Top 5 geslaagde nieuwjaarscadeaus!

29 december 2020

Kun je ook niet wachten om 2020 af te sluiten en met een frisse blik de nieuwe kansen van 2021 aan te grijpen? Wil jij jouw familie, vrienden of collega’s ook alle goeds toewensen voor het nieuwe jaar? Met onderstaande cadeaubonnen zorg je gegarandeerd voor een verrassende start van 2021 voor iedere ontvanger! Wil je je cadeau een persoonlijke touch geven? Dan kun je een eigen geschreven nieuwjaarswens toevoegen. Zo hopen wij, net als jij, dat alle wensen voor het nieuwe jaar mogen uitkomen!

1. Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart - Gelukkig Nieuwjaar

Eén van de leukste nieuwjaarswensen is de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart - Gelukkig Nieuwjaar die de ontvanger zelf kan verzilveren voor een van de meer dan 200 populaire cadeaukaarten in ons assortiment. Keuze uit o.a. Wehkamp, Coolblue, Rituals, HEMA, Vtwonen en Zalando. Het perfecte cadeau voor een mooie start van 2021! 

2. Decathlon Cadeaubon

Op zoek naar een cadeau voor een sportfanaat? Met de Decathlon Cadeaubon kan degene die jij wil verrassen aan zijn of haar sportieve goede voornemens werken! Te besteden in alle winkels in Europa of in de webshop van Decathlon. 

3. Lees! Cadeau

Een boek, een tijdschrift of misschien wel een e-book? Of gewoon alledrie? Lees! Cadeau is letterlijk altijd leuk om te geven én om te krijgen. Te besteden bij Primera, AKO, Bruna en The Readshop, maar ook online op Bookspot.nl en Boeken.nl. De ontvanger zal sprakeloos verrast zijn.

4. Sauna & Wellness Cadeaukaart

Geef iemand een relaxte start van het nieuwe jaar met de Sauna & Wellness Cadeaukaart. De ontvanger heeft keuze uit de meer dan 85 mooiste sauna’s en thermen van Nederland. Dat wordt een dagje ultiem genieten van complete rust en ontspanning!

5. Diner Cadeau

Hét nieuwjaarscadeau voor foodlovers! Ook nu de horeca helaas gesloten is, kun je met Diner Cadeau terecht bij de vele aangesloten afhaalrestaurants. Een mooie manier om onze horeca te steunen! Als we weer op locatie mogen eten, is Diner Cadeau te verzilveren bij meer dan 3250 restaurants in heel Nederland!

Op zoek naar een ander nieuwjaarscadeau?

Zijn bovenstaande cadeautips net niet wat je zoekt? Klik hier voor het overzicht van alle beschikbare cadeaubonnen!