NR1 Lekker wijntje

NR1 Lekker wijntje

  • Keuze uit 400+ heerlijke wijnen

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Het is altijd lastig om te bepalen wie welke wijn lekker vindt. Houdt de ontvanger van een rode wijn of toch van een rosé? Een zoete witte wijn of toch een droge witte wijn? Met de ‘Lekker wijntje’ belevenis van NR1Cadeau laat je de ontvanger helemaal zelf een goede wijn uitkiezen. De ontvanger kan kiezen uit 3 webshops met in totaal meer dan 400 top wijnen en de wijnen worden makkelijk thuisbezorgd. Bestel daarom nu de ‘Lekker wijntje’ belevenis en laat de ontvanger genieten van een heerlijke wijn.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave en is online te besteden bij de aangesloten webshops.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

Op zoek naar een cadeau dat echt indruk maakt? Met NR1 Cadeau zit u altijd goed. Of u nu denkt aan een dag vol avontuur, een relaxt dagje sauna of een meeslepend boek voor een avondje ontspanning; onze cadeauboxen creëren onvergetelijke momenten.

Wat houdt NR1 Lekker wijntje in?

Het is lastig te bepalen wie welke wijn lekker vindt. Daarom is de NR1 Lekker wijntje perfect om cadeau te geven. De ontvanger kan daardoor helemaal zelf een goede wijn uitkiezen uit 3 webshops!

Waar kan ik NR1 Lekker wijntje besteden?

De ontvanger kan met de NR1 Lekker wijntje bij wel 3 webshops terecht met in totaal een keuze uit wel meer dan 400 topwijnen. Deze worden overigens ook heel gemakkelijk thuisbezorgd!

Hoe lang is NR1 Lekker wijntje geldig?

De 'NR1 Lekker wijntje' is tot wel 2 jaar na aankoop te gebruiken. Dit geeft de ontvanger ruimschoots de gelegenheid om het perfecte moment te kiezen om zorgvuldig een wijntje uit te kiezen in de verschillende (web)winkels.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Lekker wijntje?

Om te controleren welk saldo er nog op je 'NR1 Lekker wijntje' cadeaukaart staat, bezoek je eenvoudigweg de NR1 Cadeau website en maak je gebruik van de saldo checker.