Meest gekozen cadeaukaarten van het moment:

Keuze Cadeaukaart

Keuze Cadeaukaart (Alsjeblieft)

Foot Locker Cadeaubon

Foot Locker Cadeaubon

de Bijenkorf Cadeaukaart

de Bijenkorf Cadeaukaart

Bol.com Cadeaukaart

Bol.com Cadeaukaart

Keuze Cadeaukaart

Met de Keuze Cadeaukaart kan de ontvanger zelf een leuke cadeaukaart uitzoeken uit het assortiment op deze website!

Cadeaubon met logo?

Informeer nu naar de mogelijkheden om onze cadeaubonnen te bestellen met uw eigen logo of afbeelding!

Cadeaukaarten schenken

Wanneer u een origineel en veelzijdig geschenk wilt geven aan een familielid, vriend, vriendin of een zakenrelatie dan kunnen cadeaukaarten de uitkomst bieden. Het vinden van het ultieme cadeau kan namelijk nogal een stressvolle aangelegenheid zijn waar veel tijd in gaat zitten. Dit is natuurlijk helemaal het geval als u de ontvanger niet zo goed kent of als diegene veel verschillende interesses heeft. Het geven van cadeaukaarten is niet alleen een heel eenvoudig en snel, maar u weet ook nog eens zeker dat uw cadeau bij de ontvanger in de smaak gaat vallen. Hij of zij heeft namelijk een grote invloed op het uiteindelijke cadeau, omdat hij of zij met de cadeaukaart afhankelijk van het thema van de kaart bij meerdere winkels, webshops of restaurants het perfecte geschenk kan uitzoeken. Zo zijn er cadeaukaarten voor een weekendje weg, voor een bezoek aan de bioscoop of voor een heerlijk diner. Als u liever een winkelervaring cadeau geeft, zijn er onder andere cadeaukaarten voor parfumsportartikelen en keukenspullen. Als u de keuze voor de cadeaukaart liever over laat aan de ontvanger, kunt u het beste gaan voor één van de leuke Keuze Cadeaukaarten. Neem gerust een kijkje in het overzicht en maak een keuze uit het ruime assortiment van cadeaukaarten.

Cadeaukaarten online bestellen

U kunt veel cadeaukaarten uit het assortiment op twee verschillende wijzen bestellen. U kunt cadeaukaarten fysiek bij u thuis laten bezorgen, al dan niet verpakt in een feestelijke cadeauverpakking. Zo kunt u de cadeaukaarten zelf overhandigen aan de ontvanger. De meesten cadeaukaarten werken hetzelfde als een betaalpas, aan de kassa van de deelnemende acceptanten. Vaak kan er ook online geshopt worden met een cadeaukaart. Dan moet de ontvanger de 19-cijferige code op de achterkant invullen bij het online betalen. Wanneer u op het laatste moment nog een cadeaukaart wilt kopen, dan kunt u bepaalde cadeaukaarten als digitaal cadeau laten bezorgen in de mailbox van de ontvanger. Dit is vooral het geval bij de cadeaukaarten die kunnen worden gebruikt om een geschenk uit te zoeken online in een van de deelnemende webshops aan de cadeaukaart. Het online bestellen van cadeaukaarten in makkelijk, snel en veilig. U kiest bij elke cadeaukaart zelf een saldo tussen €10 en €150 die op de pas komt te staan. Vervolgens kunt u een leuke persoonlijke boodschap, flesje wijn of themaverpakking toevoegen aan uw bestelling. Dit maakt uw cadeau nog leuker! Betalen doet u eenvoudig met Ideal of creditcard. Als u op een werkdag voor 17u bestelt, verwerken wij uw aanvraag op dezelfde dag.

Cadeaukaarten als zakelijk geschenk

Wanneer u nog een goed cadeau zoekt voor zakenrelaties of voor uw werknemers, dan zijn cadeaukaarten ook een zeer goede optie. Denk bijvoorbeeld aan een kerst- of nieuwjaarsgeschenk, een bedankje voor de goede samenwerking of een afscheidscadeau. Bij zakelijke geschenken is het soms lastig om in te schatten wat iemand een leuk cadeau zou vinden, omdat u de ontvanger(s) niet altijd persoonlijk kent. Dat neemt niet weg dat u de goede relatie graag in stand wilt houden. Het geven van een cadeaubon is dus de ideale oplossing, omdat de ontvanger er alle kanten mee op kan. U kunt zo ook op een makkelijke manier voor meerdere en verschillende soorten personen een geschenk uitzoeken. We hebben speciaal voor dit soort momenten een allround cadeaukaart ter beschikking, de Keuze Cadeaukaart. Wanneer u deze cadeaukaart schenkt, kan de ontvanger daarmee op deze website een cadeaukaart naar keuze uitkiezen uit het ruime assortiment. Dit maakt het de meest veelzijdige en ideale optie voor al uw zakelijke geschenken. Daarbij hebben we ook nog allerlei thema Keuze Cadeaukaarten, die perfect bij uw zakelijke geefmoment zullen passen.