Wonderbox - Cadeaubon Wellness & Beauty

Wonderbox - Cadeaubon Wellness & Beauty

 • Te besteden bij verschillende wellness belevenissen in binnen- en buitenland

 • Keuze uit meer dan 900 belevenissen

 • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Met Cadeaubon Wellness & Beauty van Wonderbox geef je een heerlijk ontspannende wellness ervaring cadeau! Met deze cadeaubon heeft de ontvanger de keuze uit talloze verschillende wellness belevenissen in Nederland, België en Frankrijk. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van een ontspannen beautybehandeling, een dagje naar de sauna of een luxe overnachting in een wellnessresort. Bestel 'm nu!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is online te besteden.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de Wonderbox - Cadeaubon Wellness & Beauty te koop?

Laat je verwennen met een ontspannende beautybehandeling of een onvergetelijke overnachting in een luxe wellnesshotel. Met de Wonderbox - Cadeaubon Wellness & Beauty heb je de keuze uit een breed scala aan mogelijkheden. Bestel hem gemakkelijk op cadeaubon.nl voor 17.00 uur, dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast heeft Wonderbox standaard een cadeaubox als verpakking. Zo heb je meteen een compleet en origineel cadeau!

Waar is de Wonderbox - Cadeaubon Wellness & Beauty te besteden?

Met de Wonderbox - Cadeaubon Wellness & Beauty heb je de keuze uit een breed scala aan ontspannende belevenissen voor 1 of meer personen. Geniet van een dagje sauna, een heerlijke massage, een verzorgende beautybehandeling of een ontspannende overnachting in een luxe wellnesshotel. Bekijk het uitgebreide aanbod en locaties op de Wonderbox website.

Hoe werkt de Wonderbox - Cadeaubon Wellness & Beauty?

 1. Koop een Wonderbox - Cadeaubon Wellness & Beauty. Op cadeaubon.nl. Je ontvangt hem direct per post.
   
 2. Registreer je beleveniscadeau. Op de website van Wonderbox. Je vindt hier de unieke code van je beleveniscadeau.
   
 3. Kies je belevenis. Kies uit meer dan 1.000 wellness- en beautysalons in Europa. Je kunt filteren op locatie, datum en budget.
   
 4. Check de beschikbaarheid. Je kunt dit doen op de website van Wonderbox. 
   
 5. Ontvang je e-ticket. Nadat je je belevenis hebt geboekt, ontvang je een e-ticket per mail. Dit e-ticket bevat alle informatie die je nodig hebt om je belevenis te reserveren.
   
 6. Reserveer je belevenis. Je kunt dit telefonisch of online doen.
   
 7. Kom op tijd aan. Toon je e-ticket geprint of digitaal bij aankomst.

Hoe lang is de Wonderbox - Cadeaubon Wellness & Beauty geldig?

De Wonderbox - Cadeaubon Wellness & Beauty is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte. Dat betekent dat je ruim de tijd hebt om een ontspannende wellness- of beautybehandeling te boeken bij een van de meer dan 1.000 aangesloten salons in Europa.

Welk saldo staat er op mijn Wonderbox - Cadeaubon Wellness & Beauty?

De Wonderbox - Cadeaubon Wellness & Beauty is verkrijgbaar in waardes van €10,- tot €150,- euro. Met deze belevenisbon kun je een ontspannende wellness- of beautybehandeling boeken bij een van de meer dan 1.000 aangesloten salons in Europa. Wil je weten hoeveel tegoed je nog hebt? Bekijk dan je saldo op de officiële Wonderbox website.