Sauna Cadeaubon
Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00! *zolang de voorraad strekt

Sauna Cadeaubon

Wil je graag een passend cadeau geven aan iemand die het echt heeft verdiend om eens een dagje heerlijk te ontspannen? Dan is de Sauna Cadeaubon hét ideale geschenk. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger bij vele verschillende sauna’s, spa’s en wellness centra in Nederland terecht voor een dag vol ontspanning en genieten. Je geeft dan ook echt een ervaring cadeau wanneer je iemand een Sauna Cadeaubon schenkt. Bestel 'm nu in onze webshop! Of bekijk hier ons gehele aanbod aan cadeaubonnen.

Betaal veilig via:idealPayconiqmastercardvisaveilig betalen

Landelijk te besteden bij meer dan 165 sauna's
Op een werkdag voor 17:00 besteld = dezelfde dag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
Cadeaukaart personaliseren

Aanvragen

logo op pas
Wil je een cadeaubon met bedrijfslogo en/of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Over de Sauna Cadeaubon

Hier vind je uitgebreide informatie over de bestedingsmogelijkheden van de Sauna Cadeaubon, alsmede over de bestelling en levering, over het gebruik van deze cadeaukaart, de zakelijke mogelijkheden en de andere cadeaukaarten en -bonnen die je kunt vinden in de webshop. De Sauna Cadeaubon is te besteden bij meer dan 165 aangesloten wellness centra, sauna’s en spa’s. De deelnemende locaties bevinden zich verspreid over heel Nederland. De kans dat zich in de buurt van de woonplaats van degene aan wie je de cadeaukaart schenkt een deelnemende onderneming bevindt is dan ook erg waarschijnlijk. Een greep uit de plaatsen waar u de Sauna Cadeaubon kunt besteden is De Thermen Sauna & Beauty in Nijmegen, Spa Sport Hotel Zuiver, Fitland, Thermae 2000 World of Wellness en Thermae Son. Bij deze en meer acceptanten kan de ontvanger met deze bon genieten van een ultiem ontspannen dag, waarop hij of zij volledig in de watten wordt gelegd. Een volledig overzicht van alle sauna & wellness waar de bon kan worden besteed vind je op www.saunawellnesscadeaukaart.nl. Je kunt hier zoeken op plaatsnaam, waardoor je snel kunt zien of er zich een leuke bestedingsmogelijkheid voor de Sauna Cadeaubon bevindt in de regio waar de ontvanger woont. De Sauna Cadeaubon die je kunt bestellen op cadeaubon.nl is geen papieren bon, maar een plastic cadeaukaart. Deze ziet er uit als en heeft het formaat van een pinpas. Het voordeel hiervan is dat de kaart niet kan scheuren of op ander wijze kapot kan gaan. Ook ziet de kaart er mooi uit en past hij gemakkelijk in iedere portemonnee. Naast dat de Sauna Cadeaubon er uitziet als een pinpas, werkt deze ook op een vergelijkbare manier. De gebruiker kan bij alle aangesloten locaties met de Sauna Cadeaubon betalen via het pinapparaat aan de balie. Het bedrag dat moet worden afgerekend wordt dan afgeschreven van de kaart. Indien het saldo op de Sauna Cadeaubon niet toereikend is voor het dekken van alle kosten, dan kun je gewoon bijbetalen met contant geld of met je pinpas. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat je het geld dat op de pas staat in een keer moet besteden. Na een transactie met je cadeaupas blijft het resterende tegoed gewoon op de cadeaukaart staan en kun je dit zonder problemen bij een ander saunabezoek gebruiken.

Sauna Cadeaubon bestellen?

Het voordeel van het bestellen van uw Sauna Cadeaubon op cadeaubon.nl is dat u kunt profiteren van een eenvoudig bestelproces en een snelle levering. De bestelling werkt als volgt. In de webshop van cadeaubon.nl kunt u de Sauna Cadeaubon selecteren en in het volgende scherm op bestel direct klikken. U komt vervolgens in het bestelmenu waarin u kunt aangeven hoe veel bonnen u wilt bestellen en welk bedrag u er op wilt laten zetten. Hoe hoger het bedrag, hoe groter het cadeau dat u geeft. U kunt al een Sauna Cadeaubon schenken vanaf een bedrag van €10,00. Deze kan dus voor verschillende cadeaugelegenheden worden ingezet. Het maximale bedrag dat u op een Sauna Cadeaukaart kunt plaatsen is €150,-. De betaling wordt veilig en eenvoudig geregeld via iDeal. Als u een bankrekening hebt waarmee u kunt internetbankieren dan kunt ook u gebruik maken van iDeal. U heeft leuke mogelijkheden voor het versieren van uw Sauna Cadeaubon. Zo kunt u de kaart extra feestelijk maken door deze te laten inpakken in een passende verpakking voor de gelegenheid. Dit wordt allemaal geregeld door onze inpakservice. U hoeft slechts aan te klikken welke verpakking uw voorkeur heeft! Naast het leuk laten inpakken van uw Sauna Cadeaubon, kunt u ook een boodschap laten bijvoegen. Daarmee wordt uw cadeau pas echt persoonlijk. U kunt in deze boodschap een tip geven voor de besteding van de Sauna Cadeaubon of een lief berichtje achterlaten. Uw creativiteit kunt u de vrije loop laten en zo een ontzettend leuk persoonlijk presentje creëren. Het leveren van de Sauna Cadeaubon kan op verschillende manieren. U kunt zelf kiezen welke manier uw voorkeur geniet. De eerste optie is om deze bij u thuis af te laten leveren. U kunt deze dan indien u dat wenst zelf inpakken en op een bijzonder moment overhandigen aan de gelukkige die hem van u krijgt! Een andere manier is dat de kaart direct naar het adres van de ontvanger wordt verzonden. In dat geval is het leuk om gebruik te maken van de hierboven beschreven inpakmogelijkheid. Vergeet u bovendien niet om in de persoonlijke boodschap te vermelden dat deze Sauna Cadeaubon van u afkomstig is.