NR1 Theater & Musical beleving

NR1 Theater & Musical beleving

  • Meer dan 125 locaties, 25 theaters

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€ 25,00

Ken je een liefhebber van kunst en cultuur? Geef dan de ‘Theater & Musical Beleving’ van NR1Cadeau. Met deze belevenis kan de ontvanger tickets kopen aan de kassa van allerlei culturele instellingen. Van theaters tot musea tot monumenten. De bestedingsmogelijkheden zitten verspreid over heel Nederland. Zo weet je zeker dat er voor iedereen een leuk uitje in de buurt zit! Geef nu de ‘Theater & Musical Beleving’ en laat de ontvanger genieten van wat de culturele sector in Nederland te bieden heeft!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

Op zoek naar een cadeau dat echt indruk maakt? Met de cadeauboxen van NR1 Cadeau beleef je unieke momenten. Of je nu zin hebt in een avondje verse sushi, je wilt laten meeslepen door een theaterstuk of musical, genieten van een sfeervolle high tea, of er gewoon een dagje tussenuit wilt; bij NR1 vind je het perfecte uitje.

Wat houdt NR1 Theater & Musical beleving in?

'Theater & Musical beleving' van NR1 Cadeau is een speciale editie van de Kunst & Cultuur Cadeaukaart. Met de 'NR1 Theater & Musical beleving' krijg je toegang tot de betoverende wereld van podiumkunsten. Laat jezelf of je geliefden meenemen door geweldige shows in enkele van de beste theaters en zalen van Nederland. Een avond gevuld met drama, muziek en momenten die je niet snel vergeet.

Waar kan ik NR1 Theater & Musical beleving besteden?

De ontvanger kan met deze kaar kiezen uit diverse toptheaters en -zalen in Nederland. Met de kaart kan je tickets kopen aan de kassa bij aangesloten culturele instellingen, maar ook online bij de Nationale Theaterkassa, Eventim en Beleef Klassiek. De theaterliefhebber kan zich laten meeslepen door het beste wat de podiumkunsten te bieden hebben.

Hoe lang is NR1 Theater & Musical beleving geldig?

Na aankoop van de 'NR1 Theater & Musical beleving' heb je 2 jaar de tijd om dé perfecte voorstelling uit te kiezen en je te laten betoveren in een van toptheaters dat ons land kent.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Theater & Musical beleving?

Ben je benieuwd hoeveel theater- en musicalshows je nog kunt beleven met je 'NR1 Theater & Musical beleving'? Check het snel op de NR1 Cadeau website via de saldo checker en ontdek je overgebleven tegoed.