Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart
Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart
Verpakking naar keuze
Verpakkingssuggestie Gefeliciteerd
Verpakkingssuggestie

Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart

 • De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten

 • Het meest veelzijdige cadeau voor als je iemand wilt feliciteren

 • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 35 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Hotelgiftcard
 • Rituals
 • Fashioncheque
 • Intertoys
 • Lees! Cadeaukaart
 • Nintendo
 • My Jewellery
 • Nationale Kunst & Cultuur
 • Tick'nBox
 • Zalando
 • Roblox
 • MediaMarkt

Bekijk hier een selectie van de keuzes

Zoek je een leuk cadeau voor de jarige? Of voor iemand die een nieuwe baan heeft, een kind heeft gekregen, een rijbewijs heeft gehaald of een ander succes heeft behaald? Geef dan de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart. Met dit cadeau kan je op ieder feestje aankomen! De Keuze Cadeaukaart is te besteden aan meer dan 200 cadeaubonnen en goede doelen! Zo behoren onder andere de Wehkamp Cadeaukaart, Douglas Cadeaukaart, Zalando Cadeaubon en de Kunst & Cultuur Cadeaukaart tot de vele mogelijkheden. Met de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart weet je zeker dat je cadeau in de smaak valt. Bestel 'm nu!

Wist je dat we ook leuke thema’s hebben van de Keuze Cadeaukaart? Dat geeft nog leuker weg! Speciaal voor de feestdagen hebben wij: Sinterklaas, Kerst, Nieuwjaar en Feestdagen.
En verder hebben we ook deze leukerds: Bedankt, Beterschap, Getrouwd, Liefde, Zomaar en Baby!

Wil je weten voor welke cadeaukaarten je de Keuze Cadeaukaart allemaal kunt inwisselen? Klik hier voor het volledige overzicht.

Deze cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop.
Vanaf het moment van inwisselen (de keuze uit een van de 200+ cadeaubonnen), gaat een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaubon. 

Veelgestelde vragen

Wat is Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart?

De Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart is een veelzijdige cadeaukaart; je kan het geven voor een jarige, iemand die een nieuwe baan heeft of net z'n rijbewijs heeft gehaald. De ontvanger van de kaart kan met de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart uit een ruim aanbod van wel 200+ cadeaukaarten zijn/haar favoriet uitkiezen!

Waar kan ik de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart besteden?

De ontvanger van de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart kan deze inruilen voor een van de meer dan 200 cadeaukaarten die binnen ons inwisselaanbod vallen. De jarige kan bijvoorbeeld nieuwe kleding kopen met de Zalando Cadeaubon, of de nieuwe automobilist kan auto-accessoires bestellen met de bol.com cadeaukaart. Wil je nu precies weten welke kaarten er binnen ons inwisselaanbod vallen? Kijk dan op onze website.

Waar is de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart te koop?

De Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart is op cadeaubon.nl te bestellen. Je kan een waarde op de kaart zetten dat een bedrag heeft tussen de €10,- en €150,-. Om het extra speciaal te maken kan je er een verpakking en persoonlijke boodschap aan toevoegen.

Vóór 17:00 besteld = dezelfde dag nog verstuurd!

Hoe werkt de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart?

Het bedrag dat op de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart staat kun je vrij besteden. Wat betekent dat je het bedrag ook in delen kunt besteden. Bij online aankopen voer je de 19-cijferige code op de kaart in wanneer er om een vouchercode gevraagd wordt.

Hoe lang is de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart geldig?

De Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na aankoop. Vanaf het moment van inwisselen geldt de geldigheidstermijn van die specifieke kaart.

Waar kan ik het saldo van mijn Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart checken?

Heb jij de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart ontvangen en weet je niet welk waarde deze heeft? Check het snel met de saldo checker op onze website!