Gezonde cadeaus voor mensen met een healthy lifestyle

14 februari 2024

Een goede gezondheid is iets dat je iedereen toewenst, maar helaas niet iets dat je zomaar cadeau kan geven. Toch zijn er genoeg dingen die je iemand kan schenken, die bijdragen aan een betere weerstand, een goede conditie en (ook niet onbelangrijk) een positieve instelling. Een gezond cadeau dus! Maar hoe ziet zo’n gezond cadeau er precies uit?

Bij Cadeaubon.nl hebben wij een aantal goede cadeautips. Geen hele voedselpakketten of meal preps, maar iets dat gezond is, door de brievenbus past en als cadeau nog genoeg keuzevrijheid overlaat aan de ontvanger. Lees snel verder en laat je inspireren voor een gezond (brievenbus) cadeau dat je eenvoudig bestelt en snel in huis hebt!

Gezond cadeaupakket voor de startende- of ervaren sporters

Of je nu op zoek bent naar gezonde cadeaus voor de startende of ervaren sporters, met de Sportieve Cadeaubon van SPORT&FIT Cadeau geef je altijd het juiste geschenk. Deze cadeaubon geeft de ontvanger de vrijheid om te kiezen uit alle denkbare sportartikelen zoals sportkleding, sportschoenen, tennisrackets, hockeysticks, voetballen, hartslagmeters en meer.

De cadeaubon is besteden bij onder andere Run2Day, Plutosport, All American Sports en Wintersport Store. Wat de ontvanger ook nodig heeft voor het behalen van de gewenste doelen, dit cadeau draagt daar absoluut aan bij.

Wil je een gezond pakket samenstellen en cadeau geven? Geef de SPORT&FIT Cadeau dan bijvoorbeeld in combinatie met een aantal belangrijke sportartikelen zoals een bidon of een handdoek. Of maak het pakket compleet door het toevoegen van gezonde voedingsproducten of supplementen.

Zeker voor de startende sporter zijn deze items alvast een stap in de goede richting. De verdere benodigheden kan hij of zij zelf uitkiezen met de cadeaubon.

Cadeautips voor gezonde foodlovers

Ben je niet perse op zoek naar gezonde cadeaus voor fanatieke sporters, maar meer voor gezonde foodlovers? Dan is een goed kookboek voor het maken van gezonde gerechten uiteraard een aanrader.

Vind je dat een te standaard cadeau? Kijk dan eens bij Holland & Barrett. Hier vind je gegarandeerd alleen maar goede en gezonde cadeaus. Deze bekende winkelketen is een van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding.

Weet je niet precies welke gezonde cadeaus je bij Holland & Barrett moet kopen voor iemand? Ga dan voor de Holland & Barret Cadeaubon en laat een gezonde foodlover zelf iets uitzoeken.

Er zijn natuurlijk allerlei handige hulpmiddelen voor in de keuken die kunnen helpen om snel heerlijke en gezonde maaltijden te bereiden. De winkel Dille & Kamille is een perfecte plek om inspiratie op te doen op dit gebied.

Je kan hier terecht voor de meest originele recepten en ingrediënten zoals kruiden, sauzen, pasta’s, dressings en andere heerlijke smaakmakers.

Ook is Dille & Kamille dé plek voor keukengerei,keukentextiel, servies en nog veel meer handige benodigdheden op gebied van koken en bakken. Schenk een gezonde foodlover een Dille & Kamille Cadeaukaart en je zit gebakken!

Kies het beste gezonde cadeau voor hem of haar

Voor iedereen betekent ‘een gezond cadeau’ uiteraard iets anders. Een gezond cadeau voor een vrouw is vaak gericht op andere dingen dan een gezond cadeau voor een man. Maar voor wie je ook een gezond cadeau zoekt, met verse, biologische producten, doe je iedereen een plezier.
En laat dat nu exact hetgeen zijn waar Ekoplaza om bekend staat.

Verras iemand met een middagje shoppen bij deze 100% biologische supermarktketen en schenk de Ekoplaza Cadeaukaart. Of je op zoekt bent naar een gezond cadeau voor een man (keukenprins) of een gezond cadeau voor een vrouw (keukenprinses), bij Ekoplaza vinden zij alles om binnen de kortste keren een heerlijke, gezonde maaltijd op tafel te toveren!

Eerste Hulp Bij Gezonde Cadeaus (EHBGC) tijdens de feestdagen

De feestdagen staan niet alleen bekend om gezelligheid met familie en cadeaus, maar vooral ook om al het lekkere eten.Tijdens Sinterklaas mag een chocoladeletter uiteraard niet ontbreken. Kerst zou kerst niet zijn, zonder een uitgebreid 5-gangen diner. En oud en nieuw is niet compleet zonder een oliebol. Lekker? Zeker! Gezond? Iets minder.

Dat geeft natuurlijk niet, maar om te zorgen voor een beetje balans kijken we eens naar gezonde cadeaus voor de feestdagen. 
Op gebied van voeding, sport, ontspanning en persoonlijke verzorging zijn er genoeg cadeaus te bedenken die bij kunnen dragen aan een gezonde levensstijl.


Denk bijvoorbeeld aan:
       - Een nieuwe sportoutfit
       - Een dagje naar de spa
       - Een herstellende massage
       - Een goed boek
       - Een kookworkshop over gezond eten

Natuurlijk willen we lekker pepernoten eten met Sinterklaas, maar verras iemand op pakjesavond dan eens (ter compensatie) met een gezond Sinterklaas cadeau. Ga bijvoorbeeld voor de Sportief Keuze Cadeaukaart of de Vitaminestore Giftcard.

Het mooie van een cadeaukaart is dat het geven van een gezond cadeau ook niet zo duur hoeft te zijn, aangezien je als gever zelf de waarde van de cadeaukaart bepaalt. Zo zijn de meeste cadeaukaarten binnen ons assortiment al vanaf 10 euro te bestellen.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een gezond cadeau voor 15 euro? Geen probleem! Kies je favoriete gezonde cadeau(bon) uit en bepaal zelf de waarde.


Bij Cadeaubon.nl zorgen we er wel voor dat je voor elke prijs een gezond cadeau kan krijgen!