Maak je Keuze Cadeaukaart compleet!

giftbox

TUBES

De TUBES zijn een ideaal geschenk als relatiegeschenk. De TUBES zijn verpakt per 2 in een luxe, elegante cadeaubox. TUBES zijn originele, zakelijke en luxe relatiegeschenken waarbij een keuze gemaakt kan worden uit 2 heerlijke theesoorten, 2 verrukkelijke wijnen of 2 soorten olijfolie. Daarnaast is het een erg luxe geheel waardoor de TUBES zeker in de smaak zullen vallen!

tube
TUBES – Thee

Bij de thee variant van de TUBES vind je twee heerlijke soorten theemelanges. Je vindt hier de Just Jasmine met groene thee en jasmijnbladeren en de Red Romance met rooibos, framboos, vanille en roos. Een perfect geschenk voor liefhebbers van thee.

tube
TUBES – Olijfolie

De olijfolie TUBES zijn een echte aanrader! Hier vind je namelijk 2 soorten olijfolies. De Black Gold met natuurlijk truffelextract geeft een heerlijk tintje aan maaltijden. De Sicilian Mafia met oregano en Parmezaanse kaas geeft nét wat extra smaak aan de maaltijd. De olijfolie TUBES zijn dan ook een perfect geschenk voor mensen die van lekker eten houden!

tube
TUBES – Wijn

Op zakelijk gebied zijn de wijn TUBES misschien wel het meest geschikt als relatiegeschenk. Bij deze TUBES vind je twee heerlijke wijnen van Domaine de Rombeau. Een intense rode wijn en een heerlijke frisse witte wijn. Met dit geschenk geef je twee heerlijke glazen wijn weg!

bags

Geschenktasjes

Bij ons vind je een groot en divers aanbod van cadeauboxen en cadeauenveloppen. Hiernaast is het natuurlijk erg leuk om je cadeau nóg meer aan te kleden! Sinds kort is het ook mogelijk om leuke geschenktasjes bij de cadeaukaarten te bestellen. Deze geschenktasjes maken het geven van de cadeaukaart(en) nèt wat leuker! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of ben je benieuwd welke tasjes wij allemaal kunnen aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Eén van onze experts op het gebied van relatiegeschenken helpt je graag verder!

cards

Bedrijfslogo drukken op passen

Wil je ook uw eigen bedrijfslogo / afbeelding op de cadeaukaart laten drukken? Zo geef je net dat originele tintje mee aan het cadeau en zal de ontvanger niet snel vergeten waar het cadeau vandaan komt! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en één van onze grafische ontwerpers zal je een paar mooie voorbeelden opsturen!

sleeves

Sleeves

Naast het personaliseren van cadeaukaarten kunnen wij je cadeau nóg persoonlijker maken! Bij ons kun je namelijk de zogeheten Sleeves laten ontwikkelen. Dit zijn omslagvellen die je om het doosje van de cadeaukaart kunt laten plaatsen. De sleeves zijn volledig te personaliseren met bedrijfslogo of afbeelding! Neem vrijblijvend contact met één van onze experts op voor de mogelijkheden.

Offerte binnen een uur!

Op deze pagina kan je een offerte op maat aanvragen voor jouw bedrijf of organisatie. Je krijgt binnen een uur een passende offerte! Je kunt ons bereiken op maandag tot en met vrijdag tussen 09:30 – 12:30 & 13:00 – 17:00 op 020-261 28 78.

offerte aanvragen

Betaal achteraf via factuur

Je kunt je zakelijke bestelling eenvoudig plaatsen via onze bestelpagina. Hierbij krijg je de mogelijkheid om via iDeal, Payconiq, creditcard of achteraf via een factuur te betalen. Ga nu naar alle cadeaubonnen om een keuze te maken en te bestellen.

bekijk assortiment

Left
Cadeautjes

Kerstgeschenken

Voor veel zakelijke klanten is de decembermaand dé periode dat ze (voor veel verschillende mensen) geschenken nodig hebben. Zoek je nog een leuk kerstcadeau voor je werknemers? Wil je jouw relaties, vrijwilligers of klanten bedanken voor het mooie jaar? Zoek je een incentive voor bij je kerstactie? Met een cadeaubon zit je altijd goed!

Voordelen van een cadeaubon als kerstgeschenk:
✔  Je weet zeker dat iemand blij wordt van jouw cadeau.
✔  Je kunt voor veel mensen tegelijk een cadeau shoppen.
✔  Je kunt een persoonlijke kerst- of nieuwjaarswens toevoegen.
✔  Je heeft meer tijd over voor andere werkzaamheden in de drukke periode.
✔  Je betaalt geen BTW over je cadeau

Yes
Left

Kerst Keuze Cadeau

Cadeaukaart met het grootste aanbod!

Geef deze kerstdagen een Kerst Keuze Cadeau. Dit is een totaalconcept waarbij je iemand alle vrijheid geeft. De ontvanger ruilt de Kerst Keuze Cadeaukaart om voor zijn of haar favoriete cadeaubon. Deze kan elk natuurlijk weer aan van alles besteed worden. De ontvanger kan onder andere kiezen voor een Saunabon, de Bijenkorf Cadeaukaart, Douglas Giftcard, Wehkamp Cadeaukaart en nog vele andere populaire cadeaubonnen. Als je dit jaar een Kerst Keuze Cadeau geeft, kun je dus onmogelijk de plank mis slaan.

Cadeaukaart opties - logo overzicht
Left

Met feestelijke kerstverpakkingen

Breng iemand meteen in de kerststemming! Je kunt je cadeaubon personaliseren door deze in te laten pakken in één van onze feestelijke verpakkingen. Een persoonlijke boodschap met de beste wensen maakt het geheel compleet! Ga nu naar het cadeaubonnenoverzicht om te bestellen.