Hét cadeau bij het afscheid van een collega

06 december 2023

Voor velen wellicht een herkenbare situatie; het afscheid van een collega nadert en de zoektocht naar een bijzonder cadeau kan beginnen. Het vinden van een cadeau voor een collega die weg gaat kan nog best lastig zijn. Zeker als je op zoek bent naar een geschenk dat genoeg recht doet aan de geleverde prestaties van de vertrekkende collega. Bij cadeaubon.nl hebben wij dat voorwerk alvast voor je gedaan. Met deze cadeautips weten wij zeker dat jouw collega gegarandeerd een bijzonder afscheid zal hebben!

Een veelzijdig cadeau voor een collega die weggaat
Waarom een cadeaubon een goed cadeau is voor een collega die afscheid neemt
Top 5 cadeaus bij afscheid collega
Vind goede afscheidscadeaus bij cadeaubon.nl

Een veelzijdig cadeau voor een collega die weggaat

Wat maakt nu precies een goed cadeau voor een collega die afscheid neemt? Naar onze mening is dat een geschenk dat zowel flexibel als persoonlijk is. Een bos bloemen of een flesje wijn zijn beide op zich prima opties, maar wellicht wil je toch iets verrassender uit de hoek komen. Een veelzijdig cadeau waarbij je de collega die afscheid neemt ook wat keuzevrijheid geeft bijvoorbeeld. Vandaar dat wij bij het afscheid nemen van een collega een cadeaubon aanraden als cadeau!

Waarom een cadeaubon een goed cadeau is voor een collega die afscheid neemt

Met een cadeaubon als cadeau voor een collega die weggaat, kan hij of zij nog alle kanten op! Houdt deze collega van lezen, geef je hem of haar bijvoorbeeld Lees! Cadeaukaart. Gaan de interesses meer uit naar mode? Dan is de Fashion Giftcard weer een ideale optie. Zo geef je dus altijd een geslaagd cadeau voor het afscheid van een collega. Voeg een persoonlijke boodschap aan de cadeaukaart toe en eventueel een mooi cadeaupakket en maak hiermee het afscheids cadeau voor je collega helemaal af!

Top 5 cadeaus bij afscheid collega

1. Bedankt Keuze Cadeaukaart

Een beter cadeau om een collega te bedanken bij zijn of haar afscheid bestaat er niet! De Bedankt Keuze Cadeaukaart zegt het eigenlijk al allemaal. Naast de toepasselijke naam maken de vele mogelijkheden de Bedankt Keuze Cadeaukaart tot een perfect cadeau bij het afscheid van een collega. Met deze veelzijdige cadeaukaart geef je jouw collega de volledige vrijheid om zelf iets uit te zoeken. Hij of zij wisselt deze cadeaubon namelijk in voor een cadeaubon naar keuze, binnen het assortiment. Zo behoren cadeaubonnen van populaire merken als Douglas, Zalando, Coolblue, Sauna & Wellness en Hotel Giftcard tot de vele inwisselopties. Als jij binnenkort afscheid neemt van een collega zit je met dit cadeau gegarandeerd goed!

2. Diner Cadeau

Er gaat niets boven een feestelijk diner als cadeau voor het afscheid van een collega. Met Diner Cadeau bepaalt de ontvanger zelf waar hij of zij wil genieten van een heerlijke maaltijd. Deze cadeaukaart is te besteden bij maar liefst 3250 restaurants door heel Nederland. Of de voorkeur nu uitgaat naar een lunch, borrel of diner, met Diner Cadeau geef je jouw collega een culinair afscheid cadeau!

3. Rituals Cadeaubon

Bij het afscheid nemen van een collega is de Rituals Cadeaubon altijd een zeer geslaagd cadeau! Zowel mannen als vrouwen kunnen bij Rituals goed terecht voor alles op gebied van de beste verzorgingsproducten en de lekkerste home & body geuren. Ben jij nog op zoek naar een goed cadeau bij het vertrek van een collega? De Rituals Cadeaubon is dan zeker een aanrader!

4. Huis & Tuin Cadeau

Als je binnenkort afscheid gaat nemen van een collega die gek is op klussen, tuinieren of inrichten, verras hem of haar dan met Huis & Tuin Cadeau! Je collega kan met deze cadeaubon terecht bij meer dan 2500 woonwinkels en tuincentra in Nederland, zoals onder andere Hornbach, Riviera Maison, Blokker en online warenhuis Wehkamp. Huis & Tuin Cadeau is dus hét cadeau voor bij het vertrek van een collega die graag de handen uit de mouwen steekt!

5. Winkelcheque

De Winkelcheque is zeker een leuk cadeau als je afscheid neemt van een collega die dol is op winkelen! Deze flexibele cadeaubon wordt door hem of haar ingewisseld bij duizenden verschillende winkels en webshops. Onder andere Etos, Gall & Gall, Ideal of Sweden, Holland & Barret, Zalando, Hunkemöller, ICI Paris XL, Only for Men, Wehkamp, The Little Green Bag en Coolblue behoren tot de vele opties. De Winkelcheque is absoluut een heel geschikt cadeau om het afscheid van jouw collega extra bijzonder te maken!

Vind goede afscheidscadeaus bij cadeaubon.nl

Bij cadeaubon.nl bieden wij voor iedereen en voor elke gelegenheid de leukste cadeaubonnen. Dus ook voor het afscheid van je collega! In onze webshop kan je particulier of zakelijk een cadeaubon bestellen. Je bepaalt zelf het gewenste bedrag op de cadeaukaart. Daarnaast kan je kiezen uit een fysieke cadeaukaart of een digitale cadeaukaart. Bestel je een fysieke cadeaukaart? Maak dan gebruik van onze personalisatiemogelijkheden en kies een feestelijke verpakking en/of voeg een persoonlijke boodschap toe. Als je op een werkdag vóór 17.00 uur bestelt, wordt jouw cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden. Liever je cadeaukaart direct ontvangen? Kies dan voor de digitale variant en ontvang deze onmiddellijk per e-mail.