Originele valentijnscadeaus waar je hart sneller van gaat kloppen

29 januari 2024

De romantici onder ons kijken zwijmelend uit naar de dag van de liefde, Valentijnsdag!  Zij weten al hoe hun ideale Valentijnsdag eruitziet en wat voor romantische verrassing zij willen krijgen of geven. Heb jij nog helemaal geen inspiratie voor een origineel Valentijnscadeau? Dan ben jij hier op de juiste plek.

Bij Cadeaubon.nl hebben wij door de jaren heen behoorlijk wat ervaring opgedaan voor een goed Valentijnscadeau. We weten inmiddels in welke richting je het moet zoeken om een beetje origineel uit de hoek te komen. Lees dus snel verder en laat de zoektocht naar een origineel valentijnscadeau voor Valentijnsdag 2024 nu van start gaan.

Wat is nou precies een origineel Valentijnscadeau?

Wellicht is het makkelijker om eerst te beginnen met een wat minder origineel Valentijnscadeau, zoals bijvoorbeeld chocolade, een parfum of een bos bloemen.

Wil je toch graag iets in deze richting kopen voor jouw valentijn? Denk dan eens aan een cadeaubon. Zo zijn de Douglas Cadeaubon of ICI Paris XL Giftcard hele goede opties, waarbij jouw geliefde zelf iets kan uitzoeken.

Maar even terug naar de vraag waar het om ging; wat is nou precies een origineel Valentijnscadeau? 
Wij denken dat je iemand toch het meest verrast met een onvergetelijke ervaring, zoals bijvoorbeeld een romantische avond uit samen. Zie hier onze top 5 beste valentijn tips:

1. Een romantisch diner
Liefde gaat door de maag, wordt altijd gezegd. Trek jullie mooiste kleding aan en neem je geliefde mee uit eten en geef een Diner Cadeau.

2. Een avondje naar de bioscoop
Combineer je avond uit met een goede film. Rond Valentijnsdag zijn er genoeg romantische films om samen bij weg te smelten. De Nationale Bioscoopbon laat je nooit in de steek.

3. Een bezoek aan het theater
Een bezoek aan het theater is altijd een beleving. Geef met Valentijnsdag de Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart en beslis samen waar jullie naartoe gaan op een later moment. Het is tenslotte iedere dag de dag van de liefde.

4. Een dagje ontspannen in een luxe spa
Heeft jouw geliefde het verdiend om in de watten gelegd te worden? Met de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart begint het ultieme ontspannen pas echt.

5. Een weekend weg met z’n twee op een unieke locatie
Soms is het nodig om samen even te ontsnappen aan de realiteit. Er zijn ontzettend veel unieke locaties waar je samen even tot rust kan komen of waar je juist het avontuur kan opzoeken. De Hotelgiftcard brengt je op de mooiste droomlocaties.

Origineel valentijnscadeau voor hem

Uiteraard maak je menig man blij met een goede aftershave (of een ander verzorgingsproduct), maar echt een origineel Valentijnscadeau is het niet. Wat dacht je ervan om hem mee te nemen naar een concert van zijn favoriete band? Of een spannende wedstrijd van zijn favoriete voetbalclub?

Vind je het lastig om zomaar tickets te bestellen omdat je niet helemaal zeker weet waar zijn voorkeur naar uitgaat? 

Dan hebben wij wederom goede tips, namelijk de Ticketmaster Cadeaukaart, waarmee hij tickets kan bestellen voor de beste concerten en sportwedstrijden. Of, voor een echte voetballiefhebber, de Tick'nBox Voetbalwedstrijd & Stadion tour waarmee hij zelf bepaalt welke wedstrijd van een top voetbalclub hij wil bijwonen.

Origineel valentijnscadeau voor haar

Voor vrouwen is het vinden van een origineel Valentijnscadeau eigenlijk niet zo heel moeilijk, al denken veel mannen van wel. De meeste vrouwen worden blij van een lief gebaar, zoals een mooie bos bloemen, een kaartje of een diner bij kaarslicht. 

Het is de gedachte die telt en niet het cadeau. Een lange zoektocht naar een origineel Valentijnscadeau is dus meestal niet eens nodig. Het hart van de meeste vrouwen gaat al sneller kloppen als de man waar zij van houden in ieder geval even stilstaat bij de liefde.

Wil je echt uitpakken, dan is een sieraad altijd een goed idee. Verblijd haar dan bijvoorbeeld met de Lucardi Giftcard en laat haar zelf kiezen voor het perfecte cadeau. 

Met een valentijn bon verover je alle harten

Met welk Valentijnscadeau maak je iedereen blij? De Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart is veruit de meest veelzijdige cadeaubon binnen ons assortiment die altijd met open armen ontvangen wordt.

Wellicht niet een heel origineel valentijnscadeau, maar deze valentijn bon verovert meestal wel alle harten. Waarom? Met de Keuze Cadeaukaart geef je maar liefst 200 cadeaukaarten in 1.

Speciaal voor Valentijnsdag hebben we de Keuze Cadeaukaart ook in het thema liefde