Erop Uit! De 3 beste cadeautips voor een dagje uit

01 juli 2021

We kunnen er eindelijk weer op uit! Hoe leuk is het om juist nu iemand te verrassen met een uitje?
Maar, nu hoor ik je denken, wat voor soort uitje dan?
De beperkingen van de afgelopen periode gaven sommigen op een bepaalde manier ook vrijheid, omdat er simpelweg minder opties waren om uit te kiezen. De vraag “wat ga ik vandaag eens doen”, was makkelijker te beantwoorden en zo voorkwam je de welbekende keuzestress ;). Maar nu wij wél weer volop mogelijkheden hebben om erop uit te gaan, is het natuurlijk ook erg belangrijk om hier goed van te genieten! Een avond naar het theater, een filmpje pakken, ronddwalen in een museum, een dagje naar een pretpark of een weekend weg.
Kan je door de bomen het bos al bijna niet meer zien? Dan hebben wij dé oplossing. Maak de keuze makkelijker door iemand te verrassen met een cadeaubon voor een specifiek uitje! Op deze manier inspireer je iemand voor het ondernemen van een bepaalde activiteit. Daarnaast kan je een bijzonder persoon in je leven ook een geweldige ervaring cadeau doen. En zeg nou zelf, uiteindelijk zijn het precies dit soort belevenissen die tellen en die je bijblijven!

Het team van cadeaubon.nl heeft de 3 beste cadeaubonnen uitgelicht waarmee jij iemand kan verrassen met een bijzonder uitje!

1. Podium Cadeaukaart

Deze bijzondere cadeaukaart is niet alleen een origineel geschenk voor de gelukkige ontvanger, maar is ook een steuntje in de rug voor de evenementen- en theaterbranche. Na zo’n lange periode zonder concerten, dans- en toneelvoorstellingen, is nú het moment aangebroken om de theaters en concertzalen weer volop te gaan bezoeken! Met deze cadeaubon kan de ontvanger kaartjes kopen voor allerlei soorten voorstellingen en concerten door het hele land. De Podium Cadeaukaart is 3 jaar geldig en er zijn meer dan 300 podia aangesloten. Voor iedereen zal er dus zeker een mooie voorstelling of een goed concert bij zitten die je niet mag missen!

2. Dagje Uit Cadeaukaart

Wil je een cadeau geven waarmee de ontvanger een iets bredere keuzemogelijkheid heeft uit verschillende soorten activiteiten, maar er sowieso wel lekker op uit kan? Dan is de Dagje Uit Cadeaukaart ideaal! In het diverse aanbod kan de gelukkige ontvanger kiezen uit attractieparken, dierentuinen, sportieve uitjes, musea, rondleidingen en nog veel meer. Er zijn maar liefst 40 locaties verspreid over heel Nederland en België, dus er zit altijd wel iets leuks in de buurt! Tot de opties behoren bijvoorbeeld Dolfinarium, Plopsaland, Beekse Bergen, Body Worlds, Burger's Zoo, Attractiepark Slagharen, Het Scheepvaartsmuseum en Luchtvaartmuseum Aviodrome. Er zit dus voor iedereen - jong en oud- een perfect uitje tussen. Met deze veelzijdige cadeaukaart geef je iemand  een onvergetelijke ervaring cadeau!

3. Reis Cadeau

Mocht je iemand een cadeau willen schenken waarmee hij of zij echt wat langer de hort op kan, dan is Reis Cadeau een perfecte optie! Met deze cadeaubon is het mogelijk om in binnen- en buitenland even ertussenuit te glippen. Reis Cadeau is te besteden bij hotels, vakantieparken, bungalows en vakantiehuizen in Nederland én daarnaast nog in 16 andere Europese landen! De gelukkige ontvanger kan deze cadeaukaart verzilveren bij de organisaties, zoals Landal GreenParks, Belvilla, Fletcher Hotels, GoMundo, GiftForYou, BoerenBed, Rent-a-Tent en Wonderbox. Of de voorkeur nu uitgaat naar een ontspannen zonvakantie, stedentrip, autovakantie of een last minute; het is allemaal mogelijk met Reis Cadeau!

Op zoek naar een ander soort cadeau of uitstapje?

Sluiten deze cadeaubonnen niet helemaal aan bij jouw interesses of ben je op zoek naar een ander soort cadeau of uitje? Bekijk dan hier het overzicht van al onze cadeaubonnen!