Oneindig veel keuze uit de meest verrassende cadeauverpakkingen!

12 december 2023

Cadeaubon.nl staat bekend om het grote assortiment aan cadeaukaarten, iets waar we uiteraard erg trots op zijn. Maar in deze blog willen nu een keer de aandacht vestigen op alle speciale verpakkingen die we aanbieden. Een mooie verpakking, een luxe doosje of een cadeau envelop, maakt het geven van een cadeaukaart natuurlijk nog leuker en feestelijker. Naast onze gratis verpakkingen, kan je kiezen uit allerlei thema verpakkingen voor verschillende gelegenheden, luxe cadeauboxjes, feestdagen verpakkingen en meer! Ook is het mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Door al deze leuke extra’s maak je jouw cadeau helemaal compleet. Kom nu alles te weten over onze verpakkingen en kies jouw favoriet bij het bestellen van een cadeaukaart.

Thema verpakkingen voor verschillende gelegenheden

Na het kiezen van de gewenste cadeaukaart wordt er automatisch een gratis cadeau envelop toegevoegd aan je bestelling. Is jouw cadeau bestemd voor een speciale gelegenheid? Dan bieden wij een ruime keuze aan allerlei speciale thema verpakkingen voor verschillende gelegenheden. Of je iemand nu wil feliciteren voor een verjaardag, huwelijk, geboorte, of wil bedanken of beterschap wil wensen, wij hebben altijd de perfect passende cadeauverpakking!

Thema verpakkingen voor verschillende gelegenheden

Luxe cadeauboxjes

Wil je jouw cadeaukaart nóg luxer verpakken, kies dan voor één van de cadeauboxjes! De cadeauboxjes bieden we aan in verschillende prachtige ontwerpen en toveren elke cadeaukaart om tot een mooi cadeautje. Ook de cadeauboxjes bieden we aan in verschillende thema’s, zoals bijvoorbeeld ‘Verrassing’ en ‘Hiep Hiep Hoera’. Kies nu voor een cadeauboxje als verpakking en het overhandigen van een cadeaukaart wordt een waar feestje!

Luxe cadeauboxjes

Feestdagen verpakkingen

Voor de feestdagen hebben wij uiteraard ook verschillende, feestelijke verpakkingen. Speciaal voor Sinterklaas, kerst en Nieuwjaar hebben we de mooiste verpakkingen in ons assortiment. Zo kan je kiezen voor verschillende cadeau enveloppen of voor een cadeauboxje in feestdagen stijl. Kleed jouw cadeaukaart voor de feestdagen mooi aan met een van onze feestdagen verpakkingen. Zeker onder de kerstboom staat dat toch net even iets leuker!

Feestdagen verpakkingen

Extra inpakken

Als kers op de taart kan je je schitterend verpakte cadeaukaart ook extra laten inpakken in mooi cadeaupapier. We hebben verschillende kleuren en een chique gouden variant speciaal voor de feestdagen. Voeg een persoonlijke boodschap toe aan het geheel en het geven van een cadeaukaart is nog nooit zo bijzonder geweest!

Extra inpakken