Valentijnscadeau voor hem of haar – 4 tips

31 januari 2018

Verras je (geheime) liefde dit jaar met een origineel Valentijnscadeau. Geef eens iets anders dan een bos bloemen, flesje wijn of reep chocola! Weet je het niet zo goed en wil je inspiratie op doen voor het perfecte geschenk? Lees dan hier onze tips voor een Valentijnscadeau voor hem of haar. Zo kom je op 14 februari eindelijk eens beslagen ten ijs! 

1. Een diner voor twee

Een diner voor twee

2. Een romantisch weekendje weg

Wat dacht je van een cadeaubon waarmee je een weekendje weg kunt boeken? Dan hoef je zelf niets te plannen voor hem of haar. Je geliefde bepaalt zelf waar het weekendje weg zal plaats vinden. Een nieuwe stad ontdekken bij een citytrip? Lekker uitwaaien op het strand? Een luxe wellnesshotel? Het kan allemaal! Bovendien kan het heel romantisch zijn om je even met z’n tweetjes terug te trekken. Geef zo’n romantisch weekendje weg bijvoorbeeld met een Tijd voor elkaar of Even lekker weg cadeaubox van Nr1Cadeau. Met keuze uit 1000+ accommodaties in binnen en buitenland.

Een romantisch weekendje weg

3. Een lekker luchtje naar keuze

Het is een populaire keuze om een nieuw luchtje te geven als Valentijnscadeau. Twijfelt je over het merk parfum? Laat jouw geliefde dan zelf een luchtje uitkiezen! Met de 'Douglas Giftcard', de 'Zalando Cadeaubon' of 'ICI PARIS XL Cadeaubon' is er keuze genoeg! Van Gucci tot Hugo Boss. Van Victor & Rolf tot Burberry. Zo voorkom je dat de door jou gekozen parfum ergens achterin de kast verdwijnt… 

Een lekker luchtje naar keuze

4. Een cadeau naar keuze

Weet je echt niet meer wat je moet geven aan je geliefde? Of is het een stille liefde en weet je niet wat hij of zij leuk vindt? Dan hebben wij het ideale Valentijnscadeau voor hem of haar! Met de Liefde Keuze Cadeaukaart kiest de ontvanger zelf een cadeaubon die hij/zij graag wil hebben. Met keuze uit meer dan 200 opties zoals een saunabon, dinerbon, bioscoopbon, de Bijenkorf Cadeaukaart en de Zalando Cadeaukaart. Het leuke design van deze cadeaubon zorgt er voor dat jouw cadeau meteen al in de smaak valt.