Tick‘nBox, een onvergetelijk cadeau!

09 januari 2024

Stel je bent op zoek naar een origineel cadeau voor een bijzonder iemand. Het liefst wil je deze persoon eens goed verrassen met iets dat hij of zij niet verwacht. Een memorabel geschenk dat iemand nog lang bijblijft is natuurlijk wel het ultieme doel. Goed nieuws, de zoektocht kan gestaakt worden want bij Cadeaubon.nl hebben wij dé cadeautip voor je; een Tick‘nBox cadeaubox! 
Hiermee geef je iemand een fantastische ervaring cadeau. Lees nu alles over de maar liefst 17 verschillende Tick‘nBoxjes en verras iemand met een onvergetelijk geschenk! 

1. Voetbal

Is de persoon die jij wil verrassen een voetballiefhebber? Dan zijn de volgende Tick‘nbox cadeauboxen absolute aanraders! 
Te beginnen bij de Tick‘nBox – Voetbalwedstrijd & Stadion Tour. Met deze cadeaubox schenk je iemand ticket(s) voor een voetbalwedstrijd of stadiontour naar keuze. Gekozen kan worden uit maar liefst 50 Europese top voetbalclubs! De waarde van de box is zelf vrij te bepalen tussen de €10,- tot €150,-. 
Ook met Tick'nBox - Voetbalwedstrijd in Europa, te verkrijgen in een vaste waarde van €149,90,-,  kan de gelukkige ontvanger een voetbalwedstrijd van een Europese voetbalclub naar keuze bijwonen. Met deze box geeft je iemand 2 tickets voor een voetbalwedstrijd van een Europese voetbalclub naar keuze!
Wil je iemand eens echt goed trakteren op een absoluut onvergetelijke voetbalervaring? Ga dan voor de Tick'nBox - Voetbaltrip in Europa (€329,90,-), gegarandeerd het ultieme cadeau! Met deze cadeaubox kan de gelukkige ontvanger een voetbalwedstrijd van een Europese voetbalclub naar keuze bijwonen en daarna overnachten in een heerlijk hotel. Hét droomuitje voor een voetballiefhebber!

Maar daar blijft het niet bij, speciaal voor alle PSV en Ajax voetbalfans hebben we Tick‘nBoxjes, te verkrijgen in verschillende waarden, waarmee de ontvanger Eredivisie wedstrijden kan bijwonen en daarnaast een complete stadion tour krijgt! Bekijk ze hier allemaal:

Tick'nBox - PSV Stadion & Museum Tour
Tick'nBox - JC Arena Stadion Trip
Tick'nBox - JC Arena Stadion Tour
 

2. Pretparken

Het ideale uitje voor een echte daredevil is zonder twijfel een bezoekje aan een pretpark. Speciaal voor deze groep mensen hebben wij de perfecte Tick‘nBox cadeauboxen! 
Zo geef je iemand een onvergetelijke dag in Movie Park Germany met Tick'nBox - Movie Park Germany, te verkrijgen in een vaste waarde van €89,90,-. In dit indrukwekkende film- en pretpark van Duitsland geniet de ontvanger van meer dan 40 attracties, spannende achtbanen en spectaculaire shows. 
Ook een dagje in een ander spectaculair pretpark van Duitsland; Europa-Park, doe je cadeau met Tick'nBox - Europa-Park 1 dag (€129,90,-) of Tick'nBox - Europa-Park 2 dagen/1 nacht (€394,90,-). Hier kunnen adrenaline junkies zich helemaal uitleven in de vele spannende attracties en achtbanen.
Wil je iets dichterbij huis blijven? Kies dan bijvoorbeeld voor een dagje Bobbejaanland net over de grens in België met Tick'nBox – Bobbejaanland (€59,90,-). Bobbejaanland is hét pretpark voor het hele gezin, waar je magische momenten kan beleven in de 9 verschillende themagebieden die het park te bieden heeft. Met deze box krijgt de ontvanger 2 tickets voor één dag in Bobbejaanland. Of trakteer iemand op de Tick'nBox – Slagharen (€29,90,-). Laat de ontvanger genieten van maar liefst 30 verschillende attracties en adembenemende shows. Met deze box krijg je 2 tickets voor één dag in Slagharen.

3. Ervaringen

Naast voetbalwedstrijden en attractieparken zijn er uiteraard nog veel andere fantastische ervaringen om cadeau te doen, vandaar dat we daarom ook graag afsluiten met deze drie top Tick ‘nBox cadeauboxen!
Als eerste de Tick'nBox - Harry Potter Studio (€279,90), voor een onvergetelijk uitstapje naar de betoverende wereld van Harry Potter in de Warner Bros. Studio in Londen. Hier zijn de echte decors, rekwisieten, kostuums en verbazingwekkende special effecten uit de Harry Potter films uitgebreid te bewonderen. Trakteer iemand op deze magische reis!
Liever iemand een culinaire verrassing cadeau doen? Met de Tick'nBox - Lovers Wine & Cheese Canal Cruise (€64,60,-) geef je iemand, onder het genot van de lekkerste wijnen en kaasjes, een unieke rondvaart door de Amsterdamse grachten! 
Wil je echt groots uitpakken en iemand een ultiem uitje schenken? Ga dan voor de Tick'nBox - Multi Paris (€99,90,-) en verras iemand met een dagje Parijs! De ontvanger bepaalt zelf hoe hij of zij deze dag wil doorbrengen. Een cultureel uitstapje, een sportieve onderneming, een bezoek aan een pretpark, alles is mogelijk. Dat wordt gegarandeerd een onvergetelijke dag in Parijs!