Left

Kerstgeschenken

Voor veel zakelijke klanten is de decembermaand dé periode dat ze (voor veel verschillende mensen) geschenken nodig hebben. Zoekt u nog een leuk kerstcadeau voor uw werknemers? Wilt u uw relaties, vrijwilligers of klanten bedanken voor het mooie jaar? Zoekt u een incentive voor bij uw kerstactie? Met een cadeaubon zit u altijd goed!

Voordelen van een cadeaubon als kerstgeschenk:
✔  U weet zeker dat iemand blij wordt van uw cadeau.
✔  U kunt voor veel mensen tegelijk een cadeau shoppen.
✔  U kunt een persoonlijke kerst- of nieuwjaarswens toevoegen.
✔  U heeft meer tijd over voor andere werkzaamheden in de drukke periode.
✔  U betaalt geen BTW over uw cadeau

Yes
Left

Kerst Keuze Cadeau

Cadeaukaart met het grootste aanbod!

Geef deze kerstdagen een Kerst Keuze Cadeau. Dit is een totaalconcept waarbij u iemand alle vrijheid geeft. De ontvanger ruilt de Kerst Keuze Cadeaukaart om voor zijn of haar favoriete cadeaubon. Deze kan elk natuurlijk weer aan van alles besteed worden. De ontvanger kan onder andere kiezen voor een Saunabon, Douglas Giftcard, Bol.com Cadeaukaart en nog veel meer (zie onder). Als u dit jaar een Kerst Keuze Cadeau geeft, kunt u dus onmogelijk de plank mis slaan.

Left

Met feestelijke kerstverpakkingen

Breng iemand meteen in de kerststemming! U kunt uw cadeaubon personaliseren door deze in te laten pakken in één van onze feestelijke verpakkingen. Een persoonlijke boodschap met de beste wensen maakt het geheel compleet! Ga nu naar het cadeaubonnenoverzicht om te bestellen.