NR1 Lekker borrelen in de buurt

NR1 Lekker borrelen in de buurt

  • 3250+ restaurants, waaronder meerdere met borrelkaart

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

De ‘Lekker borrelen in de buurt’ belevenis van NR1Cadeau is het perfecte cadeau voor een hapje en een drankje. Laat de ontvanger genieten van een hapje en een drankje na een lange werkdag met vrienden en/of familie. De ontvanger mag helemaal zelf bepalen waar de borrel plaats gaat vinden. Deze borrelbon is te besteden bij meer dan 3250 restaurants, waaronder meerdere restaurants met borrelkaart. Geef daarom nu de ‘Lekker borrelen in de buurt’ belevenis van NR1Cadeau!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

Voor een indrukwekkend cadeau bent u bij NR1 Cadeau aan het juiste adres. Of het nu gaat om een avontuurlijke dag, een ontspannend dagje sauna, of een intrigerend boek voor een avond thuis, onze cadeauboxen zorgen voor blijvende herinneringen.

Wat houdt NR1 Lekker borrelen in de buurt in?

De naam verklapt het al; deze cadeaukaart houdt in lekker met goed gezelschap te borrelen in de buurt. Met 'Lekker borrelen in de buurt' kan de ontvanger na een lange dag heerlijk genieten van een hapje en drankje.

Waar kan ik NR1 Lekker borrelen in de buurt besteden?

De 'NR1 Lekker borrelen in de buurt' is landelijk bij meer dan 3.250 restaurants te besteden. Waaronder meerdere met een borrelkaart. Zo is er altijd wel een geschikt restaurant bij jou in de buurt. Kijk op de website van NR1 Cadeau voor het gehele overzicht aan restaurants.

Hoe lang is NR1 Lekker borrelen in de buurt geldig?

De 'NR1 Lekker borrelen in de buurt' blijft maar liefst 2 jaar na aankoop geldig. Hierdoor heeft de ontvanger alle tijd om het ideale moment uit te kiezen voor een gezellig borrelmoment bij een van de vele horecagelegenheden in Nederland.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Lekker borrelen in de buurt?

Als je wilt weten hoeveel tegoed er nog op je 'NR1 Lekker borrelen in de buurt' staat, ga dan naar de NR1 Cadeau website en check het via de saldo checker.

Wat is de NR1 Borrelbon?

Zoek je nog een leuk cadeau voor iemand die dol is op een hapje en drankje met vrienden, familie of geliefde? Dan is de NR1 Borrelbon een uiterst geschikt cadeau. Deze belevenis van NR1Cadeau is te besteden bij een restaurant naar keuze, met opties door heel Nederland. In het aanbod vind je ook vele zaakjes met een uitgebreide dranken- en hapjeskaart. Een flesje prosecco of toch liever een herfstig bockbiertje? Een verfrissend colaatje of huisgemaakte limonade? Bij een drankje op het terras of aan de bar hoort natuurlijk ook een schaaltje lekkers. Zo kun je gaan voor een portie traditionele bitterballen. Of een selectie aan Spaanse tapas. Kaas en worst doen het natuurlijk ook altijd goed! Met de NR1 Borrelbon bepaalt de ontvanger zelf waar hij of zij lekker gaat borrelen.

Hoe werkt het?

Je kunt de Borrelbon van NR1Cadeau heel eenvoudig online bestellen. Als gever mag je zelf een waarde tussen €10,- en €150,- bepalen. Het is dus ook een zeer geschikt kleinigheidje! Wij versturen elke bestelling die op werkdagen voor 17:00 gedaan worden, meteen dezelfde dag. Je hebt het geschenk dan morgen al in huis. De Borrelbon wordt standaard geleverd in een luxe cadeaubox, dus je hoeft niet extra te betalen voor een verpakking. Een flesje wijn als extraatje past er natuurlijk wel goed bij! Dan komt de ontvanger meteen al in de feeststemming. De NR1 Borrelbon is overigens ook heel eenvoudig te gebruiken. De ontvanger kan gewoon direct aan de kassa van de deelnemende restaurants betalen!