geheel nog net iets persoonlijker maken? Geef er dan een lekker flesje wijn bij of voeg een persoonlijke boodschap toe. Dit kun je heel eenvoudig doorgeven bij het bestellen. 

Hier kun jij lekker gaan high tea'en

Is het al high tea time? Nog niet als je deze heerlijke high tea bon nog niet hebt besteld. Je kunt met deze cadeaubon op veel plekken genieten van een heerlijke kop thee en een grote plank met allemaal lekkernijen.

De ontvanger mag zelf kiezen waar hij of zij de high tea wil doen. Ga bijvoorbeeld naar een gezellig restaurant aan een meer. Geniet van een kop thee en kijk ondertussen eens langs alle zeilboten die langsvaren. Of wat dacht je van een royale high tea in een kasteel?

Vraag je je nu nog steeds af: die high tea bon, waar te besteden? Check dan alle aangesloten locaties bij NR1 Cadeau.