NR1 Lekker borrelen in de buurt

NR1 Lekker borrelen in de buurt

  • 3250+ restaurants, waaronder meerdere met borrelkaart

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen met de

keuze cadeaubon

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Kosten

De ‘Lekker borrelen in de buurt’ belevenis van NR1Cadeau is het perfecte cadeau voor een hapje en een drankje. Laat de ontvanger genieten van een hapje en een drankje na een lange werkdag met vrienden en/of familie. De ontvanger mag helemaal zelf bepalen waar de borrel plaats gaat vinden. Deze borrelbon is te besteden bij meer dan 3250 restaurants, waaronder meerdere restaurants met borrelkaart. Geef daarom nu de ‘Lekker borrelen in de buurt’ belevenis van NR1Cadeau!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Wat is de NR1 Borrelbon?

Zoek je nog een leuk cadeau voor iemand die dol is op een hapje en drankje met vrienden, familie of geliefde? Dan is de NR1 Borrelbon een uiterst geschikt cadeau. Deze belevenis van NR1Cadeau is te besteden bij een restaurant naar keuze, met opties door heel Nederland. In het aanbod vind je ook vele zaakjes met een uitgebreide dranken- en hapjeskaart. Een flesje prosecco of toch liever een herfstig bockbiertje? Een verfrissend colaatje of huisgemaakte limonade? Bij een drankje op het terras of aan de bar hoort natuurlijk ook een schaaltje lekkers. Zo kun je gaan voor een portie traditionele bitterballen. Of een selectie aan Spaanse tapas. Kaas en worst doen het natuurlijk ook altijd goed! Met de NR1 Borrelbon bepaalt de ontvanger zelf waar hij of zij lekker gaat borrelen.

Hoe werkt het?

Je kunt de Borrelbon van NR1Cadeau heel eenvoudig online bestellen. Als gever mag je zelf een waarde tussen €10,- en €150,- bepalen. Het is dus ook een zeer geschikt kleinigheidje! Wij versturen elke bestelling die op werkdagen voor 17:00 gedaan worden, meteen dezelfde dag. Je hebt het geschenk dan morgen al in huis. De Borrelbon wordt standaard geleverd in een luxe cadeaubox, dus je hoeft niet extra te betalen voor een verpakking. Een flesje wijn als extraatje past er natuurlijk wel goed bij! Dan komt de ontvanger meteen al in de feeststemming. De NR1 Borrelbon is overigens ook heel eenvoudig te gebruiken. De ontvanger kan gewoon direct aan de kassa van de deelnemende restaurants betalen!