NR1 High Tea Time

NR1 High Tea Time

  • 3250+ restaurants, waaronder meerdere High Tea locaties

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€ 25,00

Verras nu jouw moeder, goede vriend(in) of nichtje met een High Tea Time van NR1Cadeau. Eindeloos genieten van een grote pot thee, mini sandwiches, muffins, scones en andere lekkernijen. Het is een goede gelegenheid om samen van alles te proeven en echt weer even goed bij te praten. De High Tea Time Cadeaubon is landelijk te besteden bij 3250+ restaurants waaronder meerdere high tea locaties. Wil je ook de High Tea Time Cadeaubon geven? Bestel hier!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

Zoekt u een cadeau dat indruk maakt? NR1 Cadeau heeft voor ieder moment de perfecte cadeaubox. Of je nu kiest voor een dag vol avontuur, een kalmerend dagje sauna of een meeslepend leesavontuur voor thuis, met deze cadeaus geef je een herinnering voor het leven.

Wat houdt NR1 High Tea Time in?

Zoekt u een uniek cadeau voor een echte theeliefhebber? Met 'NR1 High Tea Time' zit u helemaal goed. Hiermee bezorgt u de ontvanger een sfeervolle middag vol heerlijke theesoorten en lekkernijen in diverse toptearooms in Nederland, waar de traditie en finesse van de high tea centraal staan.

Waar kan ik NR1 High Tea Time besteden?

De NR1 High Tea Time is landelijk bij meer dan 3.250 restaurants te besteden, waaronder meerdere tearooms. Op de website van NR1 Cadeau vind je een overzicht van welke tearooms dit zijn.

Hoe lang is NR1 High Tea Time geldig?

De 'NR1 High Tea Time' cadeaukaart is tot wel 2 jaar na aankoop te gebruiken. Dit biedt de ontvanger ruimschoots de gelegenheid om het perfecte moment te kiezen voor een gezellige high tea in een van de vele tearooms en restaurants in Nederland.

Welk saldo staat er op mijn NR1 High Tea Time?

Om te achterhalen welk saldo er nog op je 'NR1 High Tea Time' staat, kun je de saldo checker op de NR1 Cadeau website gebruiken.

High Tea bon geven?

De High Tea Time Cadeaubon van NR1Cadeau is een zeer gewild cadeau. Want wie houdt er nou niet van zoete lekkernijen, hartige snacks, een grote pot thee en vooral… een hoop gezelligheid? Een high tea is voor veel mensen een ideaal moment om echt weer eens bij te praten met elkaar. Dit maakt de High Tea Time Cadeaubon heel geschikt voor iedereen die wel zo’n gezellige middag verdiend heeft. Deze cadeaukaart is te besteden bij 3250+ restaurants in Nederland, waaronder meerdere locaties met high tea. Heeft de ontvanger toch meer zin in een diner of lunch? Dan kan dat ook! Met zo’n groot aanbod zit er altijd wel een leuke locatie in de buurt.

Hoe werkt de High Tea Bon?

Het is heel eenvoudig om de High Tea Time Cadeaubon in huis te halen. Deze kun je namelijk direct bestellen op cadeaubon.nl. In onze webshop kies je zelf de waarde die op de cadeaukaart moet komen te staan. Dit mag ieder bedrag tussen €10,- en €150,- zijn. De High Tea Time Cadeaubon is dus geschikt als kleinigheidje, maar ook als groter cadeau. De High Tea Time Cadeaubon wordt standaard geleverd in de mooie cadeaubox. Wil je het geheel nog net iets persoonlijker maken? Geef er dan een lekker flesje wijn bij of voeg een persoonlijke boodschap toe. Dit kun je heel eenvoudig doorgeven bij het bestellen. Tenslotte kunt je jouw High Tea Time Cadeaubon eenvoudig en veilig betalen met iDEAL of Creditcard.