Zomaar Keuze Cadeaukaart
Zomaar Keuze Cadeaukaart
Verpakking naar keuze
Verpakkingssuggestie Zomaar
Verpakkingssuggestie

Zomaar Keuze Cadeaukaart

 • De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten

 • Hét cadeau waarmee je iemand 'zomaar' kan verrassen!

 • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 35 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Coolblue
 • Rituals
 • Diner Cadeau
 • Hotel Giftcard
 • Zalando
 • Wehkamp
 • Decathlon
 • Douglas
 • HEMA
 • Nationale bioscoopbon
 • GAMMA
 • Gall & Gall

Bekijk hier een selectie van de keuzes

Vaak is er een reden nodig om iemand te verrassen. Die ene collega gaat trouwen, je vriend(in) is jarig of je buurvrouw viert dat ze met pensioen mag. Geef je ook weleens zomaar een cadeautje?

Wij hebben dé cadeaubon in waarmee je iemand 'zomaar' kan verblijden, oftewel een spontaan cadeau voor je vriendin of vriend: De Zomaar Keuze Cadeaukaart.

Je geeft de ontvanger de volledige vrijheid om zelf iets uit te zoeken. Hij of zij krijgt namelijk met deze cadeaubon namelijk meer dan 200 cadeaubonnen in één. De ontvanger wisselt deze cadeaubon in voor een cadeaubon naar keuze, binnen het grote assortiment van Cadeaubon.nl. Bestel nu 'm nu. Geven, kiezen, klaar!

Wil je weten voor welke cadeaukaarten je de Keuze Cadeaukaart allemaal kunt inwisselen? Bekijk dan het volledige overzicht.

Let op: de Zomaar Keuze Cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop. Heb je de Keuze Cadeaukaart ingewisseld? Dan geldt de geldigheidstermijn van de gekozen cadeaubon.

Veelgestelde vragen

Wat is Zomaar Keuze Cadeaukaart?

Iemand zomaar verrassen doe je het best met de Zomaar Keuze Cadeaukaart. Met de veelzijdigheid van deze cadeaukaart geef je iemand de vrijheid om zelf iets moois uit te zoeken binnen ons aanbod.

Waar kan ik de Zomaar Keuze Cadeaukaart besteden?

Met de Zomaar Keuze Cadeaukaart heb je de keuze uit meer dan 200 cadeaukaarten om het perfecte cadeau te vinden. Of je nu een stijlvol setje bij Hunkemöller wilt scoren of een sportief uitje zoals karten met de Sports Gift Card ambieert, alles is mogelijk! Ondek wat er nog meer mogelijk is op cadeaubon.nl.

Waar is Zomaar Keuze Cadeaukaart te koop?

Wil je iemand zomaar verrassen met een bijzonder geschenk? Ga naar cadeaubon.nl en kies voor de Zomaar Keuze Cadeaukaart. Bepaal zelf een bedrag tussen €10 en €150, kies een leuke verpakking, en voeg een persoonlijke boodschap toe. Bestel je vóór 17:00? Dan wordt je verrassing dezelfde dag nog verzonden!

Hoe werkt Zomaar Keuze Cadeaukaart?

Met de Zomaar Keuze Cadeaukaart bepaal je zelf hoe je het saldo uitgeeft, wat betekent dat je het bedrag gespreid kunt besteden! Bij online aankopen voer je de 19-cijferige code van de kaart in wanneer er een vouchercode nodig is.

Hoe lang is de Zomaar Keuze Cadeaukaart geldig?

De Zomaar Keuze Cadeaukaart is 2 jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Als je de cadeaubon inwisselt voor een andere cadeaubon binnen ons aanbod, gaat de geldigheidstermijn van die gekozen cadeaukaart in.

Waar kan ik het saldo van mijn Zomaar Keuze Cadeaukaart checken?

Met onze saldochecker controleer je snel en gemakkelijk het saldo van je Zomaar Keuze Cadeaukaart. Zo weet je altijd precies hoeveel je nog kunt besteden!

Spontaan cadeau voor vriend(in)

We geven vaak cadeaus als we iets te vieren hebben. Denk aan een bruiloft of verjaardag, maar ook als iemand gaat trouwen, verandert van baan of een bijzondere mijlpaal haalt. Het is ook leuk om af en toe 'zomaar' te verrassen met een spontaan cadeau voor een vriend(in).

Eigenlijk heb je geen speciale reden nodig om iets te geven, vooral aan de mensen die je waardeert of waar je om geeft. Zoek je alsnog een reden? Je geeft om of waardeert diegene: dat is toch al reden genoeg? Je tovert vast en zeker een brede glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Met de Zomaar Keuze Cadeaukaart wordt de ontvanger vast en zeker blij. Deze diverse en veelzijdige cadeaubon is namelijk in te wisselen voor meer dan 200 cadeaukaarten. Zo weet je zeker dat je een passend cadeau geeft aan degene die je wil verrassen.

Verras iemand met zomaar een cadeau!

Wat leuk dat je iemand wil verrassen met de Zomaar Cadeaukaart of je deze cadeaubon zomaar cadeau hebt gekregen. Met deze cadeaukaart heb je een wereld aan keuzemogelijkheden. Je mag namelijk helemaal zelf bepalen waaraan je het saldo op de cadeaubon besteedt.

Wissel je kaart bijvoorbeeld in voor een Bakker Bart-cadeaubon en haal een grote knapperige bol op met filet american of brie. Of wat dacht je van een ijsbon? Daarmee scoor je in de zomer een lekker ijsje. Je kunt ook terecht bij meerdere (web)winkels. De keuze is reuze.

Hoe wissel je de Keuze Cadeaukaart in? Check allereerst het saldo op je cadeaubon met onze saldocheck. Kies vervolgens met welke cadeaubon je de Keuze Cadeaukaart wil wisselen. Klik op ‘bevestigen’ en je ontvangt binnen een paar minuten jouw nieuwe cadeaubon als cijfercode in je mailbox.

Zomaar een cadeautje laten bezorgen

Het Zomaar Cadeautje bestel je makkelijk via Cadeaubon.nl. Eén van de supergrote voordelen is dat wij je cadeaubon snel opsturen, naar jou of naar degene die je wil verrassen. Bestel je voor 17.00 uur? Dan geven wij je cadeau dezelfde dag nog mee aan de postbezorger. Zoek je een last minute-cadeau? Kies dan voor de digitale cadeaubon. Die zit binnen enkele minuten al in je mailbox.

Het bestellen van je cadeaukaart is een fluitje van een cent. Kies de cadeaubon die je wil bestellen en bepaal het saldo. Dit is een bedrag van €10 en maximaal €500. Hiermee geef je altijd een passend cadeau. Vervolgens kun je tijdens het bestellen de cadeaubon personaliseren door een mooie verpakking of kaart met persoonlijke boodschap toe te voegen.

De ontvanger kiest zelf aan welke cadeaubonnen hij of zij deze Keuze Cadeaukaart voor wil inwisselen. Zo kan hij/zij een nieuw badpak uitzoeken bij de Decathlon of zichzelf verwennen met een Rituals-pakket. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.