NR1 Theater & Musical beleving

NR1 Theater & Musical beleving

  • Meer dan 125 locaties, 25 theaters

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Zoek je een cadeau voor een kunst- en cultuurliefhebber? Geef dan een theater en musical cadeaubon weg. De geweldige cadeaubox van NR1 Theater en Musical beleving is hier perfect geschikt voor.

Het is een veelzijdige musical en theater cadeaubon. Met deze cadeaubon kan de ontvanger namelijk tickets kopen aan de kassa van allerlei culturele instellingen: van theaters en musea tot aan monumenten. De bestedingsmogelijkheden vind je verspreid over heel Nederland. Zo weet je zeker dat er voor iedereen een leuk uitje in de buurt zit!

Geef nu de ‘Theater & Musical Beleving’ en laat de ontvanger genieten van wat de culturele sector in Nederland heeft te bieden.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

NR1 Cadeau biedt meer dan alleen cadeaubonnen, maar verkoopt belevenissen. Of je nu een cadeau zoekt voor een sushi-liefhebber, een high tea lover of een avonturier: NR1 Cadeau heeft voor elk persoon en dagje uit een geschikt cadeau.

Wat houdt Theater en Musical beleving in?

De Theater en Musical beleving is een speciale editie van de Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart. Met deze cadeaubon geef je een veelzijdig cadeau. De ontvanger kan namelijk zelf kiezen waar hij of zij het saldo aan besteedt: een onvergetelijke theater- of musicalshow of een bezoek aan een monument.

Waar kan ik NR1 Theater & Musical beleving besteden?

De ontvanger kan deze cadeaubon besteden bij diverse toptheaters en -zalen in Nederland. Met de kaart kan je tickets kopen aan de kassa bij aangesloten culturele instellingen, maar ook online bij de Nationale Theaterkassa, Eventim en Beleef Klassiek

Hoe lang is NR1 Theater & Musical beleving geldig?

Na aankoop van de NR1 Theater & Musical beleving heb je 2 jaar de tijd om de perfecte voorstelling uit te kiezen.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Theater & Musical beleving?

Ben je benieuwd hoeveel monumenten en theater- en musicalshows je nog kunt zien met het saldo op de kaart? Check het met onze saldocheck.

Waar is deze musical cadeaubon te koop?

De Theater & Musical cadeaubon van NR1 is te koop bij Cadeaubon.nl. Met een bedrag tussen €10 en €150 geef je altijd een passend cadeau. 

De perfecte cadeaubon voor het theater

Je gaat iemand verrassen met een leuk cadeau. Weet je dat hij of zij regelmatig naar een theatervoorstelling gaat en altijd enthousiast terugkomt? Dan is een theaterbon natuurlijk een goed idee. Je maakt hem of haar daar echt blij mee.

Met de Theater & Musical beleving van NR1 Cadeau geef je meer dan alleen een cadeaubon voor theater. Je geeft een belevenis weg. De ontvanger kiest uit een theater- of musicalvoorstelling of ander cultureel uitje. 

Bestel je de cadeaubon voor 17.00 uur? Dan versturen we de cadeaubon diezelfde dag. De ontvanger kan vervolgens zelf kiezen uit meer dan 125 locaties en 25 theaters. Zo zit er vast een leuk uitje bij: in de buurt of iets verder weg. 

Ken je een muscial liefhebber? Geef een musical bon

Is degene die je gaat verrassen regelmatig te vinden bij een musical en zingt hij of zij alle liedjes mee? Geef een musicalbon weg en tover een glimlach op zijn of haar gezicht. De NR1 Theater & Musical beleving is een fantastisch musical cadeau. Je kunt deze cadeaubox bestellen en zelf het saldo op de kaart kiezen.

De ontvanger kan vervolgens zelf kiezen naar welke musical hij of zij gaat. Gaat de ontvanger toch liever naar een theatervoorstelling? Ook dat is mogelijk. Dat maakt deze musical cadeaubon een veelzijdige cadeaubon. De Musical & Theater beleving wordt geleverd in een luxe cadeaubox.

Wil je je cadeau personaliseren? Voeg dan een persoonlijke boodschap toe of een extra cadeau, zoals een fles wijn of bubbels. Zo wordt geven nog leuker.