Cadeaubonnen inleveren bij de Intratuin

19 februari 2024

Bij Intratuin kun je makkelijk betalen met bijvoorbeeld een VVV Cadeaukaart. In de fysieke winkels laat je je cadeaukaart(en) scannen bij de kassa. In de webshop kun je bij het afrekenen kiezen voor ‘VVV Cadeaukaart’. Is de waarde van jouw bestelling hoger dan het bedrag op de kaart? Dan kun je de rest afrekenen met een andere betaalmethode.

Bij Intratuin kun je verschillende cadeaubonnen inleveren. We vertellen je in deze blog welke cadeaubonnen Intratuin accepteert, zodat jij precies weet welke cadeaubonnen je kunt geven en/of vragen om huis en tuin tot bloei te laten komen.

Welke cadeaubonnen accepteert Intratuin?

Vraag jij je af welke cadeaubonnen Intratuin accepteert? Bijvoorbeeld omdat je nog een cadeaubon hebt liggen, of omdat je binnenkort jarig bent en cadeaubonnen wil vragen die je kunt inleveren bij Intratuin? Het tuincentrum accepteert in alle winkels, horecagelegenheden en online de VVV Cadeaukaart en de Intratuin Cadeaukaarten.

Daarnaast kun je in de meeste filialen van het tuincentrum ook terecht met de Nationale Tuinbon, Huisdieren Cadeaubon, Nationale Bloemenbon, Fleurop Bloemenbon en Irischeque (papieren VVV bon).

Hoeveel cadeaubonnen kun je inleveren bij Intratuin?

Meerdere Intratuin cadeaubonnen inleveren is – zowel in de fysieke winkels als online – geen enkel probleem. Dat komt goed uit, want nu kun je niet alleen alles kopen wat jij nodig hebt om je planten te beschermen tegen de vorst, maar ook alle spullen om je tuin voor te bereiden op de lente en zomer.

Het aantal cadeaubonnen dat je meeneemt om te winkelen bij Intratuin hoeft dus niet binnen de (bloem)perken te blijven. Kijk voor je naar het tuincentrum gaat nog even in je kastjes en lader of je nog Intratuin cadeaubonnen - of andere cadeaukaarten die Intratuin accepteert - hebt liggen. 

Het maakt niet uit of je dezelfde soort of verschillende cadeaubonnen inlevert bij de kassa: bij Intratuin mag je verschillende cadeaukaarten combineren.

Liever online shoppen in de Intratuin webshop? Ook online mag je meerdere cadeaubonnen inleveren. Deze cadeaubonnen moeten – in tegenstelling tot in de fysieke winkel – wel van dezelfde soort zijn. Let op: vanwege de nieuwe Europese regelgeving kun je in een webwinkel per transactie met je VVV cadeaukaart nog maximaal 50 euro besteden.