SPORT&FIT Cadeau

SPORT&FIT Cadeau

  • Te besteden bij honderden sportwinkels in Nederland!

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€ 25,00

De Sportief Shoppen cadeaubon van SPORT&FIT Cadeau is een origineel cadeau waarmee iemand zelf een sportartikel van de beste sportwinkels uit mag zoeken. Denk aan; sportkleding, sportschoenen, bidons, tennisballen, hartslagmeters en nog veel meer. O.a. te besteden bij de winkels van: Run2Day, Van Tilburg Mode, Pluto Sport, All American Sports, Wintersportstore en Sportballen.nl. Sport & Fit Cadeau kan ook bij vele sportieve online winkels besteed worden. Met de Sportief Shoppen cadeaubon kan de ontvanger alle denkbare sportartikelen eenvoudig in huis halen! Zo geef je altijd precies wat de sportfanaat nog nodig heeft én geef je toch een leuk en persoonlijk cadeau. De Sportief Shoppen cadeaubon kan je hier eenvoudig en snel bestellen!

Deze cadeaukaart, gekocht vanaf 1 januari 2022, is te besteden tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten winkels en webshops.

Veelgestelde vragen

Waar is de SPORT&FIT Cadeau te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je moeiteloos en snel jouw SPORT&FIT Cadeau. Je hebt de vrijheid om het gewenste bedrag te bepalen, en daarnaast kun je optioneel een aantrekkelijke verpakking kiezen en eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen. Bestel je vóór 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt jouw cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Waar is de SPORT&FIT Cadeau te besteden?

De SPORT&FIT Cadeau is in te wisselen bij een uitgebreid scala aan sportwinkels en online shops.
Denk hierbij aan bekende namen zoals Adidas, Run2Day, PlutoSport, Sport 2000 en nog veel meer! Bekijk alle acceptanten op sportenfitcadeau.nl. 

Hoe werkt de SPORT&FIT Cadeau?

Wissel de SPORT&FIT Cadeau online of in de winkel in.

In de winkel laat je je cadeaukaart scannen bij de kassa en het bedrag wordt automatisch verrekend. 
Via een webshop verzilveren kan ook, kies tijdens het betaalproces ''cadeaukaart''. Vul daar de 19-cijferige code + pincode in en het betaalbedrag word automatisch verrekend. 

Hoe lang is de SPORT&FIT Cadeau geldig?

De SPORT&FIT Cadeau is 2 jaar geldig na uitgifte. 

Welk saldo staat er op mijn SPORT&FIT Cadeau?

Op sportenfitcadeau.nl kun je gemakkelijk je saldo checken van jouw cadeaukaart.

Laat iemand Sportief Shoppen!

SPORT&FIT Cadeau is de meest breed besteedbare cadeaukaart voor iedereen die van sport houdt. Ben je toe aan nieuwe loopschoenen, een nieuwe tennis outfit, voetbalschoenen, skikleding, een trendy joggingpak, fietsaccessoires, zwemkleding…. Deze cadeaukaart kan besteed worden bij honderden sportieve winkels.

o.a. te besteden bij de (online) winkels van:
Run2Day -  Van Tilburg Mode - Pluto Sport - All American Sports - Wintersportstore en Sportballen.nl. 
Sport & Fit Cadeau kan ook bij sportieve (online) winkels besteed worden. Kijk voor het aanbod op: www.sportenfitcadeau.nl.

Waar te verzilveren?

De Sportief Shoppen cadeaubon van SPORT&FIT Cadeau is breed te besteden voor iedere sportieveling. Het maakt daarbij niet uit of de ontvanger een beginneling of een ervaren sporter is. Sportief Shoppen is te besteden bij meer dan 100 winkels en ketens, verspreid door heel Nederland. Overigens is het ook mogelijk om de cadeaubon online te verzilveren en het gekozen artikel thuis te laten bezorgen. Dit is wel zo makkelijk! Zeker als het over grote en zware artikelen gaat, zoals halters of een fitnessapparaat. Veel Nederlanders zijn dol op hardlopen. Het is dan ook fijn dat de Sportief Shoppen besteed kan worden bij Run2Day. Deze winkel is dé specialist op het gebied van hardloopschoenen en andere accessoires. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan met de Sportief Shoppen Cadeaubon van SPORT&FIT Cadeau! Ga dus gauw naar de bestelpagina en haal dit leuke en persoonlijke cadeau in huis.