Podium Cadeaukaart
Podium Cadeaukaart

Betaal veilig via: idealmastercardvisabetalen  

Voor tickets bij meer dan 270 podia in Nederland!

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Bij elke kaart een gratis*extra dagje uit jaarkaart t.w.v. €29,95!

dajia

*Minimum afname 10 kaarten

Podium Cadeaukaart

De Podium Cadeaukaart is het ideale geschenk voor iedereen die dol is op muziek, dans en theater. Met deze kaart kan de ontvanger namelijk kaartjes kopen voor allerlei soorten voorstellingen en concerten door heel het land. Er zijn maar liefst 270 podia aangesloten bij de Podium Cadeaukaart. Er zit dus altijd wel een leuk evenement bij! Koop de Podium Cadeaukaart nu online en bestel er ook een mooie cadeauverpakking bij.

alsjeblieft

Keuze Cadeaukaart

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeaubon idee? Schenk dan een Keuze Cadeau, waarmee de ontvanger zelf een thema cadeaubon kan uitzoeken uit het ruime assortiment van Keuze Cadeau. De cadeaubon is zeer geschikt als zakelijk geschenk, bijvoorbeeld in een kerstpakket voor uw werknemers.

Naar Keuze Cadeaukaart

allcards

dajia

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!

*Minimum afname 10 kaarten

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaukaart

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Wat is de Podium Cadeaukaart?

Kent u iemand die wel een avondje uit heeft verdiend? De Podium Cadeaukaart is het perfecte geschenk voor iedereen die van muziek, theater en dans houdt. Met deze kaart kunnen kaartjes worden aangeschaft voor elke voorstelling die u maar kunt bedenken: popconcerten, ballet, opera, cabaret, musicals en nog veel meer. Met deze cadeaukaart hoeft u niet bang te zijn dat u per ongeluk kaartjes koopt voor iets dat de ontvanger helemaal niet leuk vindt. Dat zou natuurlijk zonde zijn van het geld. Bovendien wilt u natuurlijk iemand gewoon een leuke avond bezorgen. De Podium Cadeaukaart is dus dé manier om iemand een cultureel avondje uit te bezorgen. Deze cadeaukaart wordt maar liefst door 270 podia door heel Nederland geaccepteerd. Dit komt er op neer dat de ontvanger jaarlijks keus heeft uit zo’n 50.000 verschillende voorstellingen! U kunt dus nooit de plank mis slaan met dit cadeau. De ontvanger kan heel eenvoudig op de website zien welke theaters en andere locaties er in de buurt aangesloten zijn. Met de Podium Cadeaukaart geeft u iemand een ervaring om nooit meer te vergeten!

Waar aan te besteden?

De Podium Cadeaukaart koop je kaartjes voor alle soorten voorstellingen en concerten door heel Nederland. Meer dan 280 podia accepteren deze cadeaukaart, dus er is altijd wel een leuke locatie in de buurt. Het unieke aan de Podium Cadeaukaart is dat u niet alleen iemand verrast met een onvergetelijke avond, maar tegelijkertijd een steuntje in de rug geeft van de cultuursector. Wilt u een voorproefje van wat er allemaal mogelijk is? De ontvanger kan bijvoorbeeld genieten van de musicals Soldaat van Oranje en Ciske de Rat. Ook iemand met humor kan goed uit de voeten met de Podium Cadeaukaart. Vele stand-up comedy cafés en theaters accepteren de kaart aan de kassa. Andere opties zijn diverse pop-jazz concerten, de Parade en klassieke muziek in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dit is slechts een greep uit de 50.000 voorstellingen en optredens per jaar waar de ontvanger naar toe kan. U kunt dus elke liefhebber van muziek, dans en theater verassen met dit mooie cadeau. Klik nu op ‘Direct bestellen’ en haal de Podium Cadeaukaart binnen een paar drukken op de knop in huis.