Zomergeluk

15 juni 2021

Iedereen heeft het er al weken over, het licht aan het einde van de tunnel!
Vroeg opstaan gaat makkelijker omdat het al licht is en ’s avonds is het nog tot in de late uurtjes zeer aangenaam om buiten te vertoeven tot de zon ondergaat. Het kwik komt eindelijk, na veel geduld te hebben gehad;), geregeld boven de 20 graden uit. Zo worden wij langzaam opgewarmd voor het moment waar de meeste mensen elk jaar reikhalzend naar uit kijken: de zomer!
Na een, zowel letterlijk als figuurlijk, donker jaar, kunnen wij ons nu eindelijk verheugen op alles wat weer mogelijk is! Op een terrasje zitten, een weekend weg of een festival bezoeken, zaken die wij voorheen altijd als normaal hebben beschouwd, zullen de komende tijd een extra speciale belevenis zijn. Deze zomer kan wel eens een zomer worden om nooit te vergeten en dat moet gevierd worden!
Verras je geliefde, een familielid of een goede vriend/vriendin met een van de 200 verschillende cadeaukaarten en vier deze, nu al, bijzondere zomer! Voor elke gelegenheid biedt cadeaubon.nl de perfecte cadeaubon aan.

Hieronder hebben wij een top 6 samengesteld van cadeaukaarten waarmee je iemand, juíst nu, heel blij gaat maken!

1. Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart

Wil je iemand verrassen met een leuk uitje, maar twijfel je tussen (bijvoorbeeld) Diner Cadeau en de Sauna en Wellness Cadeaubon? Of wil je misschien een vriend/vriendin verblijden met een leuk zomercadeau vlak voordat hij/zij op vakantie gaat, maar weet je niet in welke richting je het moet zoeken? Dan is de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart dé perfecte giftcard om aan te schaffen! Deze veelzijdige cadeaubon kan de gelukkige ontvanger zélf verzilveren voor een cadeaukaart naar keuze. Met een ruim aanbod van meer dan 200 populaire cadeaubonnen, zit er voor iedereen een geschikte cadeaubon tussen!

2. Weekendjeweg.nl Cadeau Card

Iedereen staat te springen om weer op vakantie te gaan! Vooral nu we ook weer meer naar het buitenland kunnen reizen, is de cadeau card van Weekendjeweg.nl een perfect cadeau! Met deze cadeaukaart kan je letterlijk alle kanten op. De gelukkige ontvanger heeft keuze uit een ruim aanbod hotels en bungalowparken in o.a. Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Van romantische arrangementen en last minute aanbiedingen tot de mooiste hotels in grote steden, alles is mogelijk met de Weekendjeweg.nl Cadeau Card!

3. Lees! Cadeaukaart

Wat kopen de meeste mensen voordat ze op vakantie gaan? Juist, een nieuw boek! Om heerlijk ontspannen bij weg te kunnen dromen op het strand, of onderweg tijdens het reizen. De giftcard van Lees! Cadeaukaart zal, zeker zo vlak voor de vakantie begint, iedereen goed van pas komen!  De ontvanger kan hiermee zelf kiezen uit een groot aanbod van boeken, ebooks en tijdschrijften. Lees! Cadeaukaart is in te wisselen bij Primera, AKO, Bruna en The Readshop, maar ook online op Bruna.nl en Boeken.nl. Wil je dus iemand verrassen met een goed vakantiecadeau? Ga dan voor deze cadeaubon!

4. Festival Cadeaukaart

Eindelijk weer een festival bezoeken! Een wens die wellicht velen meermaals hebben uitgesproken het afgelopen jaar. Wat hebben we dit gemist! Nu het binnenkort weer mogelijk is om een festival te bezoeken, is de Festival Cadeaukaart natuurlijk een perfecte giftcard om een festivalliefhebber cadeau te geven! Met deze cadeaubon kan de gelukkige ontvanger kiezen uit de beste festivals in Nederland! Ook heeft de Festival Cadeaukaart in deze Coronaperiode, een langere geldigheidsduur van 5 jaar. Schaf dus juist nú de Festival Cadeaukaart aan!

5. Diner Cadeau

Met deze cadeaukaart kan je eigenlijk nooit de fout ingaan! Zeker nu de terrassen weer tot laat open zijn en we al volop zomers weer hebben gehad. Er is toch niets fijners dan ’s avonds na werk of in het weekend goed genieten van een heerlijke maaltijd op een terras? Diner Cadeau is te besteden bij meer dan 3250 restaurants in Nederland! De gelukkige ontvanger van deze cadeaubon, zal zeker een restaurant bij hem of haar in de buurt kunnen vinden om deze giftcard te besteden aan een uitgebreide lunch of een goed diner!

6. Fashion Giftcard

Na een jaar van joggingpakken dragen, kan iedereen nu eindelijk weer uitpakken! Aangezien we er weer op uit kunnen, naar een terrasje, een festival of naar de bioscoop, kunnen we onze mooie outfits ook weer uit de kast halen! Wil je iemand verrassen met een nieuwe zomerlook? Fashion Giftcard is dé perfecte cadeaukaart om een modeliefhebber mee te verblijden. Deze veelzijdige giftcard biedt de ontvanger zelf de mogelijkheid om een keuze te maken uit een cadeaukaart van een van de mooiste, aangesloten merken. Tot de verzilveropties behoren o.a. cadeaubonnen van de Bijenkorf, Zalando, Rituals, Foot Locker, My Jewellery, Decathlon, Only for men en Wehkamp.

Op zoek naar een ander cadeau om de zomer te vieren?

Waren dit toch niet helemaal de cadeautips waar je naar op zoek was? Bekijk dan hier het overzicht van al onze cadeaubonnen!