Nationale Tuinbon

Nationale Tuinbon

  • Te besteden bij 125+ tuincentra in Nederland

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Online en in de winkels te besteden

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen met de

keuze cadeaubon

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

De Nationale Tuinbon is het groenste cadeau van Nederland. Hiermee koop je alles voor je tuin, terras of balkon! De ontvanger heeft dus veel vrijheid om het perfecte tuincadeau uit te zoeken. Deze cadeaubon is te besteden bij meer dan 125 zelfstandige tuincentra en bij deelnemende vestigingen van GroenRijk, Intratuin, Life & Garden, Ranzijn Tuin en Dier & Tuinland. Dus of je nou een bloempot of een vogelhuisje nodig hebt. Een picknicktafel of een zak grind. Met de Nationale Tuinbon komt het goed! Bestel nu vanaf €10,-.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 3 jaar na uitgifte, zowel bij fysieke winkels als online.

Veelgestelde vragen

Waar is de Nationale Tuinbon te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Nationale Tuinbon. Je bepaalt zelf het bedrag, kiest vervolgens optioneel een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Hoe werkt de Nationale Tuinbon?

Je wisselt de Nationale Tuinbon in bij één van de aangesloten tuincentra. Dit kan zowel in de winkel als online. Bij online aankopen betaal je met de cadeaukaart door de cijfercode op de kaart in te voeren als er om een vouchercode wordt gevraagd. Het volledige bedrag dat op de giftcard staat, hoeft niet in één keer uitgegeven te worden.

Waar is de Nationale Tuinbon te besteden?

De Nationale Tuinbon kan bij één van de ruim 125 aangesloten, zelfstandige tuincentra worden besteed. Deze tuincentra zitten verspreid door heel Nederland. Kijk snel bij welk tuincentrum je terecht kan bij jou in de buurt.

Hoe lang is de Nationale Tuinbon geldig?

De Nationale Tuinbon is geldig tot 3 jaar na uitgifte. Binnen die periode is het saldo te besteden bij een van de aangesloten tuinwinkels, zowel on- als offline.

Hoeveel saldo staat er op mijn Nationale Tuinbon?

Benieuwd naar het saldo op je Nationale Tuinbon? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo check op de website van de Nationale Tuinbon.

Wat is de Nationale Tuinbon?

De Nationale Tuinbon is een cadeaukaart waarmee je alles kunt kopen voor in de tuin of op het terras/balkon. Dit is dus een heel origineel cadeau! Ken je iemand die dol is op tuinieren? Of kan de tuin van je buurman wel een make-over gebruiken? Dan kun je met deze cadeaubon de plank niet mis slaan. Van bloemen en planten tot diverse grondsoorten. Van diervoeding tot tuinmeubelen. De buitenruimte staat er weer tiptop bij! Om ervoor te zorgen dat de tuin mooi blijft, kan men kiezen uit het uitgebreide assortiment van het tuinonderhoud. De tuinbon is bij meer dan 125 tuincentra in Nederland te besteden. Dit zijn zowel zelfstandige tuincentra als bekende ketens zoals GroenRijk en Intratuin. Zo zit er dus altijd wel een locatie in de buurt!

Hoe werkt de Nationale Tuinbon?

Als gever kun je de Tuinbon heel eenvoudig online bestellen op cadeaubon.nl. Daarbij bepaal je zelf het saldo, met elke waarde tussen €10,- en €150,-. Wil je echt een feestje maken van jouw cadeau? Voeg dan direct een persoonlijke boodschap, vrolijke verpakking of fles wijn toe aan je bestelling. Wij zorgen er voor dat het geheel er mooi uit komt te zien! Afrekenen doe je veilig en snel met iDeal of creditcard. Bestel je de Nationale Tuinbon namens een bedrijf? Dan is het ook mogelijk om je rekening achteraf via een factuur te betalen. Op werkdagen voor 17:00 besteld, is dezelfde dag verstuurd. Bestel dus nu het groenste cadeau van Nederland.