Giftcard kopen – Spek de digitale portemonnee

25 juni 2019

De giftcard wordt steeds populairder in de cadeaukaartenwereld. Een giftcard is een tegoed dat wordt bijgeschreven aan de digitale portemonnee van een bepaalde dienst, zoals Spotify. Omdat veel mensen tegenwoordig gebruik maken van deze online ‘diensten’, is zo’n giftcard altijd handig. Lees hier meer over de bekendste giftcards van dit moment.

1. Google Play

Je kunt wel stellen dat echt íedereen tegenwoordig een smartphone heeft. Dat betekent dat ook iedereen dus gebruik maakt van Google Play of de App Store & iTunes. Met een giftcard voor deze stores kun je echt ontzettend veel doen. Zo kun je gaan voor een sportapp om echt eens in shape te komen. Of een spelletje die je dochter altijd al wilde hebben. Bovendien kun je niet alleen apps kopen, maar ook muziek, films en boeken. Kortom, met dit cadeau kun je echt onmogelijk de plank mis slaan.

Google Play

2. Steam

Ben je zelf een fanatieke gamer? Dan hoeven we je niet uit te leggen wat een Steam giftcard is. Maar voor de leken onder ons gaan we er toch even op in. Steam is het grootste online platform voor games van dit moment. Je kunt hier terecht voor alle games, software, hardware en films die je maar nodig hebt. Voor PC, Mac en Linux. De Steam giftcard is eigenlijk een tegoed dat wordt toegevoegd aan de Steam portemonnee. Zo heeft de ontvanger alle vrijheid om zelf een game te kiezen! Ideaal voor je neefje of die gameverslaafde vriend.  

Steam

3. Playstation en Nintendo

Steam is niet het enige gameplatform met een eigen giftcard. Je kunt ook bijdragen aan de portemonnee van de Playstation- of Nintendogebruiker! Alle mogelijke games, voor alle consoles zijn beschikbaar. Zo weet je zeker dat je niet de vierde persoon bent die met de nieuwste SuperMario game aan komt zetten op het verjaardagspartijtje. Een veilige keuze dus.

Playstation en Nintendo

4. Spotify

Alleen mensen die de laatste jaren onder een steen hebben geleefd, zijn niet bekend met de voordelen van Spotify. Onbeperkt muziek luisteren, toegang tot miljoenen nummers, leuke persoonlijke suggesties… Noem maar op! Spotify is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De gratis versie is al fijn, maar met Premium heb je geen advertenties en kun je muziek downloaden en muziek op je mobiel luisteren. Wil je iemand verrassen met een tijdelijk Spotify Premium account? Geef dan de Spotify Giftcard.

Spotify