Wonderbox - Duizend & één Droomnachten

Wonderbox - Duizend & één Droomnachten

  • Keuze uit o.a. 4-sterrenhotels, kastelen en wellnessresorts

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in een vaste waarde van €119,90-

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€ 119,90

Met Duizend & één Droomnachten van Wonderbox beleeft de ontvanger een absolute droomovernachting! Hij of zij heeft de keuze uit diverse unieke overnachtingslocaties zoals o.a. 4-sterrenhotels, kastelen en wellnessresorts. Genieten van de ontspannen sfeer in een wellnesshotel of van de avontuurlijke historie van een oud kasteel, met deze cadeaubon is het allemaal mogelijk. Ook kan je een overnachting combineren met een heerlijk diner. Waar de voorkeur ook naar uitgaat met Duizend en één Droomnachten geef je gegarandeerd een onvergetelijke belevenis cadeau!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is zowel online als telefonisch te besteden.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de Wonderbox - Duizend & één Droomnachten te koop?

Met Duizend & één Droomnachten van Wonderbox beleeft de ontvanger een absolute droomovernachting! Bestel hem snel en eenvoudig op cadeaubon.nl. En als je voor 17.00 uur bestelt, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast word Wonderbox standaard in een luxe cadeaubox geleverd. Dus dat betekent dat je geen extra verpakking hoeft te bestellen! 

Waar is de Wonderbox - Duizend & één Droomnachten te besteden?

Met de Wonderbox - Duizend & één Droomnachten geef je de ontvanger de keuze uit meer dan 1050 hotels in heel Europa. Of je nu op zoek bent naar een romantisch weekendje weg in een kasteel, een ontspannende vakantie in een wellnessresort of een avontuurlijke trip naar een historische stad, de Wonderbox heeft het perfecte hotel voor jou. Bekijk het brede aanbod op de Wonderbox website. 

Hoe werkt de Wonderbox - Duizend & één Droomnachten?

Stap 1: Registreer je beleveniscadeau. Registreer je beleveniscadeau op de website van Wonderbox. Hiervoor heb je je unieke cadeaucode nodig. Je vindt deze code op de achterkant van je Wonderbox.

Stap 2: Kies je belevenissen. Kies je belevenissen uit meer dan 1.000 hotels in 30 landen. Je kunt filteren op locatie, datum en budget.

Stap 3: Check de beschikbaarheid. Check de beschikbaarheid van je belevenissen op de website van Wonderbox. Je ziet direct of de belevenissen op de door jou gewenste datum beschikbaar zijn.

Stap 4: Ontvang je e-ticket. Nadat je je belevenissen hebt geboekt, ontvang je een e-ticket per mail. Dit e-ticket bevat alle informatie die je nodig hebt om je belevenissen te reserveren.

Stap 5: Reserveer je belevenissen. Reserveer je belevenissen bij de locatie. Je kunt dit telefonisch of online doen.

Hoe lang is de Wonderbox - Duizend & één Droomnachten geldig?

De Wonderbox - Duizend & één Droomnachten is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte. Zo heb je alle tijd om een onvergetelijke droomnacht in te plannen, wanneer je maar wilt.

Welk saldo staat er op mijn Wonderbox - Duizend & één Droomnachten?

Met een Wonderbox - Duizend & één Droomnachten heb je een tegoed van €119,90 euro. Dit tegoed kun je in delen besteden aan een onvergetelijk overnachting in een van de meer dan 1.000 hotels in 30 landen. Wil je weten hoeveel tegoed je nog hebt? Check dan je saldo op de Wonderbox website.