Nu kan het weer!

De lockdown is voorbij! We kunnen ons weer vrijer bewegen en hebben de mogelijkheden om onze tijd wat gevarieerder doorbrengen dan alleen binnenshuis. Wat we tot nu toe wel hebben geleerd van het verleden, is dat deze situatie ook weer kan veranderen. Vandaar dat we het er nu maar even goed van moeten nemen! Laten we de komende tijd proberen om extra te genieten van alles wat we de afgelopen maanden hebben moeten missen. Uitgebreid uiteten, even ontspannen in de sauna, een avondje naar de bioscoop of naar het theater, of een dagje naar een dierentuin of pretpark, nu kan het allemaal weer! Ook kunnen we op deze manier de laatste twee, ietwat grijze, wintermaanden goed opfleuren met leuke activiteiten. Verras nu je geliefde, een familielid of een vriend met een uitstapje. Bij cadeaubon.nl hebben wij dé cadeautips voor de bestje uitjes! Hieronder hebben wij vier top cadeaubonnen voor je op een rijtje gezet.

Right
Diner Cadeau

1. Diner Cadeau

Onlangs verkozen tot Giftcard van het Jaar 2021/2022 in de categorie ‘Eten & Drinken’, Diner Cadeau! De populairste dinerbon van Nederland kunnen we nu weer extra goed besteden. Als we iets hebben gemist de afgelopen tijd, dan is het toch wel het genieten van een culinaire avond in een gezellig restaurant. Diner Cadeau is te besteden bij meer dan 3250 restaurants door het hele land! Er zit dus zeker een goed restaurant in de buurt om te gaan dineren, lunchen of borrelen. Diner Cadeau valt gegarandeerd bij iedereen in de smaak!
Bestel

Right
Sauna & Wellness Cadeaubon

2. Sauna & Wellness Cadeaubon

Heerlijk opwarmen in de sauna, genieten van een goede massage en van verschillende baden, ook dat is nu weer mogelijk! Vooral in de winter is zo’n dagje van pure ontspanning in een warme omgeving meer dan welkom. Verras daarom nu je geliefde, een vriendin of je moeder met de Sauna & Wellness Cadeaubon! Deze cadeaukaart is in te wisselen bij meer dan 165 sauna’s in Nederland. Bestel ‘m nu en ontspannen maar!
Bestel

Right
Nationale Bioscoopbon

3. Nationale Bioscoopbon

Een film kijken op het witte doek in de bioscoop, is toch wat specialer dan thuis op de bank. De bioscopen zijn weer open en alle goede blockbusters staan al een tijdje klaar om eindelijk gedraaid te kunnen worden. Geef nu de Nationale Bioscoopbon cadeau en het genieten van een gezellig bioscoopavondje kan beginnen! Deze cadeaubon is te besteden bij alle bioscopen en de meeste filmtheaters in Nederland.
Bestel
--> ook beschikbaar als digitale cadeaubon

Right
Efteling Giftcard

4. Efteling Giftcard

De Efteling bestaat dit jaar 70 jaar en gelukkig kan dit jubileum, nu dat alles weer open is, gevierd worden! Het bezoeken van de Efteling zal de komende tijd dus een extra bijzondere en feestelijke ervaring zijn. Bestel nu de Efteling Giftcard en laat de ontvanger genieten van de verschillende attracties en shows die het leukste pretpark van Nederland te bieden heeft!
Bestel

Right

Op zoek naar een andere cadeaukaart?
Ben je benieuwd naar onze andere cadeaubonnen waarmee je iemand een bijzondere dag of ervaring kan schenken? 
Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten! 

Zakelijke bestelling?
Wil je meer lezen over alle zakelijke mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte opvragen?
Kijk dan hier en ontvang een offerte op maat binnen een uur. Wij helpen je graag verder!