Meest gekozen cadeaukaarten van het moment:

Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart van cadeaubon.nl

Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart van cadeaubon.nl

Zalando Cadeaubon

Zalando Cadeaubon

Foot Locker Cadeaukaart

Foot Locker Cadeaubon

Coolblue Cadeaubon

Coolblue Cadeaubon

Bol.com Cadeaukaart

Bol.com Cadeaukaart

Sauna & Wellness Cadeaubon

Rituals Gift Card

Rituals Cadeaubon

Decathlon Cadeaubon

Decathlon Cadeaubon

Keuze Cadeaubon

Top Tip: Keuze Cadeaukaart

Met deze cadeaukaart kiest de ontvanger zélf zijn of haar favoriete cadeaubon uit een assortiment van meer dan 200 populaire cadeaukaarten!

Lees meer

personaliseren

Cadeaubon met logo

Laat je verrassen door onze vele zakelijke mogelijkheden, zoals cadeaubonnen met eigen bedrijfslogo en/of afbeelding.

Vraag offerte aan

Cadeaukaarten schenken

Wanneer je een origineel en veelzijdig geschenk wilt geven aan een familielid, vriend, vriendin of een zakenrelatie dan kunnen cadeaukaarten dé uitkomst bieden. Het vinden van het ultieme cadeau kan namelijk nogal een stressvolle aangelegenheid zijn waar veel tijd in gaat zitten. Dit is natuurlijk helemaal het geval als je de ontvanger niet zo goed kent of als diegene veel verschillende interesses heeft. Het geven van cadeaukaarten is niet alleen een heel eenvoudig en snel, maar je weet ook nog eens zeker dat je cadeau bij de ontvanger in de smaak gaat vallen. Hij of zij heeft namelijk een grote invloed op het uiteindelijke cadeau, omdat hij of zij met de cadeaukaart afhankelijk van het thema van de kaart bij meerdere winkels, webshops of restaurants het perfecte geschenk kan uitzoeken. Zo zijn er cadeaukaarten voor een weekendje weg, voor een bezoek aan de bioscoop of voor een heerlijk diner. Als je liever een winkelervaring cadeau geeft, zijn er onder andere cadeaukaarten voor sportartikelen en keukenspullen. Als je de keuze voor de cadeaukaart liever over laat aan de ontvanger, kun je het beste gaan voor één van de leuke Keuze Cadeaukaarten. Neem gerust een kijkje in het overzicht en maak een keuze uit het ruime assortiment van cadeaukaarten.

Cadeaukaarten online bestellen

Je kunt veel cadeaukaarten uit het assortiment op twee verschillende wijzen bestellen. Je kunt cadeaukaarten fysiek bij je thuis laten bezorgen, al dan niet verpakt in een feestelijke cadeauverpakking. Zo kun je de cadeaukaarten zelf overhandigen aan de ontvanger. De meesten cadeaukaarten werken hetzelfde als een betaalpas, aan de kassa van de deelnemende acceptanten. Vaak kan er ook online geshopt worden met een cadeaukaart. Dan moet de ontvanger de 19-cijferige code op de achterkant invullen bij het online betalen. Wanneer je op het laatste moment nog een cadeaukaart wilt kopen, dan kun je bepaalde cadeaukaarten als digitaal cadeau laten bezorgen in de mailbox van de ontvanger. Dit is vooral het geval bij de cadeaukaarten die kunnen worden gebruikt om een geschenk uit te zoeken online in een van de deelnemende webshops aan de cadeaukaart. Het online bestellen van cadeaukaarten in makkelijk, snel en veilig. Je kiest bij elke cadeaukaart zelf een saldo tussen €10 en €150 die op de pas komt te staan. Vervolgens kun je een leuke persoonlijke boodschap, flesje wijn of themaverpakking toevoegen aan je bestelling. Dit maakt je cadeau nog leuker! Betalen doe je eenvoudig met Ideal of creditcard. Als je op een werkdag voor 17u bestelt, verwerken wij je aanvraag op dezelfde dag.

Cadeaukaarten als zakelijk geschenk

Wanneer je nog een goed cadeau zoekt voor zakenrelaties of voor je werknemers, dan zijn cadeaukaarten ook een zeer goede optie. Denk bijvoorbeeld aan een kerst- of nieuwjaarsgeschenk, een bedankje voor de goede samenwerking of een afscheidscadeau. Bij zakelijke geschenken is het soms lastig om in te schatten wat iemand een leuk cadeau zou vinden, omdat je de ontvanger(s) niet altijd persoonlijk kent. Dat neemt niet weg dat je de goede relatie graag in stand wilt houden. Het geven van een cadeaubon is dus de ideale oplossing, omdat de ontvanger er alle kanten mee op kan. Je kunt zo ook op een makkelijke manier voor meerdere en verschillende soorten personen een geschenk uitzoeken. We hebben speciaal voor dit soort momenten een allround cadeaukaart ter beschikking, de Keuze Cadeaukaart. Wanneer je deze cadeaukaart schenkt, kan de ontvanger daarmee op deze website een cadeaukaart naar keuze uitkiezen uit het ruime assortiment. Dit maakt het de meest veelzijdige en ideale optie voor al je  zakelijke geschenken. Daarbij hebben we ook nog allerlei thema Keuze Cadeaukaarten, die perfect bij je zakelijke geefmoment zullen passen.