Home

Jouw cadeaubon op cadeaubon.nl?

Ben je op zoek naar een grotere afzetmarkt voor jouw cadeaubon? Om zo de verkoop van je producten te stimuleren? Wij kunnen jouw cadeaubon in ons assortiment opnemen! En dat is handig, want cadeaubon.nl is de grootste aanbieder van cadeaubonnen in Nederland.
Jouw cadeaubon op cadeaubon.nl

Jouw cadeaukaart op het grootste platform van Nederland!

Wie aan een cadeaubon denkt, komt door onze landelijke reclamecampagnes én ons grote aanbod, altijd uit op cadeaubon.nl. We verkopen er niet alleen onze eigen cadeaubonnen, maar zijn ook wederverkoper van tientallen cadeaubonnen van derden. Ook jouw product, merk of belevenis kan in ons assortiment opgenomen worden, zodat het kan groeien en jij er de vruchten van plukt.

Over cadeaubon.nl zakelijk

Hoe werkt cadeaubon.nl?

Alle cadeaubonnen op cadeaubon.nl worden uitgegeven door Intersolve of TCS voor een veilige administratie een financiële afhandeling. Is jouw cadeaubon ook bij een van deze partijen ondergebracht of wil je jouw cadeaubon hier ook onderbrengen, dan kunnen zij cadeaubon.nl opvoeren als verkoopkanaal.

Is je cadeaubon gekoppeld?

Is je cadeaubon gekoppeld?

Dan ontvangen wij een startvoorraad van lege cadeaukaarten. Op basis van de koppeling met een van deze partijen kunnen we nu de lege cadeaukaarten activeren of blokkeren als de zending bijvoorbeeld is kwijtgeraakt. Heb je alleen een digitale cadeaukaart of een e-voucher? Ook die kunnen we aanbieden na deze koppeling.

Je hoeft zelf niets te doen, want wij zorgen er als wederverkoper voor dat jouw cadeaubon goed onder de aandacht wordt gebracht op cadeaubon.nl. En als er een cadeaubon van jouw product, merk of beleving verkocht is, dan zorgen wij dat deze cadeaubon met de juiste waarde per post verzonden wordt. Worden ze op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dan verzenden we nog dezelfde dag.

Meer waarde toevoegen?

Meer waarde toevoegen?

Naast de mogelijkheid om je eigen cadeaukaart via ons te verzenden, is het ook mogelijk je cadeaukaart toe te voegen als inwisseloptie van onze Keuze Cadeaukaart. Een Keuze Cadeaukaart kan bij ons voor meer dan 200 verschillende cadeaukaartenworden ingewisseld en is hierdoor een geliefde cadeaubon om te kopen én te geven. Bied je jouw cadeaukaart ook aan als inwisseloptie, dan is de kans nog groter dat men uiteindelijk kiest voor jouw cadeaukaart.

Wil je meer weten? Heb je vragen of wil je jouw cadeaubon in ons aanbod op laten nemen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!