Home

Zakelijke luxe cadeaupakketten

Voor wie het geven van een cadeaubon aan zakenrelaties, klanten, leveranciers of werknemers niet persoonlijk genoeg vindt, hebben we bij cadeaubon.nl de zakelijke luxe cadeaupakketten bedacht. Een combinatie van een cadeaubon naar keuze - uit ons assortiment van 200+ cadeaubonnen - met een zakelijk luxe cadeaupakket met daarin drank, chocolade of kaas. Een feestelijk pakket dat we natuurlijk ook voor je kunnen personaliseren en uiteraard voor je bezorgen. Wil je meer weten over alle luxe cadeaupakketten met een cadeaubon naar keuze of wil je direct een offerte? Neem dan snel contact met ons op!
Zakelijke luxe cadeaupakketten
Cadeaupakket Borrel

Cadeaupakket Borrel

De één houdt van wijn of is gek op cocktails en de ander gaat liever voor een alcoholvrije optie. Daarom kies je bij ons uit rode en witte wijn, gin & tonic, prosecco of een non-alcoholische mousserende chardonnay. Voeg daar één van de 200+ cadeaubonnen uit ons assortiment aan toe en bepaal welke waarde deze cadeaubon mag hebben. Wil je de cadeaubon personaliseren met een bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap toevoegen? Informeer bij ons naar alle mogelijkheden!

Cadeaupakket Tony's Chocolonely

Cadeaupakket Tony's Chocolonely

Wie maak je nu niet blij met de lekkere én eerlijke chocolade van Tony's Chocolonely? De onweerstaanbare smaken puur, melk of karamel zeezout zijn om je vingers bij af te likken zo lekker. We verpakken de Tony's Chocolonely chocoladereep naar keuze samen met de gewenste cadeaukaart en verpakken deze voor je in een luxe cadeaupakket. Wil je het extra persoonlijk maken? Voeg dan een kaartje met een boodschap toe. Alle cadeaukaarten op een rijtje? Laat ons je informeren!

Cadeaupakket Say Cheese Today

Cadeaupakket Say Cheese Today

Ga voor hartig met dit zakelijke luxe cadeaupakket met kaas! De Noord-Hollandse kaas, vers van de boerderij, is verkrijgbaar in verschillende smaken van naturel en truffel tot fenegriek en pesto! Combineer deze kaas met één van de 200+ cadeaubonnen uit ons assortiment, zoals de Keuze Cadeaukaart, Diner Cadeau of Lees! Cadeau en personaliseer deze met je bedrijfslogo en een persoonlijke boodschap. Zo geef je wel een heel feestelijk cadeau! Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Onze accountmanagers informeren je graag!

Vraag een offerte aan

Ontvang een offerte op maat binnen een uur