Wonderbox - Cadeaubon Ultimate Choice

Wonderbox - Cadeaubon Ultimate Choice

 • Eindeloos veel verschillende bestedingsmogelijkheden door heel Europa!

 • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

 • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Met de flexibele Cadeaubon Ultimate Choice van Wonderbox kan de ontvanger genieten van allerlei soorten belevenissen! Hij of zij kan kiezen uit een eindeloze lijst van mogelijkheden in Nederland en de rest van Europa. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk driegangendiner, een dagje naar de sauna of een droomovernachting? De keuze is volledig aan de ontvanger. Bestel 'm nu!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is online te besteden.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de Wonderbox - Ultimate Choice te koop?

Maak samen een onvergetelijke herinnering met de Wonderbox - Ultimate Choice! Met deze cadeaubox heb je de keuze uit meer dan 3.350 belevenissen in Nederland en Europa. Van een romantisch diner tot een spannende escape room, er is voor ieder wat wils. Bestel de cadeaubox gemakkelijk en snel op cadeaubon.nl en geniet samen van een onvergetelijke ervaring. En als je voor 17.00 besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden! 

Wonderbox wordt standaard in een luxe cadeaubox geleverd, dus je hoeft geen cadeauverpakking te bestellen.

Waar is de Wonderbox - Ultimate Choice te besteden?

De Wonderbox - Ultimate Choice is de perfecte cadeaubon voor iedereen die graag nieuwe dingen uitprobeert. Met deze bon heb je de keuze uit een onbeperkt aantal belevenissen, zoals een culinair diner, een spannende escape room of een ontspannend weekendje weg. Bekijk het uitgebreide aanbod op de Wonderbox website. 

Hoe werkt de Wonderbox - Ultimate Choice?

Om de Wonderbox - Ultimate Choice te verzilveren, volg je deze stappen:

 1. Registreer je Wonderbox. Ga naar de website van Wonderbox en voer de vouchercode in die je bij je aankoop hebt ontvangen. Zodra je Wonderbox is geregistreerd, kun je deze gebruiken om een belevenis te boeken.
   
 2. Kies een belevenis. Op de website van Wonderbox vind je een uitgebreid aanbod aan belevenissen. Je kunt filteren op locatie, soort belevenis en prijsklasse. Kies de belevenis die je het leukst lijkt.
   
 3. Ontvang je e-ticket. Na het kiezen van een belevenis ontvang je een e-ticket per e-mail. Dit e-ticket bevat alle informatie die je nodig hebt om de belevenis te reserveren.
   
 4. Reserveer bij de locatie. Neem contact op met de locatie van de belevenis om een reservering te maken. Houd er rekening mee dat reserveringen vaak nodig zijn, vooral in het weekend en tijdens vakanties.
   
 5. Toon je e-ticket bij aankomst. Op de dag van je belevenis kom je naar de locatie en toon je je e-ticket. Je ontvangt dan de belevenis die je hebt geboekt.

Hoe lang is de Wonderbox - Ultimate Choice geldig?

Met de Wonderbox - Ultimate Choice maak je een onvergetelijke ervaring cadeau. De cadeaubon is 3 jaar en 3 maanden geldig, dus je hebt alle tijd om je favoriete belevenis te plannen.

Welk saldo staat er op mijn Wonderbox - Ultimate Choice?

De Wonderbox - Cadeaubon Restaurant heeft een vaste waarde van €75,00. Het saldo kan worden gecontroleerd op de website van Wonderbox.