Nationale Tuinbon
Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00! *zolang de voorraad strekt

Intratuin Cadeaukaart

We kennen allemaal wel iemand met groene vingers, die het liefst lekker aan het tuinieren is of die zelfs graag in de aarde van de gezamenlijke moestuin wroet. Voor al deze tuinierders is de Nationale Tuinbon de ideale cadeaubon. De cadeaukaart is in te leveren bij Intratuin, maar ook bij 125+ andere tuincentra. Voor potten, planten en bloemen, maar ook voor leuke accessoires voor in de tuin. Toch op zoek naar een ander cadeau? Check alle cadeaubonnen hier!

Betaal veilig via:idealPayconiqmastercardvisaveilig betalen

Het ideale cadeau voor liefhebbers van tuinieren!
Op een werkdag voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd
Snel online te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
Cadeaukaart personaliseren

Aanvragen

logo op pas
Wil je een cadeaubon met bedrijfslogo en/of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Lekker tuinieren met de Nationale Tuinbon

Op welk moment iemand ook jarig is: wie graag met z’n handen in de aarde zit, kan de Nationale Tuinbon het hele jaar door goed gebruiken. Elk jaargetijde vergt namelijk werkzaamheden in de tuin, van het snoeien en planten tot het bemesten en sproeien. De Nationale Tuinbon is voor menig tuinliefhebber daarom een perfect cadeau.

Maar wist je dat deze cadeaubon niet alleen kan worden ingewisseld voor bloemen en planten? Met hetzelfde gemak kan de Nationale Tuinbon worden besteed aan die leuke ligstoel voor in de tuin, aan een nieuwe barbecue voor op het balkon of voor alle ingrediënten voor de kruidentuin en zelfs een nieuwe schutting of terras. Kortom: voor planten, zomerbloeiers, potten, tuinmeubelen, tuininrichting én tuinaccessoires is deze cadeaubon een schot in de roos.

Bestel nu de Nationale Tuinbon

De Nationale Tuinbon kan niet alleen besteed worden bij deelnemende vestigingen van GroenRijk, Intratuin, Life & Garden, Ranzijn Tuin en Dier of Tuinland, maar ook bij 125+ zelfstandige tuincentra in het land. En dat maakt de cadeaubon een ideaal geschenk voor iedereen in het hele land met een balkontuin, een 1 vierkante meter moestuin, een bescheiden achtertuin of een kasteeltuin.

Je kunt de Nationale Tuinbon opwaarderen van € 10 - € 150 en het tegoed hoeft niet in één keer opgemaakt te worden. Met een groter tegoed kan eindelijk die lekkere loungestoel misschien wel gekocht worden. Of er kan lekker vaak geshopt worden of in verschillende winkels. De Nationale Tuinbon is geldig tot 3 jaar na uitgifte, zowel bij de diverse tuincentra als bij online bestellingen.