Interieur en designliefhebbers opgelet!

13 november 2022

Waar een klein land groot in kan zijn…...
Dit wordt regelmatig met (terechte) trots gezegd over ons kleine kikkerlandje. Ook nu is deze zin wederom van toepassing, want de Dutch Design Week staat voor de deur! Dit is het grootste designevenement van Noord-Europa en wordt georganiseerd in ons eigen Eindhoven! Tijdens deze week wordt het werk gepresenteerd van ruim 2600 ontwerpers uit allerlei verschillende landen. 
Het bezoeken van de verschillende tentoonstellingen tijdens dit evenement kan heel inspirerend zijn. Je krijgt wellicht meteen zin om zelf thuis aan de slag te gaan en het interieur eens een goede make-over te geven! Zeker nu de dagen korter worden en we weer meer binnenshuis zullen vertoeven, is het nu wel de perfecte tijd om het thuis zo aangenaam mogelijk te maken. Bij cadeaubon.nl hebben wij dé cadeautip op het gebied van wonen en interieur. Verras iemand met een cadeaubon waarmee hij of zij zélf wat moois kan uitzoeken voor in of om het huis. Juist nu zal zo’n cadeau in hele goede aarde vallen! De regenachtige herfstdagen zijn er bij uitstek geschikt voor om inspiratie op te doen in verschillende winkels of webshops, voor het ‘winterklaar’ maken van je huis. In een gezellig huis vliegen die donkere, winterse dagen toch net een stukje sneller voorbij. Voor je het weet is het weer lente!:)

Wij helpen je graag op weg en hebben hieronder een selectie gemaakt van cadeaubonnen waarmee de gelukkige ontvanger zijn of haar huis tot een paleisje kan omtoveren!

1. Vtwonen Cadeaukaart

Met de Vtwonen cadeaukaart maak je echt iedereen blij! Deze cadeaukaart kan worden besteed aan meubels, verlichting, vloerkleden, tegels, behang, woonaccessoires, keukengerei, de inrichting van je tuin of balkon en nog veel meer! Met de vtwonen cadeaukaart kan je op vtwonen.nl naar hartenlust shoppen. Ook kan je op de website terecht voor praktische informatie over verbouwen en kan je inspiratie opdoen op gebied van de nieuwste trends en stylingtips. De vtwonen cadeaukaart is een perfect cadeau voor iemand die bijna gaat verhuizen, of voor iemand die graag het interieur eens goed wil aanpakken!

2. Huis & Tuin Cadeau

Voor iedereen die echt de smaak te pakken heeft op gebied van een ‘home make-over’, is Huis & Tuin Cadeau  het ultieme geschenk! Of het nu gaat om inrichten, klussen of tuinieren, met deze cadeaukaart kan je echt alle kanten op. De gelukkige ontvanger kan terecht bij meer dan 2500 woonwinkels en tuincentra in Nederland. Onder andere Hornbach, Riviera Maison, Trendhopper en Blokker behoren tot de opties, maar  er kan bijvoorbeeld ook bij online warenhuis Wehkamp geshopt worden. Verras nu iemand met Huis & Tuin Cadeau!

3. Alles-in-1 Keuze cadeaukaart

De Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart van cadeaubon.nl is eigenlijk een perfect geschenk voor elke gelegenheid, maar komt uiteraard ook zeker goed van pas op gebied van wonen, interieur en klussen. De gelukkige ontvanger kan deze veelzijdige cadeaukaart verzilveren voor een cadeaubon naar keuze en heeft hierbij meer dan 200 verschillende opties! Tot de mogelijkheden behoren cadeaubonnen van o.a. Wehkamp, de Bijenkorf, HEMA, Vtwonen, Klus Cadeau en GAMMA. De ideale cadeaubon zit er gegarandeerd bij. Met de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart geef je dus altijd een geslaagd cadeau. Geven, kiezen klaar!

4. Dille & Kamille Cadeaukaart

Deze te gekke cadeaukaart draagt bij tot de look, feel én inrichting van de keuken of de woonkamer! Dille & Kamille is één van de populairste winkels op het gebied van cadeaus, keukenspullen en meer. Je vind hier een uitgebreid aanbod aan producten: van handige spullen voor in de keuken tot woonaccessoires, schrijfwaren, cadeautjes en meer. Dit maakt het mogelijk om allerhande spulletjes, hebbedingetjes en handige en leuke decoratie aan te kopen om het interieur een nieuwe look te geven. Van compacte, stijlvolle stapelbakken tot katoenen plaids, kruiden voor in de keuken en meer, er zijn haast geen grenzen aan het aanbod. 

5. fonQ Giftcard

FonQ is dé place to be voor stylingtips, inspiratie en vooral voor hulp bij de inrichting van je huis. Geef je de fonQ Giftcard cadeau, dan weet je zeker dat de gelukkige ontvanger alle begeleiding krijgt die hij of zij wil, bij het besteden van deze cadeaukaart. En dat de giftcard goed besteed kan worden bij fonQ, staat als een paal boven water! Het uitgebreide assortiment biedt oneindig veel keus als het gaat om meubels, verlichting, woonaccessoires, keukengerei, badkamerspulletjes, klusmaterialen en ga zo maar door. Met de fonQ Giftcard is het onmogelijk om niet te slagen bij deze luxe, online woonwinkel

Op zoek naar een andere cadeaukaart?

Ben je geïnspireerd geraakt door onze woon en interieur cadeautips, maar ben je toch op zoek naar een andere cadeaukaart? 
Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten!