De leukste saunabonnen op een rij!

08 december 2023

Stel je even voor; je staat aan het begin van een koude, donkere winter en bent op zoek naar wat warmte en ontspanning dicht bij huis. Wat is dan de uitgelezen plek om naartoe te gaan? Juist, een heerlijke sauna of wellness! Hier krijg je het gevoel alsof je je even in een warm land bevindt en kom je helemaal tot rust. Het ideale cadeau voor iedereen die ernaar verlangt om even goed op te warmen. Vandaar dat wij deze blog dan ook wijden aan alle heerlijke saunabonnen die ons assortiment te bieden heeft. Lees snel verder voor alle cadeautips!

Waarom saunabonnen de perfecte cadeaus zijn
De top 5 beste saunabonnen
Vind de leukste saunabonnen en meer bij cadeaubon.nl

Waarom saunabonnen de perfecte cadeaus zijn

Iemand pure ontspanning en rust schenken is toch het mooiste cadeau dat je iemand kan geven? En dát is nou precies wat je iemand geeft met een van de saunabonnen of sauna vouchers uit ons assortiment. Een heerlijk ontspannen dag in een sauna of spa. Tijd voor jezelf om weer helemaal op te laden. Uiteraard verschillen de mogelijkheden wel iets per saunabon, vandaar dat wij onze beste saunabonnen voor je op een rijtje hebben gezet. Lees nu snel verder en kom alles te weten over deze top 5 van beste saunabonnen!

De top 5 beste saunabonnen

1. Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart

Van alle saunabonnen en sauna vouchers staat met stip op nummer 1 de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart. Waarom? Deze cadeaukaart is in te wisselen bij ruim 210  sauna’s en wellnesscentra’s in Nederland! Waar de ontvanger ook woont, er zit zeker een sauna in de buurt waar deze veelzijdige cadeaubon kan worden ingewisseld. Bestel nu de Sauna & Wellness Cadeaukaart en verras iemand met een heerlijke dag in een sauna naar keuze!

2. Thermen Cadeau

Thermen Cadeau is een van de sauna vouchers binnen ons assortiment en is alleen digitaal per e-mail te verkrijgen. De ontvanger wisselt Thermen Cadeau online in bij een van de vier aangesloten resorts: Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck en Thermen Bad Nieuweschans. De ontvanger bepaalt zelf waar hij of zij de cadeaukaart aan besteedt. Een entree, een beautyproduct óf een compleet arrangement, het is allemaal mogelijk!

3. Blue Wellness | Spa | Beauty Cadeaukaart

De Blue Cadeaukaart mag ook zeker niet ontbreken in deze top van saunabonnen. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger genieten van alle luxe die de verschillende BLUE locaties te bieden hebben. Zo kan de cadeaubon worden ingewisseld bij alle BLUE Wellnessresorts, BLUE Spa’s en BLUE Beautysalons. De ontvanger heeft vervolgens de keuze uit een ontspannen dagje wellness, een verzorgende gezichtsbehandeling, een heerlijke massage of een compleet wellness-arrangement inclusief overnachting en uitgebreid ontbijt. Bestel nu de Blue Cadeaukaart!

4. Wellness Giftcard

Ook de Wellness Giftcard hoort helemaal thuis in dit rijtje van beste saunabonnen. Met de Wellness Giftcard kan de ontvanger compleet tot rust komen en opladen in de mooiste wellnessresorts van Nederland en België, waaronder Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve, SpaPuur,, SpaWell, Hezemeer (BE) en Thermen Holiday. Ken jij iemand die wel toe is aan een dagje pure ontspanning? Trakteer hem of haar dan op de Wellness Giftcard!

5. Wellness & Beauty Cadeau

Last but not least in deze top 5 van saunabonnen en sauna vouchers; Wellness & Beauty Cadeau. Met deze cadeaubon heeft de ontvanger de keuze uit 550  verschillende arrangementen bij maar liefst 300 beautycentra en sauna’s in heel Nederland! Daarnaast is Wellness & Beauty Cadeau ook om te wisselen voor bijvoorbeeld een lekker parfum of een Rituals pakket. Gun iemand dit heerlijke geschenk en bestel Wellness & Beauty Cadeau!

Vind de leukste saunabonnen en meer bij cadeaubon.nl

Bij cadeaubon.nl bieden wij voor iedereen en voor elke gelegenheid de leukste cadeaubonnen. Dus ook voor de liefhebber van een dagje sauna & wellness slaag jij zonder twijfel. In onze webshop kan je particulier of zakelijk een cadeaubon bestellen. Je bepaalt zelf het gewenste bedrag op de cadeaukaart. Daarnaast kan je kiezen uit een fysieke cadeaukaart of een digitale cadeaukaart. Bestel je een fysieke cadeaukaart? Maak dan gebruik van onze personalisatiemogelijkheden en kies een feestelijke verpakking en/of voeg een persoonlijke boodschap toe. Als je op een werkdag vóór 17.00 uur bestelt, wordt jouw cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden. Liever je cadeaukaart direct ontvangen? Kies dan voor de digitale variant en ontvang deze onmiddellijk per e-mail.