NR1 Verwendag

NR1 Verwendag

  • Met keuze uit 210+ prachtige locaties

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Met ‘Verwendag’ van NR1Cadeau kan de ontvanger zich eens volledig in de watten laten liggen. Deze cadeaubox is bij meer dan 210 sauna’s verspreid over heel Nederland te besteden.  Zo weet je zeker dat er voor iedereen een prachtige sauna in de buurt zit. De ontvanger kan zelf bepalen hoe de verwendag ingericht wordt. Geef nu de ‘Verwendag’ cadeaubox voor een heerlijke dag bij de sauna!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

Een onvergetelijke ervaring is binnen handbereik met de cadeauboxen van NR1 Cadeau. Deze zijn meer dan alleen een geschenk. Of u nu kiest voor een avontuurlijke dag, een ontspannen moment in de sauna of een avond verloren in een boeiend boek; bij NR1 Cadeau vindt u het allemaal.

Wat houdt NR1 Verwendag in?

Jezelf of een anders eens heerlijk in de watten leggen kan met 'Verwendag' van NR1 Cadeau. Met deze cadeaubox kan de ontvanger genieten van diverse sauna's, baden, thermen, massages en/of beautybehandelingen.

Waar kan ik NR1 Verwendag besteden?

De 'NR1 Verwendag' kun je bij maar liefst 210+ wellnessfaciliteiten besteden! De ontvanger kan geheel zelf bepalen hoe de verwendag ingericht wordt. Op de website van NR1 Cadeau zie je een overzicht waar de cadeaubox te besteden is.

Hoe lang is NR1 Verwendag geldig?

De 'NR1 Verwendag' is 2 jaar geldig na aankoop. Dit biedt wellnessliefhebbers de gelegenheid om het perfecte moment uit te kiezen voor een ontspannende dag in één van de vele topklasse wellnessfaciliteiten, zoals thermen, sauna's of baden.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Verwendag?

Nieuwsgierig naar hoeveel ontspannende momenten u nog te wachten staan met uw 'NR1 Verwendag'? Bezoek de NR1 Cadeau website en gebruik de saldo checker om uw resterende tegoed te bekijken.