Workshop

NR1 Workshop Cadeau

  • Keuze uit 100+ creatieve workshops

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Wil je iemand verrassen en zoek je een verrassend cadeau? Leer iets nieuws met de ‘Workshop cadeau’ belevenis van NR1 Cadeau. Met deze cadeaubon geef je de ontvanger de mogelijkheid om zelf een creatieve workshop uit te kiezen. Van schilderen en beeldhouwen tot fotograferen. 
Met meer dan 100 workshops verspreid over heel Nederland, zit er altijd voor iedereen een leuke workshop bij! Geef daarom nu de ‘Workshop cadeau’ belevenis van NR1Cadeau!

Je geeft meer dan alleen een cadeaubon. NR1 Cadeau staat bekend om hun belevenissen cadeaubonnen

Let op: deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

Met de cadeauboxen van NR1 Cadeau geef je unieke belevenissen. Of het nu een avontuurlijk dagje uit is, een heerlijk moment van ontspanning in de sauna of een leerzame workshop: met NR1 Cadeau is het allemaal mogelijk.

Wat houdt NR1 Workshop Cadeau in?

'Workshop Cadeau' is het ideale geschenk voor wie graag nieuwe vaardigheden en kennis opdoet. Of het nu gaat om schilderen, koken, fotografie of handwerk: er zijn verschillende workshops. Met 'Workshop Cadeau' heb je toegang tot veel workshops verspreid over het hele land, waardoor leren en ontdekken binnen handbereik is.

Waar kan ik NR1 Workshop Cadeau besteden?

De ontvanger kiest zelf de locatie van de workshop. Van schilderen tot koken en van fotografie tot handwerk: er is voor ieder wat wils bij veel verschillende aanbieders. Bekijk de beschikbare workshops.

Hoe lang is NR1 Workshop Cadeau geldig?

De 'NR1 Workshop Cadeau' is 2 jaar geldig na aankoop. De ontvanger heeft dus ruim de tijd om een geschikt moment te kiezen om een workshop te volgen.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Workshop Cadeau?

Wil je het saldo checken op je 'NR1 Workshop Cadeau'-cadeaubon? Ontdek het antwoord via de saldochecker.

Iemand workshop cadeau geven

Wil je iemand verrassen die superveel hobby’s heeft of ben je nieuwsgierig of je vriend(in) een ware Picasso is? Geef dan een workshop cadeau. Je geeft met dit cadeau een ware belevenis. Een workshop cadeau geven is natuurlijk heel creatief, maar het is belangrijk dat de ontvanger ook creatief is of dat in ieder geval voor een paar uur wil zijn.

De ontvanger van deze kaart kan kiezen welke workshop hij of zij kan volgen. Zo kan de ontvanger een workshop beeldhouwen volgen of zijn Picasso-skills ontdekken tijdens een workshop schilderen. Of wat dacht je van beelden maken met papier-maché? De mogelijkheden zijn superdivers.

Je NR1 workshop cadeau verzilveren

Wat leuk dat je een workshop cadeau gaat geven. Met een bedrag van minimaal 10 en maximaal 150 geef je zeker een passend cadeau. Heb je deze cadeaukaart ontvangen? Gaaf, je hebt een heel diverse cadeaukaart in handen. Kies je favoriete bezigheid en boek vandaag nog jouw workshop!

Er zijn veel ateliers aangesloten als partner, maar je kunt ook bij één van de honderden galeries een workshop volgen. Neem contact op met de aanbieder van de workshop en geef aan dat je een NR Workshop Cadeau hebt. Deze kunnen zij vervolgens scannen of verzilveren voor je. Je kan vervolgens een afspraak plannen en iets creatiefs leren.

Geef je workshop cadeau ook zakelijk!

Ben je nog niet overtuigd om een workshop cadeau zakelijk geven? Laten we je gelijk een goede reden geven. Je leert jouw zakenrelaties, personeelsleden of directe collega's vast weer iets nieuws. Het is een superleuk cadeau om te geven en te krijgen en erg bevorderlijk voor teambuilding.

Je geeft met een workshop cadeau de ontvanger de mogelijkheid om zelf een fantastische ervaring uit te kiezen. Met meer dan 100 aangesloten creatieve aanbieders is er genoeg keuze. Je kan dus met een gerust hart een workshop cadeaubon geven.

Wil je jouw logo op de cadeauverpakking laten drukken? Dat is geen probleem. Je kunt de cadeaubonnen bij Cadeaubon.nl helemaal in jouw stijl laten bezorgen. Vraag alvast een offerte aan en geef al jouw wensen aan ons door.