Nieuw! Cadeaupakket Kneipp Shower Collection

08 januari 2024

De overheerlijke cadeaupakketten met chocolade en wijn, vlogen de afgelopen weken de deur uit en ook onze nieuwste aanwinsten, cadeaupakketten met bier, drop of thee vonden gretig aftrek tijdens de feestdagen. En zeg nou zelf, het geven van een cadeaukaart in combinatie met een prachtig cadeaupakket, maakt je geschenk uiteraard ook nog net iets feestelijker.
De feestdagen zijn dan misschien voorbij, maar wij wilden de feeststemming nog even behouden en besloten om nóg een mooi cadeaupakket aan ons assortiment toe te voegen. Dit keer hebben wij gekozen voor een heerlijk verzorgingspakket en presenteren wij jullie Cadeaupakket Kneipp Shower Collection!

Wat houdt het Cadeaupakket Kneipp Shower Collection precies in?

Cadeaupakket Kneipp bestaat uit vier Kneipp douche miniaturen met heerlijke geuren; Soft Skin, Relaxing, Balancing en Pure Harmony. De douchegel is ontwikkeld met etherische oliën, deze ondersteunen de natuurlijke beschermfunctie van de huid.
Dit cadeaupakket, in combinatie met een cadeaukaart, vormt een ideaal geschenk voor diverse gelegenheden. Bijvoorbeeld om iemand te bedanken of als afscheidscadeautje. Voeg aan dit feestelijke pakket nog een persoonlijk kaartje toe en jouw gepersonaliseerde cadeau wordt snel en eenvoudig bezorgd. Vanwege het kleine formaat van het pakketje, past het ook nog eens gemakkelijk door de brievenbus!

Hoe werkt het?

Ga naar Cadeaubon.nl, bekijk alle 200+ cadeaukaarten, kies jouw favoriet, bepaal de gewenste waarde en voeg bij verpakkingen het Cadeaupakket Kneipp Shower Collection toe!