Primera Keuze Cadeaukaart

Primera Keuze Cadeaukaart

  • Keuze uit meer dan 100 cadeaubonnen!

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Onbeperkt geldig

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Weet je niet zo goed wat voor cadeaubon je moet geven? Ga dan voor de Primera Keuze Cadeaukaart! Dit is een ontzettend veelzijdig cadeau, waarmee écht iedereen uit de voeten kan. De ontvanger mag namelijk zelf zijn of haar favoriete cadeaubon uitzoeken uit het volledige assortiment van Primera. In het aanbod van meer dan 100 cadeaukaarten vindt u onder andere bol.com, MediaMarkt, Diner Cadeau en nog veel meer. Met de Primera Keuze Cadeaukaart slaat u nooit de plank mis!

Deze cadeaukaart is onbeperkt te besteden. En is zowel op de Primera webshop als in de Primera winkel te besteden. 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de Primera Keuze Cadeaukaart kopen?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Primera Keuze Cadeaukaart. Je bepaalt zelf het bedrag dat je erop wilt zetten, kiest vervolgens optioneel een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

In welke winkels kun je de Primera Keuze Cadeaukaart inwisselen?

De Primera Cadeaukaart is te besteden bij meer dan 150 verschillende winkels en webshops. Zoals o.a. bij bol.com, Media Markt, Diner Cadeau en nog veel meer. 

Hoe werkt een Primera Keuze Cadeaukaart?

De Primera Cadeaukaart is in te wisselen voor een aangesloten cadeaukaart naar keuze. Om de Primera Keuze Cadeaukaart in te wisselen, volgt de ontvanger deze 3 stappen:
1.    Saldo check het cadeaukaartnummer en de pincode invoeren
2.    De gewenste cadeaukaart(en) en het gewenste bedrag uitkiezen. 
De Primera Keuze Cadeaukaart inwisselen voor meerdere cadeaukaarten in één bestelling? Dat kan! Klik dan de verschillende kaarten van jouw keuze naar het winkelmandje.
3.    Tot slot bestelgegevens invoeren en betalen met de Primera Keuze Cadeaukaart(en)
 

Hoe lang is de Primera Keuze Cadeaukaart geldig?

De Primera Cadeaukaart is onbeperkt geldig na uitgifte. Daarnaast is het saldo in delen te besteden.

Wat is mijn Primera Keuze Cadeaukaart saldo?

Benieuwd naar het saldo op jouw Primera Cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo check op de website van Primera.

Moet ik de Primera Keuze Cadeaukaart activeren?

De Primera Cadeaukaart wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren.

Kan ik de Primera Keuze Cadeaukaart inleveren bij bol.com?

De Primera Keuze Cadeaukaart is inwisselbaar voor meer dan 150 cadeaukaarten, waaronder ook voor de bol.com Cadeaukaart.

Dit zijn Primera Keuze Cadeaukaart winkels

De aangesloten Primera Keuze Cadeaukaart winkels zijn onder andere MediaMarkt, HEMA, ICI Paris XL, Coolblue, bol.com, Diner Cadeau, Intratuin, Zalando, Wehkamp en Rituals. In totaal zijn er zo’n 150 winkels en cadeaukaarten waar je voor kunt kiezen.

Wil je de ontvanger van de Primera Keuze Cadeaukaart vertellen welke winkels er zijn aangesloten? Dan kun je in ieder geval dit rijtje benoemen, maar eigenlijk zijn bijna alle grote merken wel aangesloten.

Geef een veelzijdig cadeau!

Een origineel cadeau bedenken kan lastig zijn, zeker als de ontvanger niet zo’n uitgebreide wensenlijst heeft. De Primera Keuze Cadeaukaart is dan altijd een fantastisch cadeau, waar hij of zij zelf iets mee kan uitzoeken.

Houdt het feestbeest van kleding, elektronica of een lekkere geurtje? Of gaat hij of zij liever uiteten? Jij hoeft er in ieder geval niet meer over na te denken, want met de Primera Keuze Cadeaukaart geef je alle opties in één.

De Keuze Cadeaukaart van Primera zakelijk geven

Op zoek naar een zakelijk cadeau? De Keuze Cadeaukaart van Primera is het perfecte cadeau voor een zakelijke relatie of collega(‘s) die je privé niet goed kent. Zij kunnen op deze manier zelf iets uitzoeken wat zij leuk vinden.

Een zakelijke cadeaukaart van cadeaubon.nl kun je personaliseren met je bedrijfslogo. Dit geldt zowel voor de cadeaukaart zelf, als voor de verpakking. Ook kun je een persoonlijk bericht toevoegen. Dit laat zeker een goede indruk achter!