Origineel Valentijnscadeau voor hem

25 januari 2022

De dag waarop de liefde gevierd wordt staat voor de deur! Op 14 februari is het weer Valentijnsdag.
De timing van deze dag is dit jaar perfect, want met het openen van o.a. de horeca is er nu weer meer ruimte voor romantische Valentijnsdag uitjes! Met name dit soort uitstapjes kunnen een dag als Valentijnsdag extra speciaal maken. Ook zijn leuke uitjes, in de vorm van bijvoorbeeld een heerlijk diner, goede valentijn cadeutips voor hem! Mannen maak je namelijk over het algemeen namelijk minder blij met een bosje rode rozen of een doosje met chocola in de vorm van hartjes. Bied je hem echter een culinaire verrassing aan in een goed restaurant, dan zal hij waarschijnlijk een stuk enthousiaster zijn over zijn valentijnscadeau. Liefde gaat uiteindelijk toch door de maag ;). Bij cadeaubon.nl hebben wij, naast de perfecte dinerbon om hem te trakteren op een etentje, ook een kadobon ontworpen in Valentijnsdag thema. De Liefde Keuze Cadeaukaart is verreweg het meest veelzijdige valentijnscadeau voor hem (of voor haar). Hieronder lees je precies waaraan je deze valentijn tegoedbon kan besteden en welke cadeautips wij nog meer hebben, speciaal voor hem!

1. Liefde Keuze Cadeaukaart

Wil je zeker weten dat jouw geliefde blij wordt van zijn of haar cadeau? Ga dan voor de toepasselijke Liefde Keuze Cadeaukaart! Deze cadeaubon staat helemaal in het teken van Valentijnsdag en is zo flexibel dat jouw geliefde er alle kanten mee op kan. Hij (of zij) kan de tegoedbon namelijk verzilveren voor een kadobon naar keuze! Hierbij kan er gekozen worden uit meer dan 200 verschillende cadeaubonnen van populaire merken of winkels, waaronder de Bijenkorf, Rituals of Douglas. Ook kan de Liefde Keuze Cadeaukaart ingewisseld worden voor bijvoorbeeld de Nationale Bioscoopbon, voor een romantisch filmavondje. Jouw geliefde kan dus helemaal zelf bepalen wat voor valentijnscadeau hij het liefst uitzoekt. 

2. Only for Men Cadeaubon

Vooral voor de stijlvolle man is de Only for Men Cadeaubon zeker één van onze valentijn cadeautips,  die in dit rijtje niet mag ontbreken! Bij Only for Men kan jouw geliefde terecht voor alles op het gebied van mode, accessoires, persoonlijke verzorging, schoenen en lifestyle. In één van de 16 fysieke winkels van deze keten of online kan hij met deze modebon zijn perfecte outfit aanschaffen. Verras hem nu met dit modieuze valentijnscadeau!

3. Romantisch Dineren

Nu de horeca weer open is, komt Romantisch Dineren perfect van pas voor het vieren van Valentijsdag! Want, zeg nou zelf, een romantisch dinertje bij kaarslicht is wel de ultieme manier om de dag van de liefde te vieren. Als valentijnscadeau voor hem, is deze cadeaubon zeer geschikt! Met dit cadeau geef je hem een (subtiele;)) hint in de juiste richting, maar kan hij zelf bepalen bij welk restaurant dit heerlijke etentje zal gaan plaatsvinden. Deze speciale themabon van DinerCadeau is te besteden bij meer dan 3250 restaurants in heel Nederland. Zeker weten dus dat hij een geschikte plek vindt voor dit valentijnsdiner!

4. Gall & Gall Cadeaubon

De Gall & Gall Cadeaubon is zonder twijfel een origineel valentijnscadeau voor hem, waar hij absoluut raad mee weet! Wellicht besteed hij deze kadobon wel aan een heerlijke fles champagne en kunnen jullie zo het begin van een gezellig valentijnsavondje goed inluiden. Voor welke drank hij ook kiest, online in de Gall & Gall webshop of in een van de winkels kan hij naar eigen smaak iets uitzoeken. Dus laat die kurken maar knallen en het romantische feestje kan beginnen!

5. Hotelgiftcard

De Hotelgiftcard is dé cadeaubon bij uitstek om te besteden aan een romantisch Valentijnsdag uitje! Met deze cadeaubon kiest jouw geliefde uit meer dan 600.000 accommodaties wereldwijd! Een knus huisje met een open haard midden in de natuur, een sfeervol boutique hotel in een pittoresk dorp of een luxe hotel in (bijvoorbeeld) de stad van de liefde, Parijs! De mogelijkheden zijn oneindig met deze tegoedbon. Eén ding is zeker, met de Hotelgiftcard geef je hem gegarandeerd een onvergetelijke Valentijnsdag!