cadeaukaarten
Dagje uit jaarkaart
* Dagje uit Jaarkaart t.w.v. €29,95. Zolang de voorraad strekt.

Cadeaukaarten

Wilt u een origineel en veelzijdig geschenk geven aan een familielid, vriend(in) of een zakenrelatie? Het vinden van het ultieme cadeau kan namelijk nogal een stressvolle aangelegenheid zijn waar veel tijd in gaat zitten. Dit is natuurlijk helemaal het geval als u de ontvanger niet zo goed kent of als diegene veel verschillende interesses heeft. Onze cadeaukaarten bieden de oplossing voor ieder moment!

Betaal veilig via:idealmastercardvisaveilig betalen

Keuze uit meer dan 50 cadeaukaarten
Op een werkdag voor 17:00 besteld = dezelfde dag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
Cadeaukaart personaliseren

Aanvragen

logo op pas
Wilt u een cadeaubon met uw bedrijfslogo en/of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Cadeaukaarten schenken

Het geven van cadeaukaarten is niet alleen een heel eenvoudig en snel, maar u weet ook nog eens zeker dat uw cadeau bij de ontvanger in de smaak gaat vallen. Hij of zij heeft namelijk een grote invloed op het uiteindelijke cadeau, omdat hij of zij met de cadeaukaart afhankelijk van het thema van de kaart bij meerdere winkels, webshops of restaurants het perfecte geschenk kan uitzoeken. Zo zijn er cadeaukaarten voor een weekendje weg, voor een bezoek aan de bioscoop of voor een heerlijk diner. Als u liever een winkelervaring cadeau geeft, zijn er onder andere cadeaukaarten voor parfumsportartikelen en keukenspullen. Als u de keuze voor de cadeaukaart liever over laat aan de ontvanger, kunt u het beste gaan voor één van de leuke Keuze Cadeaukaarten. Neem gerust een kijkje in het overzicht en maak een keuze uit het ruime assortiment van cadeaukaarten. Wanneer u nog een goed cadeau zoekt voor zakenrelaties of voor uw werknemers, dan zijn cadeaukaarten ook een zeer goede optie. Denk bijvoorbeeld aan een kerst- of nieuwjaarsgeschenk, een bedankje voor de goede samenwerking of een afscheidscadeau. Bij zakelijke geschenken is het soms lastig om in te schatten wat iemand een leuk cadeau zou vinden, omdat u de ontvanger(s) niet altijd persoonlijk kent. Dat neemt niet weg dat u de goede relatie graag in stand wilt houden. Het geven van een cadeaubon is dus de ideale oplossing, omdat de ontvanger er alle kanten mee op kan. U kunt zo ook op een makkelijke manier voor meerdere en verschillende soorten personen een geschenk uitzoeken.Wanneer u de Keuze Cadeaukaart schenkt, kan de ontvanger daarmee op deze website een cadeaukaart naar keuze uitkiezen uit het ruime assortiment. 

Cadeaukaarten bestellen

U kunt veel cadeaukaarten uit het assortiment op twee verschillende wijzen bestellen. U kunt cadeaukaarten fysiek bij u thuis laten bezorgen, al dan niet verpakt in een feestelijke cadeauverpakking. Zo kunt u de cadeaukaarten zelf overhandigen aan de ontvanger. De meesten cadeaukaarten werken hetzelfde als een betaalpas, aan de kassa van de deelnemende acceptanten. Vaak kan er ook online geshopt worden met een cadeaukaart. Dan moet de ontvanger de 19-cijferige code op de achterkant invullen bij het online betalen. Wanneer u op het laatste moment nog een cadeaukaart wilt kopen, dan kunt u bepaalde cadeaukaarten als digitaal cadeau laten bezorgen in de mailbox van de ontvanger. Dit is vooral het geval bij de cadeaukaarten die kunnen worden gebruikt om een geschenk uit te zoeken online in een van de deelnemende webshops aan de cadeaukaart. Het online bestellen van cadeaukaarten in makkelijk, snel en veilig. U kiest bij elke cadeaukaart zelf een saldo tussen €10 en €150 die op de pas komt te staan. Vervolgens kunt u een leuke persoonlijke boodschap, flesje wijn of themaverpakking toevoegen aan uw bestelling. Dit maakt uw cadeau nog leuker! Betalen doet u eenvoudig met Ideal of creditcard. Als u op een werkdag voor 17u bestelt, verwerken wij uw aanvraag op dezelfde dag.