Wonderbox - Gefeliciteerd met jullie huwelijk

Wonderbox - Gefeliciteerd met jullie huwelijk

  • Keuze uit verschillende romantische belevenissen in Nederland en de rest van Europa

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

De gelukkige ontvanger ervaart met dit cadeau belevenissen waar hij/zij altijd al van heeft gedroomd! Het pasgetrouwde stel heeft met Wonderbox - Gefeliciteerd met jullie huwelijk de keuze uit een eindeloze lijst van mogelijkheden in Nederland en de rest van Europa. Samen kunnen zij bijvoorbeeld gaan genieten van een romantisch diner, een ontspannen weekendje weg, een dagje in de sauna of wellness, of een gezellig uitje. Een onvergetelijke dag wordt het in ieder geval sowieso!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is zowel online als telefonisch te besteden.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de Wonderbox - Gefeliciteerd met jullie huwelijk te koop?

De Wonderbox - Gefeliciteerd met jullie huwelijk is een perfect cadeau voor pasgetrouwde stellen. Het geeft ze de mogelijkheid om samen een onvergetelijke belevenis te beleven. 

Bestel deze cadeaubox voor 17.00 uur, dan word het dezelfde dag nog verzonden!  
Daarnnaast wordt de Wonderbox standaard in een luxe cadeaubox geleverd, dus je hoeft geen cadeauverpakking te bestellen.

Waar is de Wonderbox - Gefeliciteerd met jullie huwelijk te besteden?

Met Wonderbox - Gefeliciteerd met jullie huwelijk kunnen pasgetrouwde stellen samen een onvergetelijke dag beleven. De cadeaubox biedt een eindeloze lijst aan mogelijkheden, van romantische diners en wellnessbehandelingen tot weekendjes weg en gezellige uitjes. Bekijk het uitgebreide aanbod op de Wonderbox website. 

Hoe werkt de Wonderbox - Gefeliciteerd met jullie huwelijk?

Volg deze 5 stappen om de Wonderbox - Gefeliciteerd met jullie huwelijk te verzilveren.

  1. Registreer jouw cadeaubon. Ga naar de Wonderbox website en maak een account aan of log in met je bestaande account. Vul het cadeaubonnummer en de activeringscode in. Klik op "Activeren".
  2. Kies jouw belevenis. Bekijk het aanbod van belevenissen en selecteer de belevenis die je wilt boeken. Let op de beschikbaarheid van datum en tijd.
  3. Reserveer bij de locatie. Neem contact op met de locatie om te reserveren. Geef je naam, contactgegevens en het e-ticketnummer door.
  4. Ontvang je e-ticket per mail. Na het boeken van je belevenis ontvang je een e-ticket per mail. Bewaar dit e-ticket goed, je hebt het nodig om te reserveren bij de locatie.
  5. Toon je e-ticket bij aankomst. Bij aankomst bij de locatie toon je je e-ticket geprint of digitaal.

Hoe lang is de Wonderbox - Gefeliciteerd met jullie huwelijk geldig?

De geldigheid van de Wonderbox - Gefeliciteerd met jullie huwelijk is 3 jaar en 3 maanden, ofwel 39 maanden. Dit betekent dat het pasgetrouwde stel nog ruim de tijd heeft om een onvergetelijke belevenis te beleven.

Welk saldo staat er op mijn Wonderbox - Gefeliciteerd met jullie huwelijk?

De Wonderbox cadeaukaart is verkrijgbaar in waardes van €10,- tot €150,- euro. Wil je weten hoeveel geld er nog op je kaart staat? Log dan in op de officiële Wonderbox website met je account. Je saldo wordt dan automatisch getoond.