FashionGiftcard.com

Fashion Giftcard

 • In te wisselen voor een cadeaukaart naar keuze!

 • Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

 • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

 • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

 • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 35 opties

Gratis

Kosten

€ 25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Logo - Bataviastad Fashionoutlet
 • Logo - Bijenkorf
 • Logo - Brandfield
 • Logo - Decathlon
 • Logo - Primark
 • Logo - Hema
 • Logo - H&M
 • Logo - Kelly Fashion
 • Logo - Myjewellery
 • Logo - Nike
 • Logo - Rituals
 • Logo - Shoeby

Bekijk hier een selectie van de keuzes

Tijd voor een primeur: de nieuwste cadeaukaart voor alle modeliefhebbers is vanaf nú verkrijgbaar! Vol trots presenteren wij de Fashion Giftcard. Deze veelzijdige giftcard kan worden besteed aan alles op gebied van mode, accessoires en persoonlijke verzorging. De Fashion Giftcard biedt de ontvanger zélf de mogelijkheid om deze in te wisselen voor een cadeaukaart naar keuze. Met de Fashion Giftcard als cadeau, sla je nooit een (mode)flater! 

In te wisselen voor een cadeaubon van onder andere:
Rituals - De Bijenkorf - Nike - Shoeby - Zalando -H&M - Decathlon - Brandfield - Hunkemöller - Sustainable Fashion Gift Card - Batavia Stad Fashion Outlet - My Jewellery - Only For Men - Wehkamp - Primark - Plutosport

De Keuze Cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop. Vanaf het moment van inwisselen is de geldigheidstermijn van de gekozen cadeaukaart van toepassing.

Veelgestelde vragen

Waar is de Fashion Giftcard te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Fashion Giftcard. Je bepaalt zelf het bedrag, kiest vervolgens (optioneel) een leuke verpakking uit en voegt nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart dezelfde dag verzonden.

Moet ik de Fashion Giftcard verzilveren?

De Fashion Giftcard wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren en kan hem verzilveren in één van de winkels die de Fashion Giftcard accepteert.

Hoe werkt de Fashion Giftcard?

De ontvanger van de Fashion Giftcard kiest zelf online voor welke modebon hij of zij de Fashion Giftcard wilt inwisselen. Vervolgens kan het saldo op de gekozen cadeaukaart worden besteed bij de winkel of webshop naar keuze. Deze cadeaukaart wordt of overhandigd aan de kassa tijdens het afrekenen in de winkel, of er kan online mee betaald worden. Bij online bestellingen betaal je met de code achterop de cadeaukaart. Het bedrag op de cadeaukaart gaat direct af van het totaalbedrag. Het saldo is in delen te besteden.

Hoe lang is de Fashion Giftcard geldig?

De Fashion Giftcard is geldig tot 2 jaar na uitgifte. Vanaf het moment van inwisseling (de keuze uit een van de vele cadeaukaarten), gaat een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaukaart.

Waar kan ik mijn Fashion Giftcard saldo checken?

Benieuwd naar het saldo op jouw Fashion Giftcard? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldocheck op de website van Fashion Giftcard.

Wat zijn Fashion Giftcard winkels?

De ontvanger kan de Fashion Giftcard inwisselen voor een cadeaukaart van De Bijenkorf, H&M, Nike, Shoeby, Hunkemöller, Brandfield, Zalando, Foot Locker, Decathlon, Primark, My Jewellery, de Wehkamp, Rituals, Sustainable Fashion Giftcard, Batavia stad Fashion Outlet en Only For Men. Deze merken kun je onder andere ook vinden in de Verzilvershop van Fashion Giftcard.

Fashion Giftcard winkels

Ben je een enorme modeliefhebber en heb je één of meerdere Fashion Giftcards gekregen? Dan kun jij waarschijnlijk je geluk niet op. En we geven je geen ongelijk. Wil je jouw Fashion Giftcard inwisselen? Dan wil je vast weten waar je deze geweldige cadeaukaart kunt besteden. 

Via onze website kun je kiezen voor een cadeaukaart van je favoriete winkel. Je kunt de Fashion Giftcard omzetten naar een cadeaubon van de volgende winkels: De Bijenkorf, H&M, Nike, Shoeby, Hunkemöller, Brandfield, Zalando, Foot Locker, Decathlon, Primark, My Jewellery, de Wehkamp, Rituals, Sustainable Fashion Giftcard, Batavia stad Fashion Outlet en Only For Men.

Fashion Giftcard saldo checken

Voordat jouw shopsessie begint, is het handig om te weten wat voor saldo er op jouw cadeaukaart staat. Jouw Fashion Giftcard saldo kun je checken in de Fashion Giftcard Verzilvershop. Vul hier het 19-cijferige kaartnummer in en check hoeveel saldo jij te besteden hebt. Je kunt hier ook meteen je giftcard inwisselen voor een cadeaubon naar keuze.

Mijn Fashion Giftcard verzilveren?

Of je nu helemaal los wil gaan in Batavia Stad, een stoer paar sneakers wil scoren of jezelf wil verwennen met producten van Rituals: eerst moet je jouw Fashion Giftcard verzilveren. Dit doe je eenvoudig in de Fashion Giftcard Verzilvershop. Weet je al welke winkel het wordt? Top, voer je kaartnummer in, kies de cadeaubon van jouw keuze, vul je gegevens in en volg de stappen tot jouw cadeaubon in je mailbox of brievenbus zit!