Workshop

NR1 Workshop Cadeau

  • Keuze uit 100+ creatieve workshops

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€ 25,00

Iets nieuws leren is natuurlijk altijd welkom. Al helemaal wanneer er zelf bepaald kan worden wat er geleerd wordt. Met de ‘Workshop cadeau’ belevenis van NR1Cadeau geeft je de ontvanger de mogelijkheid om zelf een creatieve workshop uit te kiezen. Van schilderen tot beeldhouwen tot fotograferen. Met meer dan 100 workshops verspreid over heel Nederland zit er altijd voor iedereen een leuke workshop bij! Geef daarom nu de ‘Workshop cadeau’ belevenis van NR1Cadeau!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

De cadeauboxen van NR1 Cadeau openen de deur naar unieke belevenissen. Of het nu een avontuurlijk dagje uit is, een heerlijk moment van ontspanning in de sauna, of een leerzame workshop; met NR1 Cadeau is het allemaal mogelijk.

Wat houdt NR1 Workshop Cadeau in?

'Workshop Cadeau' is het ideale geschenk voor wie graag nieuwe vaardigheden en kennis opdoet. Of het nu gaat om schilderen, koken, fotografie of handwerk; er zijn workshops in allerlei disciplines en voor elk interessegebied. Met 'Workshop Cadeau' heeft u toegang tot talloze workshops verspreid over het hele land, waardoor leren en ontdekken binnen handbereik is.

Waar kan ik NR1 Workshop Cadeau besteden?

De ontvanger kiest zelf de locatie van de workshop. Met opties variërend van schilderen tot koken, en van fotografie tot handwerk bij tal van aanbieders, is er voor iedereen een passende workshop. Bezoek de website van NR1 Cadeau voor een lijst van beschikbare workshops.

Hoe lang is NR1 Workshop Cadeau geldig?

De 'NR1 Workshop Cadeau' is 2 jaar geldig na aankoop. Dit biedt leergierigen de gelegenheid om het juiste moment te kiezen voor een workshop uit het brede scala van topkwaliteit aanbieders die beschikbaar zijn in het assortiment.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Workshop Cadeau?

Nieuwsgierig naar hoeveel boeiende workshops u nog kunt volgen met uw 'NR1 Workshop Cadeau'? Ga naar de NR1 Cadeau website en controleer via de saldo checker uw overgebleven tegoed voor inspirerende workshopervaringen.